Dida to jeden z najlepszych (jeśli nie najlepszy
Kaka, Ronaldinho, Emerson, Adriano, Belletti (wymieniam ulubionych a nie najlepszych więc prosze się nie burzyć). Czekam także na rozwój kariery młodych talentów czyli Robinho i Nilmara głównie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2005, 22:18
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 12 kwie 2005, 13:12
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 17:28
Nie wiem czemu w twoim skladzie jest Gustavo Nery bo on nic nie pokazal na Copa America ale cozAlkoholiko pisze:Pamietacie takiego młodego - bardzo dobrego bramkarza Brazylijskiego - kilka lat temu grał jeszcze z Romario w Vasco da Gama - nazywał sie Helton !!! Gdzie on teraz gra - myślałem że będzie grał w jakimś dobrym klubie Europejskim, a tymczasem gdzieś zaginął!
Kto wie co z nim się działo po tym jak - przestał być bramkarzem VdG ?
Julio Cesar
Belletti - Luisao - Juan - Gustavo Nery
Ronaldinho - Juninho - Kaka - Lincoln
Adriano - Robinho
rezerwowi
Dida, Vagner Love - Maicon, Cris, Lucio, Maxwell - Mancini, Gilberto Silva, Edu, Carlos Alberto - Luis Fabiano, Julio Baptista
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 17:41
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 17:43
Hmm ale Marceloniho jest taka typowa dziesatka i to bardzo ofensywna .... on lubi grac czasem w lini z napastnikami ...Figo11 pisze:Ja bym spróbował dac szanse jeszcze reaz Marcelinho... A na lewej obronie na Copa America Gustavo Nery zagral wedlug mnie b.dobrze mi się jego gra podobała tak samo jak Mancini'ego...Ja na lewą obrone powoli przymieżał bym Maxwella z Ajax'u...W środku Marcelinho spokojnie mógł by dryblować...
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 18:34
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 12 kwie 2005, 21:54
RoRo pisze:Nie wiem czemu w twoim skladzie jest Gustavo Nery bo on nic nie pokazal na Copa America ale cozAlkoholiko pisze:Pamietacie takiego młodego - bardzo dobrego bramkarza Brazylijskiego - kilka lat temu grał jeszcze z Romario w Vasco da Gama - nazywał sie Helton !!! Gdzie on teraz gra - myślałem że będzie grał w jakimś dobrym klubie Europejskim, a tymczasem gdzieś zaginął!
Julio Cesar
Adriano - Robinho
rezerwowi
Dida, Vagner Love - Maicon, Cris, Lucio, Maxwell - Mancini, Gilberto Silva, Edu, Carlos Alberto - Luis Fabiano, Julio Baptista:P Moze nie mial wtedy formy ....
Na łąwce jest Vagner Love ... przeciez jest tylu napastnikow Brazylii a ty dajesz jakiegos przecietniaka co podczas Copa gra na rezerwie i wogole nie weszedl .....
Nie wiem czy dobry pomysl na Ronaldinho na prawym skrzydle .... nie lepiej zmiaenic go z Kaka pozycjami ??
Aha i Dida w bramce bo Julio Cesar dopiero co sie pokazal a ty go juz do pierewsze jdeensatki dajesz
pozdro
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 22:02
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jam Ci To » 12 kwie 2005, 22:04
Jam Ci To
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 kwie 2005, 22:10
Vampeta grał w Vitorii ale w zeszłym sezonie, a dwa sezony temu grał w CorinthiansJam Ci To pisze:Ja mam pytanko:
Gdzie gra teraz Marcos Vampeta ? Znalazlem wspomnienie, ze gra w Vitórii, ale tam nie znalazlem nic o nim.
Pozdro
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 22:15
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 22:57
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 8:31
Vegner Love to napastnik, gra w CSKA Moskwa i ostatnio strzelil bramke w PUefa....Alkoholiko pisze:RoRo pisze:Nie wiem czemu w twoim skladzie jest Gustavo Nery bo on nic nie pokazal na Copa America ale cozAlkoholiko pisze:Pamietacie takiego młodego - bardzo dobrego bramkarza Brazylijskiego - kilka lat temu grał jeszcze z Romario w Vasco da Gama - nazywał sie Helton !!! Gdzie on teraz gra - myślałem że będzie grał w jakimś dobrym klubie Europejskim, a tymczasem gdzieś zaginął!
Julio Cesar
Adriano - Robinho
rezerwowi
Dida, Vagner Love - Maicon, Cris, Lucio, Maxwell - Mancini, Gilberto Silva, Edu, Carlos Alberto - Luis Fabiano, Julio Baptista:P Moze nie mial wtedy formy ....
Na łąwce jest Vagner Love ... przeciez jest tylu napastnikow Brazylii a ty dajesz jakiegos przecietniaka co podczas Copa gra na rezerwie i wogole nie weszedl .....
Nie wiem czy dobry pomysl na Ronaldinho na prawym skrzydle .... nie lepiej zmiaenic go z Kaka pozycjami ??
Aha i Dida w bramce bo Julio Cesar dopiero co sie pokazal a ty go juz do pierewsze jdeensatki dajesz
pozdro
GUSTAVO NERY zagrał ba CA wysmienicie, był jednym z najlepszych lewych obronców na tej imprezie - drugi po Sorinie!
Vagner Love to nie golkiper?
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 kwie 2005, 20:14
no do kuwejtu jak do kuwejtu ale do kataru to juz sie bija i wala drzwiami i oknamimagus pisze:Starzy piłkarze zazwyczaj wyjeżdżają pograć sobie w Kuwejcie za trzy razy większą kasę niż w Europie. Vampeta przypominał, że grał na MŚ 2002
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 20:18
Też o tym słyszałem, ale inne obywatelstwo można przyjąć tylko wtedy jak przez ileś tam lat mieszka się w danym kraju lub ma się tam jakieś korzenie np. babka była z Kataru to wtedy możnaFigo11 pisze: Słyszlame kiedyś że piłkarze tacy jak Dede, Ailton chcieli przyjąc katarskie obywatelstwonie wiem ile w tym prawdy ale to naparwde okazja do pokazania sie na arenie miedzynarodowej...no i większa rywalizacja na MŚ Brazil VS Brazil (Katar) hehe fajnie by było.....
Corinthians
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio