ME U-19 - Strona 5

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: ME U-19

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 lip 2010, 20:41

Jak dla mnie karnego nie bylo :P

Ma chlopaczek fantazje. Wykonanie swietne,widzialem mnostwo karnych,ale takiego wykonania to jeszcze nigdy w zyciu :brawo: W ogole swietna zmiane dal Calvente,hasal po lewej stronie az milo. Wychodzi na to,ze andaluzyjska 'szkola skrzydlowych' wydala na swiat kolejna perelke :)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 24 lip 2010, 20:49

Mentor pisze:
red85 pisze:Dziwi mnie jednak, że w Hiszpanii tylu jest zawodników, którzy grają dosyć regularnie w PD.
Kogo konkretnie masz na myśli? Nie analizowałem składu pod kątem występów poszczególnych piłkarzy w rozgrywkach ligowych, ale na pierwszy rzut oka widzę jedynie Canalesa i Muniaina jako piłkarzy, którzy grają regularnie na najwyższym szczeblu hiszpańskich rozgrywek.
Jeszcze Keko dość sporo pograł w ostatnim sezonie w drugiej części na wypożyczeniu w Valladolid.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lip 2010, 21:22

Asteniu pisze:Jeszcze Keko dość sporo pograł w ostatnim sezonie w drugiej części na wypożyczeniu w Valladolid.
Cztery razy wychodził w pierwszym składzie i dziewięć razy z ławki. Przyjmijmy, że to niezły wynik.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 24 lip 2010, 21:47

Mentor pisze:
Asteniu pisze:Jeszcze Keko dość sporo pograł w ostatnim sezonie w drugiej części na wypożyczeniu w Valladolid.
Cztery razy wychodził w pierwszym składzie i dziewięć razy z ławki. Przyjmijmy, że to niezły wynik.
Jak na 18 latka na pewno niezły wynik.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 24 lip 2010, 23:00

Dr.Football1 pisze:Wiekszosc z tych zawodnikow gra regularnie,ale... w zespolach B swoich klubow grajacych w Segunda Division B. Wyjatkiem jest Barca - jej rezerwy wystepuja na zapleczu La Liga.
Akurat tutaj się nie popisałeś, bo Villarreal B gra w Segunda Division i nawet chyba zajął w minionym sezonie miejsce premiowane awansem do PD, ale wiadomo że awansować nie mogli (o ile takowe zajęli, bo do końca nie śledziłem rozgrywek). Nie wiem czy ktoś z Villarreal B gra w U-19 i właśnie tutaj mam pytanie. Gdzie mogę znaleźć składy wszystkich drużyn ? Wchodzę na uefa.com i jakoś po za U-21 nie widzę niższych kategorii wiekowych.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 lip 2010, 23:08

No akurat sie popisalem,bo nie ma w kadrze Hiszpanii zadnego gracza Villarreal :P

Tu masz sklad kadry na ME:

http://en.wikipedia.org/wiki/Spain_nati ... tball_team

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”