Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2006, 17:43
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 maja 2006, 17:45
Jaki koleśNiggaz pisze:Oni chyba nie po co się chodzi do pubu
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 maja 2006, 17:57
Zostawiasz dana herbate, kawe czy piwo przy stoliku , a zabierasz ze soba dany plecak bluze , czy torebke podchodzisz do lady i mowisz, ze zajete idziemy tylko na papierosa. Do pubow raczej chodza ludzie cywilizowani i zrozumieja. Przeciez nikt sie o miejsce bic nie bedziecloner pisze:- jesli tak :
* bierzesz wszystkie rzeczy ze soba - nigdy nie wiadomo co sie bedzie w srodku dzialo, ale wtedy mozliwe, ze miejsce juz Ci ktos zajmie Exclamation
Jesli dana dziewczyna wychodzi sama na papierosa, a Ty zostajesz przy stoliku to chyba widzisz czy cos sie dzieje przez okno. Inna sprawa, ze sama tez palic na pewno nie bedzie, inne osoby z pubu czy baru tez by na pewno chcialy wyjsc zapalic.A jesli szedlby jakis gwalciciel i zaczal cos robic z pania to pokazalbys jaki kozak z Ciebie i zwiekszyl uznanie u danej damycloner pisze:narazasz dziewczyne na niebezpieczenstwo [pamietaj, ktora jest godzina]
Niektore puby sa dosc male wiec takie wydzialanie mija sie z celem. Oczywiscie moglyby byc bary gdzie mozna palic, ale tez mogly by byc takie gdzie nie mozna..ale tych "niepalacych" barow jest zdecydowanie mniejNiggaz pisze:Jakimś wyjściem byłoby wydzielenie miejsca dla palących i niepalących.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2006, 18:02
z tym to polemizowalbymDo pubow raczej chodza ludzie cywilizowani i zrozumieja. Przeciez nikt sie o miejsce bic nie bedzie
to nie musi byc gwalt, ale kradziez, pobicie, o takiej porze wszystko jest mozliweNo i kto gwalci itp. przy pubach
szukam sensu w zakazach palenia papierosow w knajpach, ale nie znalazlemSzukasz dziury w calym Clonerze
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 maja 2006, 18:10
Wrecz przeciwnie. Debile , ktorzy szukaja rozrob nie wydadza 4,50 na browara. Raczej kupia piwo "wyprodukowane dla biedronka" za 89 gr. Ja szczerze mowiac nie spotkalem sie jeszcze z jakims balaganem czy jakims pijanym gosciem, ktory szuka zwady.cloner pisze:piwo kosztuje 4.5zl - to nie gwarantuje, ze przyjda cywilizowani ludzie Wink
Jasne, ze tak, ale to jest gdybaniecloner pisze:to nie musi byc gwalt, ale kradziez, pobicie, o takiej porze wszystko jest mozliwe
W sumie urokiem pubow jest zapach goryczki i wlasnie fajek. Ale ja niepalacy i dosyc uczulony na tym punkcie musze wrzucac ciuchy od razu do pralki jak wroce. Ale ogolem to toleruje to bo fajnie jest posiedziec przy bronku ze znajomymicloner pisze:szukam sensu w zakazach palenia papierosow w knajpach, ale nie znalazlem Laughing
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 maja 2006, 18:15
Dla mnie poprostu jeśli ktoiś nie lubi tego niech nie przychodzi do pubu. Wiem, że Tobie tak nie przeszkadza, ale innym często tak. Jak dla mnie puby zbankrutują bo kto będzie chciał przyjść z palaczy i przy piwku nie zapalić sobie? nawet przed wjeściem nie będzie można bo to przecież miejsce publiczneberik pisze: Ale ja niepalacy i dosyc uczulony na tym punkcie musze wrzucac ciuchy od razu do pralki jak wroce
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2006, 19:03
ja bym w życiu z paląca laską nigdzie nie poszedł, niepotrzebnie się produkowałeścloner pisze:Wyobrazcie sobie sytuacje, ze jestescie z dziewczyna, ktora pali w knajpie
oni po prostu chcą w spokoju wypić piwo i fajke zapalić.Niggaz pisze:Duuużo bardziej denerwują mnie za to ludzie, którzy przychodzą do pubu i narzekają, że ludzie (kibice) krzyczą (dopingują swoją drużynę) i jest za głośno ['] Nienawidzę tego. Oni chyba nie wiedzą po co się chodzi do pubu. Porażka.
widzisz - studenci po 3,50 mają trza było się uczyccloner pisze:piwo kosztuje 4.5zl - to nie gwarantuje, ze przyjda cywilizowani ludzie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 maja 2006, 19:06
Kazdy tak mowi ale jak dojdzie co do czego to na to nikt nie patrzy...fieldy pisze:ja bym w życiu z paląca laską nigdzie nie poszedł
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2006, 19:08
ta, a ty wszędzie byłes i znasz kazdego i wiesz kto jak się gdzie zachowa. Rzeczywiscie przeswietlic by cię trzebaMartinho pisze:Kazdy tak mowi ale jak dojdzie co do czego to na to nikt nie patrzy...
nie musimy, mamy kaczyzm - wystarczy na 'ciemny lud'Martinho pisze:Nie wprowadzajmy komuny
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2006, 19:10
Zapraszam do innych knajp których przeznaczeniem nie jest wspólne przeżywanie sportowych emocji. Ja rozumiem, że ktoś może wpaść do pubu właśnie po to, aby wypić na spokojnie piwko czy zapalić papierosa, ale narzekanie na to, że ktoś ogląda mecz to przesada jak dla mnie.fieldy pisze:oni po prostu chcą w spokoju wypić piwo i fajke zapalić
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 maja 2006, 19:12
fieldy pisze:ta, a ty wszędzie byłes i znasz kazdego i wiesz kto jak się gdzie zachowa.
fieldy pisze:Rzeczywiscie przeswietlic by cię trzeba
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2006, 19:14
Wyrąbiste laski nie paląMartinho pisze:Nie mow ze jesli mial bys szanse na spotkanie z wyrabista laska ktora pali to bys odmowil...
Mentor
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2006, 19:31
no w porownaniu z Kaczynska - pieknaMoja laska pali i brzydka wcale nie jest
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 maja 2006, 19:35
cloner pisze:no w porownaniu z Kaczynska - piekna
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio