A to widzę że moja panika odnośnie tego że tylko mnie to interesuje była przedwczesna. Cieszy mnie to
Może jeszcze przed 8-ym odcinkiem wkleję co nieco o 6 i 7 oczywiście z funkcją spoiler.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 18 sie 2025, 6:42
Leszek

Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 18 sie 2025, 15:38
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 18 sie 2025, 19:40
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duma Katalonii » 18 sie 2025, 20:06
Dym średni.Obejrzane i zapomniane.Przema pisze:Na Apple Tv w oczekiwaniu na nowy sezon Kulawych koni, odpalilem sobie ostatnio serial Dym.
Glowna role gra Taron Egerton znany z watpliwej jakosci netflixowego gowna jakim jest Kontrola bezpieczenstwa. Tu mu sie troche przyfarcilo, bo pozycja o niebo lepsza, choc daleka od idealu. Zostal ostatni odcinek, ale w tym klimacie nie widzialem zbyt wielu filmow czy seriali (na szybko kojarze cale dwa, choc pewnie jest tego wiecej). Mam wrazenie, ze momentami to wszystko za bardzo naciagane i naiwne, ale oglada sie nawet dobrze. Jesli ostatni odcinek (premiera jutro) nie zmieni mojego zdania to ocenilbym na takie 6/10.
Duma Katalonii
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 18 sie 2025, 20:16
Po pierwszym odcinku podziękowałem.Duma Katalonii pisze: ↑18 sie 2025, 20:06Dym średni.Obejrzane i zapomniane.Przema pisze:Jesli ostatni odcinek (premiera jutro) nie zmieni mojego zdania to ocenilbym na takie 6/10.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 19 sie 2025, 21:35
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 20 sie 2025, 18:34
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 20 sie 2025, 18:56
Ja wsysam z chomika. Są wersje i z polskimi napisami i z lektorem jak kto woli. Są też naturalnie i takie bez tego i tego.
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 20 sie 2025, 20:48
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 20 sie 2025, 21:40
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 20 sie 2025, 21:46
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 20 sie 2025, 21:54
Keres

Leszek
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited