Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2017, 21:36
cloner
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2017, 21:41
cloner
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2017, 21:44
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 26 maja 2017, 21:46
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 maja 2017, 23:27
Chyba jetem staruch na forum bo dla mojego pokolenia tinder to typowe odloty.Typowe ruchanie na szybko dla tych co wyrywanie w klubie to zbyt trudny temat.ubek pisze: Używałem tindera. To taka sympatia/czateria obecnych czasów. Tak samo jak w realu, można poznać parę fajnych lasek, jak i masę psychicznych. I tak jak Mauser napisał, dobry stalking to podstawa.
Osobiście wolę spotkania w realu, dlatego tinder był dla mnie tylko narzedziem zaczepnym i nie lubiłem wdawać się tam w jałowe rozmowy. Stalking > FB > spotkanie.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 27 maja 2017, 10:07
Z tego co się orientuję, to jesteśmy z tego samego pokolenia.Bienias pisze:Chyba jetem staruch na forum bo dla mojego pokolenia tinder to typowe odloty.Typowe ruchanie na szybko dla tych co wyrywanie w klubie to zbyt trudny temat.ubek pisze: Używałem tindera. To taka sympatia/czateria obecnych czasów. Tak samo jak w realu, można poznać parę fajnych lasek, jak i masę psychicznych. I tak jak Mauser napisał, dobry stalking to podstawa.
Osobiście wolę spotkania w realu, dlatego tinder był dla mnie tylko narzedziem zaczepnym i nie lubiłem wdawać się tam w jałowe rozmowy. Stalking > FB > spotkanie.
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 27 maja 2017, 10:07
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 27 maja 2017, 10:31
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vampeta » 28 maja 2017, 21:12
Vampeta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 28 maja 2017, 21:31
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vampeta » 28 maja 2017, 21:56
Mam 24 lata. Tinder jest mocno na topie i ma go mnóstwo osób, w dużych miastach wśród licealistów i studentów myślę, że około 30% całości. Teraz, gdy w dobie instagrama, facebooka, twittera życie w sieci dla wielu osób jest równie ważne jak to realne, to żaden obciach. Pewnie, że mnóstwo tam stulejarzy, wystarczy poprosić koleżankę żeby pozwoliła Ci "poprzesuwać" sobie kilka profili. Ale większość to normalni ludzie.
Vampeta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 28 maja 2017, 22:06
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 31 maja 2017, 14:53
Carbon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio