Pucharu Weszło nie zdobyli, więc nie napinaj się takMentor pisze:Niemal? Coś mnie ominęło?piotrcies pisze:Chyba wygranie niemal wszystkiego z Barceloną

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 gru 2011, 12:10
Pucharu Weszło nie zdobyli, więc nie napinaj się takMentor pisze:Niemal? Coś mnie ominęło?piotrcies pisze:Chyba wygranie niemal wszystkiego z Barceloną
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 gru 2011, 12:37
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 28 gru 2011, 12:40
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 gru 2011, 12:57
Arsenal traci najmniej goli po strzałach głową, to zasługa PeraMGiggs pisze:Per Mertesacker
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 28 gru 2011, 13:00
To już bardziej niesmaczne jest umiejscowienie Ferdinanda, który zagra ze 1-2 razy w miesiącu i już najlepszy defensor w lidze. 22 (!) - letniego Toma Cleverleya, Chrisa Smallinga, Daniela Sturridge'a również mogę u Ciebie zobaczyć w jedenastce U21. Są i będą wybory z którymi nie będziemy się zgadzać, bo po to mamy własne zdanie tak jak przykładowo kandydatura Mikela (ponad Ramiresem!), którego nie trawię i uważam za słabego piłkarza nic nie wnoszącego od siebie. Ale po nikim nie zamierzam z tego powodu jechać, a że skoro tak wybrałem to znaczy, że uważam Daniela i Ramiresa za ścisłą czołówkę ligową i tyle.MGiggs pisze:3 najlepszych w sezonie.
Robin van Persie
Daniel Sturridge
Ramires
litosci
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 gru 2011, 13:04
ale chyba nie statystyki np. z tego sezonuPawel875 pisze:Co do Flo, to też on nigdy genialny nie był, ale broniły go statystyki
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 gru 2011, 13:05
Ufff, dobrze, że Fletcher wczoraj nie strzelał głowąfieldy pisze:Arsenal traci najmniej goli po strzałach głową, to zasługa Pera
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 gru 2011, 13:06
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 28 gru 2011, 13:07
Z tego akurat nie, bo już nie wybiega w pierwszym składzie i ma mało czasu na strzelanie goli, ale akurat słaba gra w poprzednim sezonie nie przeszkodziła mu strzelić 13 golifieldy pisze:ale chyba nie statystyki np. z tego sezonuPawel875 pisze:Co do Flo, to też on nigdy genialny nie był, ale broniły go statystyki
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 gru 2011, 13:08
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 gru 2011, 13:08
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 gru 2011, 13:13
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 gru 2011, 13:25
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 gru 2011, 13:36
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 28 gru 2011, 13:37
A ja się z tym nie zgodzę. Skoro taki Neymar robi furorę na youtube, statystyki ma dobre + wszyscy wiedzą, że zadebiutował w reprezentacji Brazylii to czemu go nie wyróżnić? Zresztą, ja w tym sezonie nie obejrzałem żadnego meczu Barcelony, jednak ich piłkarze zostali przeze mnie umiejscowieni. Za takiego Guardiole już zdążyło mi się dostać, choć tak na dobrą sprawę ich meczów nie oglądampiotrcies pisze:Ktoś tu cytował wybór użytkownika, który w 11 roku na świecie wybierał samych graczy Serie A. Moim zdaniem nie jest to nic dziwnego, jeśli ktoś ogląda głównie tę ligę, a o innych nie wie za dużo, po co ma wybierać graczy, których na dobrą sprawę nie widział? Dużo osób wybiera tego młodego Shaqiriego (czy jakoś tak) - jestem ciekaw ilu z nich widziało go w akcji więcej niż kilka razy w Lidze Mistrzów. Wszyscy dają Neymara - ciekawe ile osób obserwowało go na tyle, żeby stwierdzić, że jest najlepszym napastnikiem (no, może podczas CA, ale tam chyba nic nadzwyczajnego nie pokazał - nie wiem, nie obserwowałem go za bardzo). W ogóle dużo osób podaje mało znanych zawodników - fajnie, jeśli naprawdę ich znają z gry. Jeśli jednak nie, jaki jest sens wybierać kogoś, o kim się dużo dobrego słyszało? Ja jestem za tym, żeby każdy oddawał głos na tych, którzy zrobili na nim najlepsze wrażenie w danym roku, jeśli są to piłkarze Calcio (bo tę ligę się najczęściej ogląda), to dobrze, są to przynajmniej głosy oddane rozsądnie, przedstawiają własne zdanie, a nie to, co można usłyszeć od innych/przeczytać w internecie/obejrzeć na youtubie w kompilacjach.
Pawel875
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio