Zawsze można się ograniczać, np. wchodzić tylko w dni meczowe swojej drużyny, jak kogoś interesuje polityka to gdy są jakieś ważne głosowania czy wybory itd., choć wiem, że łatwo się mówi...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 30 sty 2026, 13:13
Zawsze można się ograniczać, np. wchodzić tylko w dni meczowe swojej drużyny, jak kogoś interesuje polityka to gdy są jakieś ważne głosowania czy wybory itd., choć wiem, że łatwo się mówi...
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 30 sty 2026, 13:20
Az tak? Kibel najlepszym miejscem do przegladania SM1234 pisze: ↑30 sty 2026, 13:13Zawsze można się ograniczać, np. wchodzić tylko w dni meczowe swojej drużyny, jak kogoś interesuje polityka to gdy są jakieś ważne głosowania czy wybory itd., choć wiem, że łatwo się mówi...
Spoiler:a później się i tak kończy z telefonem w łóżku i scrollowaniem do 1 w nocy![]()
Przema
sickstick
cloner
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 30 sty 2026, 14:13
Z tym instagramem to pełna prawda. Trochę w ostatnim roku pojezdziłem po Polsce czy sąsiednich krajach na wydarzenia taneczne. Na koniec takiego weekendu ludzie się wymieniają kontaktami ze sobą. I o chcę utrzymać kontakt do jakiejś osoby w moim wieku to pytam czy ma konto na FB i praktycznie zawsze ma. Natomiast jak wymieniałem się kontaktem z jakąś dziewczyną młodszą o 10 czy 15 lat to częściej pytały najpierw o instagrama albo w ogole instagram to była jedyna opcja.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 30 sty 2026, 14:48
Dlaczego instagram jest taki popularny? Czym to sie rozni od fb? Zawsze myslalem, ze to po prostu portal na ktory wrzuca sie fotki z jakimis losowymi hasztagami z dupy wiec na jakiej zasadzie jest ta wymiana kontaktow, jakies zaproszenie czy co?venomik pisze: ↑30 sty 2026, 14:13Z tym instagramem to pełna prawda. Trochę w ostatnim roku pojezdziłem po Polsce czy sąsiednich krajach na wydarzenia taneczne. Na koniec takiego weekendu ludzie się wymieniają kontaktami ze sobą. I o chcę utrzymać kontakt do jakiejś osoby w moim wieku to pytam czy ma konto na FB i praktycznie zawsze ma. Natomiast jak wymieniałem się kontaktem z jakąś dziewczyną młodszą o 10 czy 15 lat to częściej pytały najpierw o instagrama albo w ogole instagram to była jedyna opcja.
Nie mówiąc o tym, że jak w pociągach wiele razy widziałem jak jakieś osoby w wieku licealnym czy studenckim się poznawały w pociągu, to praktycznie zawsze wymieniały się kontaktem na instagramie.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 30 sty 2026, 15:30
No, instagram to się wybił swego czasu głównie na tym, że był łatwy, lekki, wygodny i miał świetne filtry do zdjęć. I powstał w odpowiednim momencie, stał sie modny, a pozniej trafił pod opiekę bogatego wujka.
Opisze Ci jak ja korzystam. W grudniu bylem w Budapeszcie na tangowym evencie. Warsztaty za dnia i imprezy w nocy. Tak trzy kolejne dni. Ostatniej nocy impreza trwała do trzeciej. Ja się prosto z niej zbierałem na lotnisko, bo na 8 do pracy
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 30 sty 2026, 15:43
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 30 sty 2026, 15:52
venomik
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 30 sty 2026, 20:04
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2026, 20:06
Wystarczy wyłączyć powiadomienia. Ja mam w ten sposób ustawione od samego początku wszelkich aplikacji, tutaj na forum również. Wchodzę gdy chcę, a nie gdy ktoś mi coś mało istotnego napisze. Ważniejsze sprawy się przez telefon załatwia.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 31 sty 2026, 0:54
HMK
venomik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio