Reprezentacja Brazylii (zbiorczy) - Strona 2

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2005, 22:18

Z reprezentacją 'Canarinhos' sympatyzuje od bardzo dawna. W zasadzie od kiedy zainteresowałem się piłą do polubiłem właśnie Brazylijczyków i to chyba nie jest zaskoczenia bo komu nie podoba (lub nie podobał) się ich styl gry. Obecnie jeśli chodzi o drużyny narodowe to kibicuje właśnie Brazylii oraz Holandii. Swoje ustawienia raczej nie podam narazie bo musiałbym się naprawdę sporo zastanawiać a nie mam za bardzo czasu teraz po prostu. Powiem tylko, że takich zawodników których bardzo lubię i dla których widziałbym miejsce w pierwszym składzie jest wielu.
Dida to jeden z najlepszych (jeśli nie najlepszy :?: ) bramkarz świata.
Kaka, Ronaldinho, Emerson, Adriano, Belletti (wymieniam ulubionych a nie najlepszych więc prosze się nie burzyć). Czekam także na rozwój kariery młodych talentów czyli Robinho i Nilmara głównie.

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 12 kwie 2005, 13:12

Pamietacie takiego młodego - bardzo dobrego bramkarza Brazylijskiego - kilka lat temu grał jeszcze z Romario w Vasco da Gama - nazywał sie Helton !!! Gdzie on teraz gra - myślałem że będzie grał w jakimś dobrym klubie Europejskim, a tymczasem gdzieś zaginął!

Kto wie co z nim się działo po tym jak - przestał być bramkarzem VdG ?

Julio Cesar
Belletti - Luisao - Juan - Gustavo Nery
Ronaldinho - Juninho - Kaka - Lincoln
Adriano - Robinho

rezerwowi
Dida, Haurelho - Maicon, Cris, Lucio, Maxwell - Mancini, Gilberto Silva, Edu, Carlos Alberto - Luis Fabiano, Julio Baptista
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2005, 10:56 przez Alkoholiko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 17:28

Alkoholiko pisze:Pamietacie takiego młodego - bardzo dobrego bramkarza Brazylijskiego - kilka lat temu grał jeszcze z Romario w Vasco da Gama - nazywał sie Helton !!! Gdzie on teraz gra - myślałem że będzie grał w jakimś dobrym klubie Europejskim, a tymczasem gdzieś zaginął!

Julio Cesar
Adriano - Robinho

rezerwowi
Dida, Vagner Love - Maicon, Cris, Lucio, Maxwell - Mancini, Gilberto Silva, Edu, Carlos Alberto - Luis Fabiano, Julio Baptista
Nie wiem czemu w twoim skladzie jest Gustavo Nery bo on nic nie pokazal na Copa America ale coz :P:P Moze nie mial wtedy formy ....

Na łąwce jest Vagner Love ... przeciez jest tylu napastnikow Brazylii a ty dajesz jakiegos przecietniaka co podczas Copa gra na rezerwie i wogole nie weszedl .....

Nie wiem czy dobry pomysl na Ronaldinho na prawym skrzydle .... nie lepiej zmiaenic go z Kaka pozycjami ??

Aha i Dida w bramce bo Julio Cesar dopiero co sie pokazal a ty go juz do pierewsze jdeensatki dajesz :P

pozdro :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 17:41

Ja bym spróbował dac szanse jeszcze reaz Marcelinho... A na lewej obronie na Copa America Gustavo Nery zagral wedlug mnie b.dobrze mi się jego gra podobała tak samo jak Mancini'ego...Ja na lewą obrone powoli przymieżał bym Maxwella z Ajax'u...W środku Marcelinho spokojnie mógł by dryblować...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 17:43

Figo11 pisze:Ja bym spróbował dac szanse jeszcze reaz Marcelinho... A na lewej obronie na Copa America Gustavo Nery zagral wedlug mnie b.dobrze mi się jego gra podobała tak samo jak Mancini'ego...Ja na lewą obrone powoli przymieżał bym Maxwella z Ajax'u...W środku Marcelinho spokojnie mógł by dryblować...
Hmm ale Marceloniho jest taka typowa dziesatka i to bardzo ofensywna .... on lubi grac czasem w lini z napastnikami ...

