III Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 7

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: III Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 08 lut 2014, 11:40

W sumie dla miejsc to nie ma znaczenia (już nikt nikogo nie wyprzedzi), a mnie też nie było przez neta przez 1,5 tygodnia, kiedy mogliśmy to rozegrać awansem. W sumie dla formalności możemy chyba to rozegrać za tydzień, bo 4 walkowery to dość dużo. Co myślicie?

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 08 lut 2014, 12:09

Zalezy od Ddemona , dla mnie to bez roznicy, choc walkowery to osateczne rozwiazanie zawsze, moge poczekać. Tak jak mowilem nie zalezy mi na walkowerach, ale to Ddemon rządzi w temacie :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 08 lut 2014, 12:58

Szczerze wolałbym aby to było rozegrane(wiadomo co rozegrane to rozegrane- nie sztuką przyznawać walkowery)..No ale okoliczności mogą być trudne,a jak czarny samael zauważył walkowery nie będą miały znaczenia w postaci zmiany miejsc...

Więc jakie jest wyjście z tej sytuacji? Daje czas do 23 lutego(prawie 2 tygodnie!!) jeśli spotkanie nie zostaną rozegrane stawiam 4 wyniki 0:0 aby nikogo nie skrzywdzić bilansem bramkowym...A decyzja będzie zależeć ostatecznie do Was :P Z tego co widzę,to chcecie grać,ale trzeba też uszanować czas bagga może po prostu nie będzie miał zamiaru tego ciągnąć dalej...Jak wspomniałem zawsze nikogo nie będę zmuszał do gry,ale też oczekuje,aby do turniejów podchodzić w miarę serio i szanować czas innych :) Także czarny samael i myhalek_acm za tydzień popytajcie się bagg czy będzie chętny rozegrać zaległe spotkanie, a jak nie to po prostu wyniki bezbramkowe :)
Myślę,żę to najrozsądniejsze rozwiązanie...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 lut 2014, 13:08

Jesli nie byłoby to dla Was problemem, Panowie, to najpozniej w następny poniedziałek powinenem miec dostęp do ps3 i chetnie rozegram zaległe spotkania

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 08 lut 2014, 14:59

W moim wykonaniu turniej został zakończony ,z miłą checia zagram nastepny turniej i tym razem nie zagram PSG (bedzie wolne) :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”