Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 sie 2005, 8:34
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 sie 2005, 8:55
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek90 » 17 sie 2005, 10:36
Pisakk pisze:A w drugim śnie, który powtórzył mi się dwa czy trzy razy śniło mi się, że się gdzieś bardzo śpieszę więc zaczynam biec. Ale mogę to robić bardzo wolno, czuję jakby mnie coś hamowało i nie mogę się rozpędzić. Dość frustrujące uczucie, muszę powiedzieć. W ogóle w okresie wakacyjnym pamiętam najwięcej snów. Nie wiem czym jest to uwarunkowane, ale w trakcie roku szkolnego dość rzadko pamiętałem sen po przebudzeniu a np. teraz jest już znacznie lepiej.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 sie 2005, 10:37
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2005, 11:14
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 17 sie 2005, 13:51
Carvalho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 17 sie 2005, 14:07
wyreżyserowany ten sen;]świetlnej 95 minuta (czemu nie konćzy meczu !!??) oni nas kontrują i gol....było 2:0 dla nich
mark_p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 19 sie 2005, 9:10
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 sie 2005, 9:25
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 sie 2005, 9:50
Mnie się przez rok kiedyś śniło, że rzucam się z balkonu [mieszkam na 3 piętrze] i zawsze budziłam się w trakcie spadania. Raz jednak pociągnęłam sen do końca [spadłam i pobiegłam do skepuA ja pamiętam przynajmniej dwa sny, które mi się powtarzały (ale było to już jakiś czas temu). W pierwszym (który notabene powtarzał mi się częściej) wchodziłem na bardzo wysoką górę po czym...skakałem w dół! Tak się cholernie bałem spadając w dół aż po, o dziwo, bezpiecznym lądowaniu na ziemi wchodziłęm znów na górę aby ponownie skoczyć! Paranoja! Śniło się Wam kiedyś coś podobnego?
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milka7 » 19 sie 2005, 17:31
Milka7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 wrz 2005, 17:12
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2005, 17:56
to chyba jakaś schiza mimo wszystkofutbolowa pisze:przelewam to drewnianych figurek
hmmm no jak przystało na "specjaliste" musiałem sobie łyknąć zanim odpowiem na pytaniefutbolowa pisze:Fieldy, Ty jesteś specjalistą w sprawach alkoholowych, co to może znaczyć?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 wrz 2005, 18:19
Dodam jeszcze, że figurki były w kształcie krasnalifieldy pisze:to chyba jakaś schiza mimo wszystko
Moje zdrowie, mam nadziejęfieldy pisze:hmmm no jak przystało na "specjaliste" musiałem sobie łyknąć zanim odpowiem na pytanie
Ciekawe rozumowanieotóż, zajmijmy się zagadnieniem whisky, wydaje mi się, że w Twojej podświadomości tkwi to, że Ja lubię alkohhol - i śnisz o alkoholu - czyli o mnie
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio