Sny - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 sie 2005, 8:34

A ja pamiętam przynajmniej dwa sny, które mi się powtarzały (ale było to już jakiś czas temu). W pierwszym (który notabene powtarzał mi się częściej) wchodziłem na bardzo wysoką górę po czym...skakałem w dół! Tak się cholernie bałem spadając w dół aż po, o dziwo, bezpiecznym lądowaniu na ziemi wchodziłęm znów na górę aby ponownie skoczyć! Paranoja! Śniło się Wam kiedyś coś podobnego?

A w drugim śnie, który powtórzył mi się dwa czy trzy razy śniło mi się, że się gdzieś bardzo śpieszę więc zaczynam biec. Ale mogę to robić bardzo wolno, czuję jakby mnie coś hamowało i nie mogę się rozpędzić. Dość frustrujące uczucie, muszę powiedzieć. W ogóle w okresie wakacyjnym pamiętam najwięcej snów. Nie wiem czym jest to uwarunkowane, ale w trakcie roku szkolnego dość rzadko pamiętałem sen po przebudzeniu a np. teraz jest już znacznie lepiej.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 sie 2005, 8:55

Ja miałem niedawno dziwny sen.
Śniało mi się, że jestem w czyimś domu i tak chodze po tym chodze,... rozglądam się po nim. W końcu się obudziłem (była ok. 2.30) i byłem pewny, że ja jestem w tym domu i śpie na łóżku, które w nim było. Wstałem z tego łóźka będąc pewnym, że zmierzam do włącznika, żeby włączyć światło, ale niestety rąbnąłem o drzwi. Wtedy sobie dopiero uświadomiłem, że jestem u siebie... :roll:

Awatar użytkownika
maciek90
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek90 » 17 sie 2005, 10:36

Pisakk pisze:A w drugim śnie, który powtórzył mi się dwa czy trzy razy śniło mi się, że się gdzieś bardzo śpieszę więc zaczynam biec. Ale mogę to robić bardzo wolno, czuję jakby mnie coś hamowało i nie mogę się rozpędzić. Dość frustrujące uczucie, muszę powiedzieć. W ogóle w okresie wakacyjnym pamiętam najwięcej snów. Nie wiem czym jest to uwarunkowane, ale w trakcie roku szkolnego dość rzadko pamiętałem sen po przebudzeniu a np. teraz jest już znacznie lepiej.

Mi też sie nie raz coś śni że ktoś mnie goni a ja nie moge szybko biec bo mnie hamuje coś

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 sie 2005, 10:37

I jak mi sie dzisiaj cos przysnilo to prawie umarlem. Dostalem 9 wp :lol: :lol: :lol: Tylko nei wie od jakiego moderatora :twisted: :twisted: Mam andzieje ze ten sen sie nie spełni :lol:

Pierwszy rz mi sie to forum przyśniło :lol:

POZDRO

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2005, 11:14

a mojemu kumplowi śniło się kiedyś, że pojechał na Legię na wyjazd [z Poznania] i że po meczu grupa wściekłych Legionistów go gonił, a on uciekał - ale jak to we śnie - ciężko mu się biegło :lol:

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 17 sie 2005, 13:51

:shock: Miałem dziś tragiczny sen :shock:
Śniło mi się, że Wisła grała wyjazdowy mecz z Panathinaikosem, a ja byłem na trybunach. Popatrzyłem na tablicę, a tam widzę 1:0 dla Koniczynek i była 80 (któraś -już nie pamiętam) minuta, a sędzia techniczny pokazuje doliczoną 1 minute. No to ja i reszta kibiców radocha. Patrze, a Brożek idzie sam na sam z bramkarzem......i nagle się wywraca bo jakiś gościu go sfaulował. Myślę sobie "będzie karniak dla nas". Podchodzi sędzia w okolice faulu i........czerwona kartka dla Brożka za symulacja i dla Kłosa (nie wiem dlaczego :D). Ja shock i reszta też, na tablicy świetlnej 95 minuta (czemu nie konćzy meczu !!??) oni nas kontrują i gol....było 2:0 dla nich :shock:
ODPUKAĆ ŻEBY TAK NIE BYŁO !!!
WISŁA WYGRA :D:D:D:D:D:D

