Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 sty 2022, 10:47
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 10:51
O tutaj:
A ja nie mam nic przeciwko gali, której Słowik jest twarzą. Caly czas piszesz jakieś głupoty.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 28 sty 2022, 10:59
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 28 sty 2022, 11:00
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 28 sty 2022, 11:08
Sorki, przejrzałem kilka stron a resztę przewinalem bo za dużo było o tym samym, dlatego nie widziałemcloner pisze: ↑28 sty 2022, 11:03@seba82 pisalem o tym dokładnie wczorajviewtopic.php?p=1611156#p1611156
seba82

Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 28 sty 2022, 11:21
No wiem, dlatego napisałem "miszcz Don Kasjo" żeby było wiadomo ile biorą pseudo celebryci, którzy obok prawdziwych zawodników nawet nie stali.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 sty 2022, 11:30
Idąc twoim tokiem rozumowania ja zakazałby jeżdżenia na motorach. Motocykle zatruwają środowisko a ich kierowcy znacznie częściej ulegają śmiertelnym wypadkom niż kierowcy innych pojazdów kołowych, w związku z tym widzimy czarno na białym że jeżdżenie na motorach jest szkodliwe dla ludzkości (zarówno dla samych jeżdżących, jak i postronnych).Eyesmon pisze: ↑28 sty 2022, 8:39Może i to hipokryzja jak słusznie zauważył @HerskOner ale na tym troche polega cywilizacja żeby pewne normy jednak wprowadzić i np promować zdrowe odżywianie a nie fast foody. I to się dzieje bo np w sklepikach szkolnych nie uświadczysz (przynajmniej w założeniu) czipsów i niezdrowych przekąsek a to przecież zakaz - czemu tu nikt nie płacze że biedni producenci śmieci nie mogą sprzedawać dzieciom gównożarcia?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 28 sty 2022, 14:25
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 sty 2022, 14:29
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 14:32
OK. Czyli twoim zdaniem skutkiem nieinformowania przez media sportowe o gali będzie zakaz zrobienia gali, na której Słowik jest twarzą.DDK pisze: ↑28 sty 2022, 14:29@cloner Czy w zdaniu "jak będize zakaz to NIE będzie można zrobić gali, na której jest Słowik twarzą" jest napisane gdziekolwiek, że Ty jesteś za zakazem? Czy tam jest chociaż słowo, gdzie wymieniłem Twoją opinie? Czy jest tam napisane "cloner uważa, ze...". NIE, [k****], zrozum, ze nigdzie nie pisałem o Twoim zdaniu.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 sty 2022, 14:46
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 sty 2022, 14:48
ale jak Słowik ma być twarzą gali, jeśli zakażemy jej promocji?:D
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2022, 14:52
No niestety, napisałeś jakieś bzdury o zakazie organizacji gali i nie potrafisz z tego wybrnąć. Ja nikomu nie zabraniam organizacji takich gal, ale jeśli nie walczą tam sportowcy to po co media sportowe o tym pisza? Tylko o tym pisałem, żeby media sportowe nie informowały o freakowych wydarzeniach. A Słowik może sobie zarządzać galą, nic mi do tego.
Promocji w mediach sportowych. Niech będzie wizytówką gali na plakatach na mieście, niech się promują freak gale na youtubie.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio