E-sport - Strona 14

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 05 mar 2018, 1:14

BadBoy pisze:Guardian :O co on zrobił :O

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Macie jakieś wideo do tego? Albo kojarzycie w której rundzie i przy jakim stanie to zrobił? Z chęcią bym obejrzał.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 722

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 05 mar 2018, 6:43

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 06 sie 2023, 21:15

Trochę odświeżę 😁 G2 wygrywa w Kolonii IEM. Szkoda ENCE i Pawła, ale byli ewidentnie słabsi. Monesy powoli szykuje się do stracenia z piedestału Zywoo i Simpla 😉

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 06 sie 2023, 21:28

BadBoy pisze:
06 sie 2023, 21:15
Trochę odświeżę
Pierwszy raz od dawna włączyłem CSa w piątek, więc dobry timing masz :P Wyskoczyła mi transmisja live na YT i tak odpaliłem.
Mało co już śledzę, sprawdzę czasami wyniki, ale kurde, jak patrzę na ranking na HLTV, pierwsze Heroic, masa nowych twarzy. No sporo się przez te pięć lat pozmieniało.
Szkoda, że Vitality wczoraj przegrało w 1x2, ale dziś byłem za G2, NiKo nadal bardzo lubię oglądać i fajnie, że coś tam sobie nadal fajnie radzi.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 06 sie 2023, 21:37

Ja przez przypadek odpaliłem i ze 3 mecze może widziałem. Ale składy raczej kojarzę mniej więcej bo czasami na cybersport.pl zaglądam z nudów. Natomiast że się pozmieniało to fakt. Jak po 3 latach zobaczyłem co się stało z Astralis to byłem w szoku. Zonic trenuje Vitality. No duże roszady.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 gru 2025, 0:51

Tak wrócił człowiek z nudów do oglądania CSa jakiś rok temu i to była super decyzja. Znów się bawię przy tym lepiej niż przy oglądaniu czegokolwiek.
Trwa właśnie Major w Budapeszcie, FaZe z Polakiem w składzie awansowało dziś do finału pokonując NaVi 2:1 po bardzo emocjonującym meczu.
Ich rywalem będą moi ulubieńcy z Vitality, start finału o 18.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1693
Kibicuję: Manchester United

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 14 gru 2025, 1:04

Pamiętam czasy jak Polacy cisnęli w teamach jak TP, Arcy, FX, czy MYM ale po szybkim researchu widzę, że teraz z nich już tylko Neo pozostał w biznesie i to jako manager. Są jeszcze jacyś Polacy cisnący jako pełen polski zespół, czy jednostki jak w FaZe? Zdążyłem o tym zapomnieć, ale jak piszesz, to obejrzałbym jakiś streamik z polskim teamem albo Reprezentacją Polski.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 gru 2025, 13:11

Mr.Chris pisze:
14 gru 2025, 1:04
tylko Neo pozostał w biznesie i to jako manager
Taz i Snax do niedawna byli razem w G2, pierwszy jako trener, drugi jako zawodnik, ale ich pogoniono. Snaxa uznali za głównego winowajcę słabych wyników, po jego odejściu jest jeszcze gorzej :D (choć tam też odeszło dwóch najlepszych zawodników za grube siano - Niko i monesy), ale też podejrzewam, że Snax jeszcze wróci do gry, Taz pewnie też dalej będzie się bawić w trenerkę, bo jak wspominałem - w G2 było sporo zmiennych, które wpływały na brak wyników, a odejście w tym samym czasie dwóch najlepszych zawodników nie pomaga, bialy streamuje i chyba zajął się łowieniem ryb, Pasha streamuje i gra chyba cały czas z jakimś emerytowanym polskim teamie (chyba u Izaka jak pamiętam).
Mr.Chris pisze:
Są jeszcze jacyś Polacy cisnący jako pełen polski zespół, czy jednostki jak w FaZe?
Jednostki. Jest kilku Polaków, którzy są w topowych zespołach grających regularnie w najważniejszych turniejach, ale jeżeli już powstaje jakiś polski team to raczej taki tier 3-4, czyli daleko od topowego poziomu. Właśnie w FaZe masz jcobbba, w Teamie Liquid jest siuhy i ultimate , hypex jest w GamerLegion i kacpersky w NiPie (to już nie ten sam NiP co 10 lat temu jak coś :P). Teoretycznie szłoby z tego zrobić polski team, bo jest Snax, który grałby IGL'a, ultimate jako snajper, kacpersky na entry, siuhy i jcobbb jako rifle, ale też kwestia dogadania organizacji i chęci zawodników do zrobienia takiej drużyny.
Ostatnim takim w miarę sensownym polskim projektem było ENCE, ale i tak z czasem pojawiło się jedno zagraniczne nazwisko w postaci gla1ve'a (Duńczyk).
Ogólnie w ostatnich latach jest mało jednolitych narodowo teamów, a raczej dominują miksy. NaVi kiedyś było całe ukraińskie (chyba tam mieli jednego Ruska przez jakiś czas, nie pamiętam już), fnatic i NiP były szwedzkie, Virtus.pro polskie, SK brazylijskie, Astralis duńskie, a teraz tak patrząc na topowe zespoły to nawet w Furii (Fallen z SK tam gra cały czas) jest trzech Brazoli wspomaganych Kazachem i Łotyszem :D bardzo nietypowe połączenie. Francuskie Vitality ma Estończyka, Żyda i Brytola, a z takich topowych jednolitych teamów masz mongolskie The Mongolz, turecką Aurorę i już lecąc do tier2 to duńskie Astralis i jakieś ukraińskie i rosyjskie twory.
Mr.Chris pisze:
ale jak piszesz, to obejrzałbym jakiś streamik z polskim teamem albo Reprezentacją Polski.
No dziś dobra okazja, bo Major jest dwa razy w roku, teraz zakończenie sezonu, więc to ostatnia duża impreza w 2025, finał o 18, a rzadko się zdarza, żeby Polak grał o coś dużego w CS'ie w ostatnich latach, ale jak wspominałem, nie liczyłbym na cały polski zespół w najbliższych latach.

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4001
Kibicuję: AC Milan

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 gru 2025, 14:46

A Polska MŚ FIFAe World Cup 2025 :)

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1693
Kibicuję: Manchester United

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 14 gru 2025, 17:41

HMK pisze:
14 gru 2025, 13:11
No dziś dobra okazja, bo Major jest dwa razy w roku, teraz zakończenie sezonu, więc to ostatnia duża impreza w 2025, finał o 18, a rzadko się zdarza, żeby Polak grał o coś dużego w CS'ie w ostatnich latach, ale jak wspominałem, nie liczyłbym na cały polski zespół w najbliższych latach.
[k****]. Akurat w jedynym momencie dnia, w którym nie mam czasu :D

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 gru 2025, 17:45

Tu transmisja jakby ktoś chciał popatrzeć.

Jakieś 3:1 dla Vitality IMO dziś.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 gru 2025, 17:48

Nie ma na twitchu Izaaka?

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 gru 2025, 17:51

Majory zawsze były z PL komentarzem
Dobra juz doczytałem 👌

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 gru 2025, 19:43

Zywoo :rydzyk:

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 gru 2025, 20:41

IMO zaraz będzie po finale, jak Vitality dowiezie to Inferno to na Mirku niebedzie czego zbierać. Overpass 50/50.
Choć jeszcze pistole zgarnięte, jakaś nadzieje FaZe ma jeszcze.
BadBoy pisze:
14 gru 2025, 19:43
Zywoo :rydzyk:
Zywoo od dawna kozak, ale świetnym transferem Vitality jest ropz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”