EDIT: mecz był wyreżyserowany przez sędziego :?
Ostatnio zmieniony 17 sie 2005, 14:19 przez Carvalho, łącznie zmieniany 1 raz.

mark_p
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 17 sie 2005, 14:07

świetlnej 95 minuta (czemu nie konćzy meczu !!??) oni nas kontrują i gol....było 2:0 dla nich
wyreżyserowany ten sen;]

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 19 sie 2005, 9:10

Mnie się dzisiaj śniło ,że mieszkałem w kosmosie :) i musialem jakies konkurencje pokonywać . Również nie mogłem sie daleko od bazy oddalać bo zamarzałem. Co raz mniej już pamiętam z tego snu bo obudzilem sie godzine temu. :) POZDRO

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 sie 2005, 9:25

qurde mi jak sie śni coś głupiego i zawsze jak przed kimś uciekam to mnie nogi bolą tylko zaczne biegnąć nie wiem dlaczego tak jest zawsze w moich snach

oho widze że i inni maja tak samo

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 sie 2005, 9:50

A ja pamiętam przynajmniej dwa sny, które mi się powtarzały (ale było to już jakiś czas temu). W pierwszym (który notabene powtarzał mi się częściej) wchodziłem na bardzo wysoką górę po czym...skakałem w dół! Tak się cholernie bałem spadając w dół aż po, o dziwo, bezpiecznym lądowaniu na ziemi wchodziłęm znów na górę aby ponownie skoczyć! Paranoja! Śniło się Wam kiedyś coś podobnego?
Mnie się przez rok kiedyś śniło, że rzucam się z balkonu [mieszkam na 3 piętrze] i zawsze budziłam się w trakcie spadania. Raz jednak pociągnęłam sen do końca [spadłam i pobiegłam do skepu :lol:] i przestał mnie nawiedzać.
Dziwne zjawisko :?

Milka7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milka7 » 19 sie 2005, 17:31

Mnie się śniła sesja zdjęciowa z King - Kongiem, który w pewnym momencie się zdenerwował i zaczął mnie gonić ... masakra

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 wrz 2005, 17:12

Ostatnio cały czas śni mi się whiskey :? :?
Że piję, kupuję, przelewam to drewnianych figurek itd. itd.

Fieldy, Ty jesteś specjalistą w sprawach alkoholowych, co to może znaczyć? :P ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2005, 17:56

futbolowa pisze:przelewam to drewnianych figurek
to chyba jakaś schiza mimo wszystko :lol:

futbolowa pisze:Fieldy, Ty jesteś specjalistą w sprawach alkoholowych, co to może znaczyć?
hmmm no jak przystało na "specjaliste" musiałem sobie łyknąć zanim odpowiem na pytanie :lol:
otóż, zajmijmy się zagadnieniem whisky, wydaje mi się, że w Twojej podświadomości tkwi to, że Ja lubię alkohhol - i śnisz o alkoholu - czyli o mnie :lol: nie umiem tego inaczej zinterpretować - ale myślę, że jestes zadowolona z takij odpowiedzi :D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 wrz 2005, 18:19

fieldy pisze:to chyba jakaś schiza mimo wszystko
Dodam jeszcze, że figurki były w kształcie krasnali :D
fieldy pisze:hmmm no jak przystało na "specjaliste" musiałem sobie łyknąć zanim odpowiem na pytanie
Moje zdrowie, mam nadzieję :> :> Grypa mnie już wykańcza całkowicie... :roll: /to wcale nie jest branie na litość :P/
otóż, zajmijmy się zagadnieniem whisky, wydaje mi się, że w Twojej podświadomości tkwi to, że Ja lubię alkohhol - i śnisz o alkoholu - czyli o mnie
Ciekawe rozumowanie :D Przyjmiemy więc taką wersję :P
Zobaczysz, że zaraz znów będą plotki na nasz temat :P :P :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”