Tinder, wasze opinie. - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2017, 21:36

Poniżej 160 cm? Dzieci mnie nigdy nie kręciły ;)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 maja 2017, 21:39

cloner pisze: Poniżej 160 cm? Dzieci mnie nigdy nie kręciły ;)
Dziecko pozdrawia:

Obrazek
Obrazek
:mrgreen:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2017, 21:41

Heh, wygląda nieźle. Kto to?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 maja 2017, 21:43

cloner pisze: Heh, wygląda nieźle. Kto to?
Evy Longorii nie znasz? :D 157 cm wzrostu.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2017, 21:44

Nigdy nie kojarzyłem tych wszystkich celebrity ;)

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 26 maja 2017, 21:46

Kobiety najlepsze mają około 165 cm wzrostu, są takie, które mają i 155 cm i są przeurocze. Jak kobieta ma 180 cm to jest za wysoka.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 maja 2017, 23:27

ubek pisze: Używałem tindera. To taka sympatia/czateria obecnych czasów. Tak samo jak w realu, można poznać parę fajnych lasek, jak i masę psychicznych. I tak jak Mauser napisał, dobry stalking to podstawa.
Osobiście wolę spotkania w realu, dlatego tinder był dla mnie tylko narzedziem zaczepnym i nie lubiłem wdawać się tam w jałowe rozmowy. Stalking > FB > spotkanie.
Chyba jetem staruch na forum bo dla mojego pokolenia tinder to typowe odloty.Typowe ruchanie na szybko dla tych co wyrywanie w klubie to zbyt trudny temat.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 27 maja 2017, 10:07

Bienias pisze:
ubek pisze: Używałem tindera. To taka sympatia/czateria obecnych czasów. Tak samo jak w realu, można poznać parę fajnych lasek, jak i masę psychicznych. I tak jak Mauser napisał, dobry stalking to podstawa.
Osobiście wolę spotkania w realu, dlatego tinder był dla mnie tylko narzedziem zaczepnym i nie lubiłem wdawać się tam w jałowe rozmowy. Stalking > FB > spotkanie.
Chyba jetem staruch na forum bo dla mojego pokolenia tinder to typowe odloty.Typowe ruchanie na szybko dla tych co wyrywanie w klubie to zbyt trudny temat.
Z tego co się orientuję, to jesteśmy z tego samego pokolenia.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Badoo. wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 27 maja 2017, 10:07

Komuś tutaj chce się intensywnie bzikać.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 27 maja 2017, 10:31

Wolę określenie pokolenie Y.

Vampeta
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 34

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vampeta » 28 maja 2017, 21:12

Trochę macie stereotypowe myślenie o Tinderze. Może powiem nieskromnie, ale patrząc na to ile faceci mają parek, należę do tej przystojniejszej części męskiej populacji + jestem bardzo wysoki, wiec to dodatkowy plus. Łącznie połączyło mnie jakoś z 1500 dziewczynami, propozycje seksu wprost mogę policzyc na palcach jednej ręki, były moze 3-4. Większość dziewczyn raczej nie szuka tam bzykania, ostatnio czytałem, że w Polsce jako jedynym kraju Tindera używa się wbrew jego pierwotnym założeniom- szybkiego seksu tylko jako aplikacji randkowej i coś w tym jest. Owszem, znajdą się może jakieś bazyle, które będą chciały się umówić na seks po kilku wymienionych wiadomościach, no ale są to promile. Na pewno nie wygląda to tak, że same ósemki i dziewiątki pchają wam się do łóżka po pierwszej randce. W takich przypadkach jak w codziennym życiu trzeba wykazać jakąś inicjatywę i się postarać.
A Tinder jest o tyle dobry, że pomijasz tę całą grę z podbijaniem laski w realu. Nie musisz prosić o numer, nie musisz z nią flirtować, nie musisz "poznawać" się w pracy, na uczelni, gdziekolwiek tygodniami, tylko po prostu masz ją na widelcu i po kilku wiadomościach możecie wyjść na kawę pomijając ten cały cyrk.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 28 maja 2017, 21:31

Takie spostrzeżenia odnośnie Tindera...

Ktoś tam wcześniej pisał, że mimo, iż miał stosunkowo dużo par, to te dziewczyny w ogóle nie chciały gadać. Otóż jak piszesz na Tinderze do lasek teksty w stylu: hej, cześć, co tam u Ciebie, co porabiasz, jak Ci mija dzień itp to zapomnij, że jakaś laska odpowie. Tak jak ktoś pisał wcześniej, laski na tinderze mają masę atencji i stosunkowo 2/3 razy więcej par od facetów. Mam tutaj na myśli laski ładne, ale bez szału. Jeśli dziewczyna jest taką typową szprychą 10/10 to takich par ma niezliczoną ilość, z czego potem 2/3 facetów wypisuje do niej. Jeśli twoja wiadomość nie różni się niczym od innych wiadomości jakich dostaje kilkadziesiąt to nie dziwcie się, że dziewczyna nie odpisuje. No chyba, że wyglądacie na zdjęciach jak typowy Ryan Gosling, czy Reynolds, to wtedy może to przejdzie.

Wykażcie się jakąś kreatywnością, nawiążcie do jej zainteresowań, do tego co widać na zdjęciach itp. Do tego pisać od razu po sparowaniu, a nie czekać dwa/trzy dni, bo wtedy małe szanse, że coś wyjdzie.

Vampeta
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 34

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vampeta » 28 maja 2017, 21:56

janop pisze: Nie wiem Vampeta ktòry jesteś rocznik, ale w moim aplikacje randkowe i szukanie laski przez neta zawsze kojarzyło się ze stulejarstwem ;) #starzyludzie
Mam 24 lata. Tinder jest mocno na topie i ma go mnóstwo osób, w dużych miastach wśród licealistów i studentów myślę, że około 30% całości. Teraz, gdy w dobie instagrama, facebooka, twittera życie w sieci dla wielu osób jest równie ważne jak to realne, to żaden obciach. Pewnie, że mnóstwo tam stulejarzy, wystarczy poprosić koleżankę żeby pozwoliła Ci "poprzesuwać" sobie kilka profili. Ale większość to normalni ludzie.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 28 maja 2017, 22:06

Bo nie było, hehe.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Tinder, wasze opinie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 31 maja 2017, 14:53

Śmieszy mnie jak ludzie piszą, że tylko w Polsce tinder robi za portal dla ludzi chcących spotkać się tylko jeden raz. :mrgreen: Polecam odcinek, ostatnia scena... :mrgreen:
http://vshare.io/d/ddac61b

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”