cloner pisze:jestes kobieta
j.w. zepsules wszystkoMartinho pisze:Jak nie to wyjdz za mnie
czy gdzieś jest napisane, że to luźny temat [czyt. wysypisko] ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 gru 2006, 10:52
cloner pisze:jestes kobieta
j.w. zepsules wszystkoMartinho pisze:Jak nie to wyjdz za mnie
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 03 sty 2007, 14:38
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sty 2007, 14:40
no widzisz, jak ty jesteś z kobieta tylko dla seksu, to nic dziwnego, że ne wiesz co to miłośćLoco pisze:po wakacjach rzucila mnie dziewczyna na ktorej notabene i tak mi nie zalezalo
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 03 sty 2007, 14:57
stary ja nie traktuje juz dziewczyn przedmiotowo... bylem raz w zyciu zakochany ale bez wzajemnosci... teraz czuje ze tez trafila mnie na serio strzala amora ale po dzisiejszym dniu watpie czy mojej pannie na mnie zalezy. moze inaczej nie sadze ze nie ma milosci... poprostu milosc chyba nie jest dla mniefieldy pisze:nie ma miłości ? chyba tylko ciebie omineła
no widzisz, jak ty jesteś z kobieta tylko dla seksu, to nic dziwnego, że ne wiesz co to miłośćLoco pisze:po wakacjach rzucila mnie dziewczyna na ktorej notabene i tak mi nie zalezalowyrośniesz z tego
przygotuj się, bo nie znasz dnia ani godziny jak cię trafi, niewiadomo skąd.
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 03 sty 2007, 16:40
MaWiK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 03 sty 2007, 16:56
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 03 sty 2007, 17:58
wspułczuje abstynencjispyrczak pisze:Milosc... pewnie istnieje, ba napewno istnieje ale jakos nie doswiadczylem tego uczucia na wlasnej skorze jeszczew sumie to sie nie dziwie
mieszkam w malej dzielnicy Jaworzna, na mojej ulicy nie mieszka zadna laska
, w technikum mialem 24 kolesi w klasie i moze ze 25 lasek na cala szkole, teraz na studiach podobnie jednym wyjatkiem ze na roku jest moze 4-5 lasek i to wszystko
tak wiec moja jedyna stycznosc z plcia przeciwna odbywala sie w podstawowce kiedy to myslalem zeby pokopac w pilke albo pograc na kompie niz ogladac sie za laskami zreszta jak wszyscy, taki wiek
tak wiec jedyne mozliwosci poznania jakiejs dziewczyny to co tygodniowy weekendowy wypad do jakiegos pubu albo... gg
mowicie czekac hmm ale ze niby co? mam czekac az sama laska mi zapuka do drzwi? bo takie akcje ze sie na kogos wpada czy to w autobusie czy tez na ulicy, patrzy sie w oczy i sie zakochuje z wzajemnoscia to sorry ale w filmach sie tylko zdarza
łoo ale sie pouzalalem nad soba
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 03 sty 2007, 20:28
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 03 sty 2007, 20:41
Miłość chyba nie polega na tym, że wszystko jest idealnie tylko na tym, że potrafi się utrzymać związek pomimo właśnie tych spraw które "się psują". Z doświadczenia wiem, że kłótnie są jedną z najważniejszych rzeczy w relacjach z dziewczyną bo wtedy kiedy (o ile w ogóleLoco pisze:mawik ale ja mam panne i wcale jej na sile nie szukalem. tylko ze irytuja mnie chwile gdy "cos" co nas laczy zaczyna sie psuc. nie wiem czy to uczucie to milosc czy zauroczenie dlatego pisze "cos".
Spoko. Ja też nie i jakoś mi się nie spieszyspyrczak pisze:Milosc... pewnie istnieje, ba napewno istnieje ale jakos nie doswiadczylem tego uczucia na wlasnej skorze jeszcze
Nie no teraz znalezienie odpowiedniej partnerki graniczy z cudem więc nie ma czego żałować... Czasem trzeba dłuuugo szukać lub tez czekać jak wolą niektórzyspyrczak pisze:łoo ale sie pouzalalem nad soba
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 paź 2007, 0:20
Chylę czoła. Mało ludzi ma takie podejście [które ja, notabene, uważam za właściwie].Void pisze:Miłość chyba nie polega na tym, że wszystko jest idealnie tylko na tym, że potrafi się utrzymać związek pomimo właśnie tych spraw które "się psują". Z doświadczenia wiem, że kłótnie są jedną z najważniejszych rzeczy w relacjach z dziewczyną bo wtedy kiedy (o ile w ogóle Razz ) się pogodzicie to jesteście bliżej niż przed konfliktem...
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio