Po to są media, żeby każdy mógł decydować czy chce oglądać słowik tańczy na lodzie czy m jak miłość. Jeśli zabronimy ludziom występować w mediach tylko dlatego, że kiedyś byli karani i przez to są sławni, to już tylko jeden krok do wyeliminowania kogo tylko będziemy chcieli z mediów.
To nie oglądaj! Ja nie mam pojećia, że tacy ludzie istnieją i jest mi z tym dobrze. A jak wchodzisz i sprawdzasz kim są, jak walczą itd. to bierzesz w tym udział.HerskOner pisze: ↑27 sty 2022, 12:32Dlatego jest to złe bo bierze się laske, która ojebała poł tuzina czarnych kutasów i tylko z tego jest znana, a potem stawia się ją w świetle super fajnej, mądrej, promując ja, traktując jak kogoś mega wartościowego. Zobaczcie jak na tych galach oni promują swoich uczestników.
Bierze się gościa który nakurwial matkę albo typa który słynie z obrażania czyichś matek, a potem przedstawia się ich w cieplutkim świetle żeby zbić jak najwięcej hajsu, no i plus dymy.
Wystarczy wejść na IG takiej Linkiewicz żeby zobaczyć ile lasek w wieku 13-20 jest nią wręcz zafascynowanych. To jest chore, to jest po prostu chore.
Nie da się zabronić organizacji tego, ale jakiekolwiek pochwalenie tego, popieranie, wspieranie to dla mnie nieporozumienie intelektualne. Sam obejrzalem z trzy razy na strimie dosłownie trzy walki, żeby zobaczyć jak to wygląda i jak zobaczyłem jak to jest opakowane i jak oni się tam liżą po kutasach wzajemnie. Masakra
Stop promowania tego gówna. Stop orędownictwa bandytom, stop demoralizacji młodzieży która oglądając ten cyrk, łapie wzorce, przesiąka tym, a potem myśli że jest bezkarna w gadce.
Sami się tym jaracie, sprawdzacie co to jest, nabijacie wyświetlenia, a potem się dziwicie, że jet tego coraz więcej.