No widzisz, jaranie jest jak internetFRED-THE-RED pisze:Obecnie mam do marihuany staly dostęp
A co do tematu, to jak zalegalizuja to juz nie bedzie to samo. i pewnie spadlaby o kilka procen liczba jaraczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 sie 2005, 19:27
No widzisz, jaranie jest jak internetFRED-THE-RED pisze:Obecnie mam do marihuany staly dostęp
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 19:31
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 sie 2005, 19:39
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 19:52
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRED-THE-RED » 26 sie 2005, 20:02
FRED-THE-RED

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 26 sie 2005, 20:06
aż tak źle z Tobą ? widzę wszedłes pod pantofelFRED-THE-RED pisze:Może was do zdziwi ale nie miałem jeszcze w gębie papierosa !! Chociaż proponowano mi z 1000 razy !! Co do marychy to poczujesz faze dopiero po drugim paleniu i od tego sie zaczyna ! Przynajmniej tak było w moim przypadku i w wielu innych ! Mam dziewczyne która wie ze jaram ale ja jej powiedziałem ze i tak nie przestane ! To postawiło i warunek że : moge jarac ale nie w jej obecności ani tez nie przychodzić do niej po paleniu ! Na początku było cieżko ale już sie do tego przyzwyczaiłem !)
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 sie 2005, 20:13
Uwierz mi, że są tacy*_For_zaza_Milan_* pisze:Kulek ale jakiś "chłopaczyna" ma na lufke i trzyma to i chodzi po mieście to jest głupek prosta sprawa albo palisz albo nie wiem wyrzucasz. No chyba nie powiesz mi że ktos z jedna fifą czy nawet gietem czeka na okazje i klimat by jarać ? To taki nie powinny bo mogą miec kłopoty jak pisze przez głupie prawo i swoja gupote.
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRED-THE-RED » 26 sie 2005, 22:01
No nie raz już tak było !! Głupie smerfy niech sie wezmą za coś poważniejszego !!kulekfcb pisze:Uwierz mi, że są tacy*_For_zaza_Milan_* pisze:Kulek ale jakiś "chłopaczyna" ma na lufke i trzyma to i chodzi po mieście to jest głupek prosta sprawa albo palisz albo nie wiem wyrzucasz. No chyba nie powiesz mi że ktos z jedna fifą czy nawet gietem czeka na okazje i klimat by jarać ? To taki nie powinny bo mogą miec kłopoty jak pisze przez głupie prawo i swoja gupote.Są tacy co maja przy sobie nie tylko gieta, bo gdzies ida albo czekają na kogoś i nie daj Bóg podchodzi pies, trzepanie i wszystko.
FRED-THE-RED

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 1:02
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 sie 2005, 23:39
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sie 2005, 23:50
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 sie 2005, 23:54
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 sie 2005, 0:01
tych fajnych raczej bez recepty sie nie dostanie, a naprawde fajne to juz w ogole nie ma szans na zakup bez receptyfutbolowa pisze:Niech zamkną apteki, bo niektóre 'fajne' specyfiki można kupić wszędzie za 5zł. bez recepty![]()
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 sie 2005, 0:07
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 sie 2005, 0:12
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio