Macie jakieś wideo do tego? Albo kojarzycie w której rundzie i przy jakim stanie to zrobił? Z chęcią bym obejrzał.BadBoy pisze:Guardian :O co on zrobił :O
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 05 mar 2018, 1:14
Macie jakieś wideo do tego? Albo kojarzycie w której rundzie i przy jakim stanie to zrobił? Z chęcią bym obejrzał.BadBoy pisze:Guardian :O co on zrobił :O
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 05 mar 2018, 6:43
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 06 sie 2023, 21:15
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 06 sie 2023, 21:28
Pierwszy raz od dawna włączyłem CSa w piątek, więc dobry timing masz
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 06 sie 2023, 21:37
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 gru 2025, 0:51
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 14 gru 2025, 1:04
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 gru 2025, 13:11
Taz i Snax do niedawna byli razem w G2, pierwszy jako trener, drugi jako zawodnik, ale ich pogoniono. Snaxa uznali za głównego winowajcę słabych wyników, po jego odejściu jest jeszcze gorzej
Jednostki. Jest kilku Polaków, którzy są w topowych zespołach grających regularnie w najważniejszych turniejach, ale jeżeli już powstaje jakiś polski team to raczej taki tier 3-4, czyli daleko od topowego poziomu. Właśnie w FaZe masz jcobbba, w Teamie Liquid jest siuhy i ultimate , hypex jest w GamerLegion i kacpersky w NiPie (to już nie ten sam NiP co 10 lat temu jak coś
No dziś dobra okazja, bo Major jest dwa razy w roku, teraz zakończenie sezonu, więc to ostatnia duża impreza w 2025, finał o 18, a rzadko się zdarza, żeby Polak grał o coś dużego w CS'ie w ostatnich latach, ale jak wspominałem, nie liczyłbym na cały polski zespół w najbliższych latach.
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 gru 2025, 14:46
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 14 gru 2025, 17:41
[k****]. Akurat w jedynym momencie dnia, w którym nie mam czasuHMK pisze: ↑14 gru 2025, 13:11No dziś dobra okazja, bo Major jest dwa razy w roku, teraz zakończenie sezonu, więc to ostatnia duża impreza w 2025, finał o 18, a rzadko się zdarza, żeby Polak grał o coś dużego w CS'ie w ostatnich latach, ale jak wspominałem, nie liczyłbym na cały polski zespół w najbliższych latach.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 gru 2025, 17:45
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 gru 2025, 17:48
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 gru 2025, 17:51
BadBoy
BadBoy
HMK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin