Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 cze 2016, 14:46
Dr.Football1
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 cze 2016, 14:51
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 cze 2016, 15:00
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 cze 2016, 15:04
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 cze 2016, 15:16
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 cze 2016, 15:44
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 cze 2016, 7:46
- Miło mi że takie osobistości o mnie piszą. Jestem młody, ale Gary'ego Linekera kojarzę, bo mocno interesuję się piłką, jej historią również. A jeśli chodzi o Rio Ferdinanda, to jestem od dziecka kibicem Manchesteru United. Byłem fanem Ryana Giggsa i Cristiano Ronaldo. Do dziś wolę tego Cristiano z Manchesteru niż Cristiano z Realu Madryt. To był idol - mówi Kapustka.

Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robercik88 » 13 cze 2016, 12:21
Milik wczoraj był pewnym punktem spotkania, w porównaniu do Roberta Lewandowskiego. Trochę się zawiodłem, ale na pewno nie przestanę wierzyć w nasze kolejne sukcesy, które mogą być w zasięgu ręki. Jeśli nasi piłkarze obudzą się w porę i podejdą do meczu z Niemcami niezwykle poważnie i zostawiając duszę na boisku, wtedy jesteśmy w stanie zatrzymać Niemców. Kolejny mecz z małą liczbą goli jak twierdzi www.laczynaspasja.pl, lecz przyznam szczerze, że brałbym wynik 0:0 w ciemno z Niemcami, jeśli chodzi o moje zadowolenie. Mecz pewnie byłby przykry do oglądania, lecz miałby swój plus, czyli wynikMorrow pisze: Też mi to przeszło przez głowę. Milik ostatnio wyglądał jakby był pod formą, pytanie na ile się oszczędzał po sezonie a na ile zgubił błysk, dzisiaj powinniśmy dostać odpowiedź. Z jednej strony pomysł z Milikiem jokerem jeśli jest bez formy do mnie przemawia, z drugiej całe te udane eliminacje i gra Lewandowskiego na miarę oczekiwań w kadrze wynikała głównie z tego, że dostał sensownego partnera z przodu. Pytanie co będzie jak Arka zabraknie.
robercik88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 cze 2016, 12:45
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fan_R10 » 13 cze 2016, 13:12
fan_R10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 13 cze 2016, 13:54
krzysiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 cze 2016, 15:20
moze być mega ciekawy mecz, bo Niemcy też w defensywie wyglądają jak paralitycy. Tam jedynie Boateng ogarnia co się dzieje, no i Neuer. Ukraińcy mieli masę dobrych okazji, Polacy tez będą mieli. tzn. tez uważam ze przegramy, bo nasza defensywa jeszcze gorsza, ale mimo wszystko - można ich ugryźć.fan_R10 pisze: Wczorajszy mecz wg mnie nie pokazał naszych z dobrej strony. Tragiczne wrzutki, kiepskie rzuty rożne, elektryczna obrona ( Pazdan), na tle megasłabych przeciwników wypracowali zaledwie kilka bramkowych sytuacji. Hajto ciągle powtarzał spokojnie panowie, ale to wyglądało przez większość czasu po prostu niemrawo.
Niemcy nas zeżrą.
fieldy
Wróć do „GRUPA C: Niemcy, Ukraina, Polska, Irlandia Północna (EURO 2016)”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio