Legalizacia marihuany - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Czy jesteś za legalizacja narkotyków miekkich ?

Jestem przeciwny legalizacji narkotyków mi?kkich
63
37%
Jest mi to oboj?tne
25
15%
Jestem za legalizacją narkotyków mi?kkich
82
48%
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 sie 2005, 19:27

FRED-THE-RED pisze:Obecnie mam do marihuany staly dostęp
No widzisz, jaranie jest jak internet :lol:

A co do tematu, to jak zalegalizuja to juz nie bedzie to samo. i pewnie spadlaby o kilka procen liczba jaraczy :lol: bo jak cos jest dozwolone, to polowa gimnazjalistow nawet by na to nie popatrzyla, bo jak mozna zaszpanowac czyms co jest powszechnie dostepne. a tak to sciagnie strzala na imprezce, a w poniedzialek wszystkim opowiada, ze jest ĆPUNEM :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 19:31

Krzysztof Jarzyna to teraz Ty przedstawiłes profil tych "najwiekszych jaraczy" ktorym strach dać Słonia czy też rurke bo mogą być nie przygotowani na moc płynąca z natury :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 sie 2005, 19:39

:lol: Dokladnie :lol: Kiedys na imprezie podbil do nas jakis koles (tak na oko 15-16 lat) i nawija cos tam o paleniu, z kim to on nie jaral itd. my glowa ciezka, a gosc truje. to kumpel, zeby sie go pozbyc wola go na bok i mowi co i jak. chlopaczek ucieszony, sciagnal strzala i... zasnal na schodach :lol: :lol: rano jak sie przebudzil, to nawet sie nie odezwal :lol: :lol:
I tacy sa ci najwieksi jaracze, co pol osiedla wie, ze pala, a drugie pol ma sie dowiedziec w przyszlym tygodniu. i to oni robia wlasnie smrod kolo tematu, bo pozniej wychodza takie a nie inne akcje :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2005, 19:52

To ten koleś co sie do Was przysiad to był klasycznym przykłedam: Ktoś wiecej mówi niż potrafi :lol: ale ważny by wiedzieli ze to on :lol: Ładna jazde z type Mieliście pewnie po takim gadaniu :lol:

Właśnie tak jak pisze najwieksze hojraki robią smród. :evil:

Legalna gajna podstawa ale np. od 21 lat albo zostawiac dane kto ile nie ma problemu jak lega moge im nawet dowód zostawić na stałe :lol: byle by była tak mocna jak na "ulicy" :lol:

FRED-THE-RED
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRED-THE-RED » 26 sie 2005, 20:02

Może was do zdziwi ale nie miałem jeszcze w gębie papierosa !! Chociaż proponowano mi z 1000 razy !! Co do marychy to poczujesz faze dopiero po drugim paleniu i od tego sie zaczyna ! Przynajmniej tak było w moim przypadku i w wielu innych ! Mam dziewczyne która wie ze jaram ale ja jej powiedziałem ze i tak nie przestane ! To postawiło i warunek że : moge jarac ale nie w jej obecności ani tez nie przychodzić do niej po paleniu ! Na początku było cieżko ale już sie do tego przyzwyczaiłem ! :))

Najlepiej zapalić sobie w szkole przed jakims spr. no. z polskiego wypracownie itp. !! Zawsze miałem 2,3 z wypracować a odkad jaram przed to same 4 i 5 !! ehe

Szkoda że sobie nie zapaliłem przed matura ! ;-)

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 26 sie 2005, 20:06

FRED-THE-RED pisze:Może was do zdziwi ale nie miałem jeszcze w gębie papierosa !! Chociaż proponowano mi z 1000 razy !! Co do marychy to poczujesz faze dopiero po drugim paleniu i od tego sie zaczyna ! Przynajmniej tak było w moim przypadku i w wielu innych ! Mam dziewczyne która wie ze jaram ale ja jej powiedziałem ze i tak nie przestane ! To postawiło i warunek że : moge jarac ale nie w jej obecności ani tez nie przychodzić do niej po paleniu ! Na początku było cieżko ale już sie do tego przyzwyczaiłem ! :))
aż tak źle z Tobą ? widzę wszedłes pod pantofel :wink:
dziewczyna musi mieć nad Tobą niezłą pieczę jezeli Ci dyktuje warunki, no ale kazdy ma swój związek a w nim różną hierarchię, z której jest mniej lub więcej zadowolony...

Wracając do palenia... i Twojego tematu, dla mnie również niemozliwym jest jakby odrzucenie tego tak drogocennego środka. Nie to zebym palil dzien w dzien czy nawet co tydzien. Dla mnie najwazniejsza jest kultura palenia wraz z przyjaciolmi raz na jakis czas poczuc zapach tej magicznej roslinki ktora uwalnia i przekazuja nam pozytywną energię. To jest.. ajjt :peace: :beer:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 sie 2005, 20:13

*_For_zaza_Milan_* pisze:Kulek ale jakiś "chłopaczyna" ma na lufke i trzyma to i chodzi po mieście to jest głupek prosta sprawa albo palisz albo nie wiem wyrzucasz. No chyba nie powiesz mi że ktos z jedna fifą czy nawet gietem czeka na okazje i klimat by jarać ? To taki nie powinny bo mogą miec kłopoty jak pisze przez głupie prawo i swoja gupote.
Uwierz mi, że są tacy :? Są tacy co maja przy sobie nie tylko gieta, bo gdzies ida albo czekają na kogoś i nie daj Bóg podchodzi pies, trzepanie i wszystko.

FRED-THE-RED
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRED-THE-RED » 26 sie 2005, 22:01

kulekfcb pisze:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Kulek ale jakiś "chłopaczyna" ma na lufke i trzyma to i chodzi po mieście to jest głupek prosta sprawa albo palisz albo nie wiem wyrzucasz. No chyba nie powiesz mi że ktos z jedna fifą czy nawet gietem czeka na okazje i klimat by jarać ? To taki nie powinny bo mogą miec kłopoty jak pisze przez głupie prawo i swoja gupote.
Uwierz mi, że są tacy :? Są tacy co maja przy sobie nie tylko gieta, bo gdzies ida albo czekają na kogoś i nie daj Bóg podchodzi pies, trzepanie i wszystko.
No nie raz już tak było !! Głupie smerfy niech sie wezmą za coś poważniejszego !!

ja spadam sobie coś zajarac i potem wrzucić coś na ruszt !! :)))

siema wszystkim !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 1:02

No wiesz może mięc przy sobie ale mieć flinte czy nawet grama jak piszesz i chodzić szukasz szczeście po mieście to głupota. Odrazu sie jara :smoke: i po temacie przeciesz zawsze jest jakiś klima czy miejscówka i nie ma palenia a potem psy moga jedynie wachać :p

Tak jak ja mam kolesie którego nie kumam na maxa jeśli chodzi o jaranie. Kiedyś kupował jaranie 5 dni do przodu. Pal liczo że myślał na zapas ale jak zaczynalismy jarać i "zabrakło" :wink: to i tak poszło bo jak jest to się jara a ten kupił na wtorek np. :lol:

Handsome Boy

5 LAT!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 sie 2005, 23:39

skumcie to... 5 lat to lekka przesada...
http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/5835

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sie 2005, 23:50

ja nie pale, ale wg mnie ustawa ta jest bezsensowna :!:

jak to bylo w jednej piosence, z wytworni IGS Studio, chyba w protescie :)

"niechce to nie wezmie, przeciez swoj rozum ma" :!:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 sie 2005, 23:54

:shock: :shock:
Jaki to jest dziwny kraj :? :?

'...lub substancji psychotropowych'
Niech zamkną apteki, bo niektóre 'fajne' specyfiki można kupić wszędzie za 5zł. bez recepty :? :?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 sie 2005, 0:01

futbolowa pisze:Niech zamkną apteki, bo niektóre 'fajne' specyfiki można kupić wszędzie za 5zł. bez recepty :? :?
tych fajnych raczej bez recepty sie nie dostanie, a naprawde fajne to juz w ogole nie ma szans na zakup bez recepty

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 sie 2005, 0:07

Niektóre całkiem fajne można dostać.
W sam raz do testowania jak się ma 15 lat :P :P :P

Wiadomo, że co lepsze to 'trudno' dostępne.

Ale ja oczywiście nic na ten temat nie wiem :P Bo mnie wszelkie dymy odrzucają :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 sie 2005, 0:12

Jeden wielki lol dla tej ustawy
Fajne specyfiki to mozna kupic legalnie bez recepty tylko trzeba troche poszukac albo sporo probowac

....prawo jest kruche skoro łamię je buchem, lub nieświadomym ruchem<Pono>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”