Tytoń - Strona 13

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2006, 17:43

Dla mnie to oczywiste, że w knajpach się pali papierosy i pije piwo. Palenie mi przeszkadza jako niepalącemu, ale potrafię to zrozumieć. Jakimś wyjściem byłoby wydzielenie miejsca dla palących i niepalących. W niektórych miejscach tak jest.

Duuużo bardziej denerwują mnie za to ludzie, którzy przychodzą do pubu i narzekają, że ludzie (kibice) krzyczą (dopingują swoją drużynę) i jest za głośno ['] Nienawidzę tego. Oni chyba nie wiedzą po co się chodzi do pubu. Porażka.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2006, 17:46 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 maja 2006, 17:45

Niggaz pisze:Oni chyba nie po co się chodzi do pubu
Jaki koleś :o Ciekawe kto go zrozumie.

Nie wiem (nie wiedzą?) :o // nie wiem

Chyba,że tak :o

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 maja 2006, 17:57

cloner pisze:- jesli tak :
* bierzesz wszystkie rzeczy ze soba - nigdy nie wiadomo co sie bedzie w srodku dzialo, ale wtedy mozliwe, ze miejsce juz Ci ktos zajmie Exclamation
Zostawiasz dana herbate, kawe czy piwo przy stoliku , a zabierasz ze soba dany plecak bluze , czy torebke podchodzisz do lady i mowisz, ze zajete idziemy tylko na papierosa. Do pubow raczej chodza ludzie cywilizowani i zrozumieja. Przeciez nikt sie o miejsce bic nie bedzie :?
cloner pisze:narazasz dziewczyne na niebezpieczenstwo [pamietaj, ktora jest godzina]
Jesli dana dziewczyna wychodzi sama na papierosa, a Ty zostajesz przy stoliku to chyba widzisz czy cos sie dzieje przez okno. Inna sprawa, ze sama tez palic na pewno nie bedzie, inne osoby z pubu czy baru tez by na pewno chcialy wyjsc zapalic.A jesli szedlby jakis gwalciciel i zaczal cos robic z pania to pokazalbys jaki kozak z Ciebie i zwiekszyl uznanie u danej damy
:P No i kto gwalci itp. przy pubach :roll:
Szukasz dziury w calym Clonerze:wink:
Niggaz pisze:Jakimś wyjściem byłoby wydzielenie miejsca dla palących i niepalących.
Niektore puby sa dosc male wiec takie wydzialanie mija sie z celem. Oczywiscie moglyby byc bary gdzie mozna palic, ale tez mogly by byc takie gdzie nie mozna..ale tych "niepalacych" barow jest zdecydowanie mniej

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2006, 18:02

Do pubow raczej chodza ludzie cywilizowani i zrozumieja. Przeciez nikt sie o miejsce bic nie bedzie
z tym to polemizowalbym :wink:
piwo kosztuje 4.5zl - to nie gwarantuje, ze przyjda cywilizowani ludzie ;)
No i kto gwalci itp. przy pubach
to nie musi byc gwalt, ale kradziez, pobicie, o takiej porze wszystko jest mozliwe :!:
Szukasz dziury w calym Clonerze
szukam sensu w zakazach palenia papierosow w knajpach, ale nie znalazlem :lol:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 maja 2006, 18:10

cloner pisze:piwo kosztuje 4.5zl - to nie gwarantuje, ze przyjda cywilizowani ludzie Wink
Wrecz przeciwnie. Debile , ktorzy szukaja rozrob nie wydadza 4,50 na browara. Raczej kupia piwo "wyprodukowane dla biedronka" za 89 gr. Ja szczerze mowiac nie spotkalem sie jeszcze z jakims balaganem czy jakims pijanym gosciem, ktory szuka zwady.
cloner pisze:to nie musi byc gwalt, ale kradziez, pobicie, o takiej porze wszystko jest mozliwe
Jasne, ze tak, ale to jest gdybanie :wink: rownie dobrze moze ktos podejsc do Twojego stolika wyciagnac bron i powiedziec, ze chce pieniadze. To jest takie gdybanie :wink:
cloner pisze:szukam sensu w zakazach palenia papierosow w knajpach, ale nie znalazlem Laughing
W sumie urokiem pubow jest zapach goryczki i wlasnie fajek. Ale ja niepalacy i dosyc uczulony na tym punkcie musze wrzucac ciuchy od razu do pralki jak wroce. Ale ogolem to toleruje to bo fajnie jest posiedziec przy bronku ze znajomymi

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 maja 2006, 18:15

berik pisze: Ale ja niepalacy i dosyc uczulony na tym punkcie musze wrzucac ciuchy od razu do pralki jak wroce
Dla mnie poprostu jeśli ktoiś nie lubi tego niech nie przychodzi do pubu. Wiem, że Tobie tak nie przeszkadza, ale innym często tak. Jak dla mnie puby zbankrutują bo kto będzie chciał przyjść z palaczy i przy piwku nie zapalić sobie? nawet przed wjeściem nie będzie można bo to przecież miejsce publiczne :? żyjemy w świecie patologii i tego nie można inaczej nazwać. Polska to kraj trzeciego świata, który stara się gonić potęgi tylko, że z mało znaczącym skutkiem... lepiej by chyba było żeby wycofali papierosy ze sklepów... może bym się przyzwyczaił do ruskich Jin Ling'ów :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2006, 19:03

cloner pisze:Wyobrazcie sobie sytuacje, ze jestescie z dziewczyna, ktora pali w knajpie
ja bym w życiu z paląca laską nigdzie nie poszedł, niepotrzebnie się produkowałeś
Niggaz pisze:Duuużo bardziej denerwują mnie za to ludzie, którzy przychodzą do pubu i narzekają, że ludzie (kibice) krzyczą (dopingują swoją drużynę) i jest za głośno ['] Nienawidzę tego. Oni chyba nie wiedzą po co się chodzi do pubu. Porażka.
oni po prostu chcą w spokoju wypić piwo i fajke zapalić.

Dla mnie nie ma różnicy czy ktoś pali czy nie, choć sam nie palę. Nie przeszkadza mi dymek.
cloner pisze:piwo kosztuje 4.5zl - to nie gwarantuje, ze przyjda cywilizowani ludzie
widzisz - studenci po 3,50 mają trza było się uczyc :P

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 maja 2006, 19:06

fieldy pisze:ja bym w życiu z paląca laską nigdzie nie poszedł
Kazdy tak mowi ale jak dojdzie co do czego to na to nikt nie patrzy... :roll:

Ja tez nie pale ale nie jestem przeciwnikiem wprowadzenia jakichkolwiek zakazow ograniczajacych palenie...To czy ktos pali czy nie to jego sprawa, jezeli jest pelnoletni to czemu zabraniac mu palenia :?: Nie wprowadzajmy komuny :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2006, 19:08

Martinho pisze:Kazdy tak mowi ale jak dojdzie co do czego to na to nikt nie patrzy...
ta, a ty wszędzie byłes i znasz kazdego i wiesz kto jak się gdzie zachowa. Rzeczywiscie przeswietlic by cię trzeba :lol:
Martinho pisze:Nie wprowadzajmy komuny
nie musimy, mamy kaczyzm - wystarczy na 'ciemny lud'

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2006, 19:10

fieldy pisze:oni po prostu chcą w spokoju wypić piwo i fajke zapalić
Zapraszam do innych knajp których przeznaczeniem nie jest wspólne przeżywanie sportowych emocji. Ja rozumiem, że ktoś może wpaść do pubu właśnie po to, aby wypić na spokojnie piwko czy zapalić papierosa, ale narzekanie na to, że ktoś ogląda mecz to przesada jak dla mnie.

Może tylko ja jestem przewrażliwiony na tym punkcie, ale cholernie tego nie lubię a kilka razy już mi się to zdarzało.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 maja 2006, 19:12

fieldy pisze:ta, a ty wszędzie byłes i znasz kazdego i wiesz kto jak się gdzie zachowa.

Stwierdzilem to znajac swoje i znajomych zachowanie w takiej sytuacji... ;) Nie mow ze jesli mial bys szanse na spotkanie z wyrabista laska ktora pali to bys odmowil... ;)

fieldy pisze:Rzeczywiscie przeswietlic by cię trzeba

Poprosze mala dawke rentgena :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2006, 19:14

Martinho pisze:Nie mow ze jesli mial bys szanse na spotkanie z wyrabista laska ktora pali to bys odmowil...
Wyrąbiste laski nie palą :wink:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 maja 2006, 19:28

Niggaz pisze:Wyrąbiste laski nie palą

Moja laska pali i brzydka wcale nie jest ;)

Obrazek

Ta po prawej

Ale ma jedną wadę - pali :lol: :wink: // Niggaz

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2006, 19:31

Moja laska pali i brzydka wcale nie jest
no w porownaniu z Kaczynska - piekna :lol:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 maja 2006, 19:35

cloner pisze:no w porownaniu z Kaczynska - piekna

Tyle ze Kaczynska nie pali i jest taka jaka jest :lol: :lol: :lol: Pozdro dla palacych dziewczyn ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”