O miejsce w skladdzie musialby ewalczyc z Ronaldinho wiec byloby trudno ....

Wg mnie Brazylia powinna grac trojkatem w srodku

===================Ronaldinho===================

===========Juninho===============Kaka===========

No i przed nimi napastnicy .... moze byc cos takiego ?? :D:DD:D

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 18:34

marcelinho w ogóle sobie nie pogra w reprezentacjii, chyba najlepszy pomocnik Bundesligi, strzela gole, Hertha zawdzięcza mu połowę zwycięstw w tym sezonie, normalnie drugi Giovanne Elber-znakomity napastnik Bayernu jak i teraz, w reprezentacjii na siłę go wypróbowali.

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 12 kwie 2005, 21:54

RoRo pisze:
Alkoholiko pisze:Pamietacie takiego młodego - bardzo dobrego bramkarza Brazylijskiego - kilka lat temu grał jeszcze z Romario w Vasco da Gama - nazywał sie Helton !!! Gdzie on teraz gra - myślałem że będzie grał w jakimś dobrym klubie Europejskim, a tymczasem gdzieś zaginął!

Julio Cesar
Adriano - Robinho

rezerwowi
Dida, Vagner Love - Maicon, Cris, Lucio, Maxwell - Mancini, Gilberto Silva, Edu, Carlos Alberto - Luis Fabiano, Julio Baptista
Nie wiem czemu w twoim skladzie jest Gustavo Nery bo on nic nie pokazal na Copa America ale coz :P:P Moze nie mial wtedy formy ....

Na łąwce jest Vagner Love ... przeciez jest tylu napastnikow Brazylii a ty dajesz jakiegos przecietniaka co podczas Copa gra na rezerwie i wogole nie weszedl .....

Nie wiem czy dobry pomysl na Ronaldinho na prawym skrzydle .... nie lepiej zmiaenic go z Kaka pozycjami ??

Aha i Dida w bramce bo Julio Cesar dopiero co sie pokazal a ty go juz do pierewsze jdeensatki dajesz :P

GUSTAVO NERY zagrał ba CA wysmienicie, był jednym z najlepszych lewych obronców na tej imprezie - drugi po Sorinie!

Vagner Love to nie golkiper?

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 22:02

A Vagner Love nie jest napastnikiem CSKA????

Jam Ci To
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jam Ci To » 12 kwie 2005, 22:04

Ja mam pytanko:
Gdzie gra teraz Marcos Vampeta ? Znalazlem wspomnienie, ze gra w Vitórii, ale tam nie znalazlem nic o nim.

Pozdro

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 kwie 2005, 22:10

Jam Ci To pisze:Ja mam pytanko:
Gdzie gra teraz Marcos Vampeta ? Znalazlem wspomnienie, ze gra w Vitórii, ale tam nie znalazlem nic o nim.

Pozdro
Vampeta grał w Vitorii ale w zeszłym sezonie, a dwa sezony temu grał w Corinthians :wink: obecnie grywa sobie w Kuwejcie za niezłą kase.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 22:15

Starzy piłkarze zazwyczaj wyjeżdżają pograć sobie w Kuwejcie za trzy razy większą kasę niż w Europie. Vampeta przypominał, że grał na MŚ 2002 :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 22:57

Ja zas widze taką kadre Canarinios....

==================Dida===================
=Luisao=====Lucio===========Juan=====R.Carlos==
================Emerson==================
=====Mancini====================Ronaldinho===
================Marcelinho=================
==========Ronaldo==========Adriano==========

Ławka:
:arrow: Julio Cesar
:arrow: Gustavo Nery
:arrow: Maxwell
:arrow: Julio Baptista
:arrow: Robinho
:arrow: Diego
:arrow: Edmilson

Co z robić z takimi pilkarzami jak Luis Fabiano, Ailton, Renato, R.Oliviera, Dede, Cacau, Cacapa, Micion, Juninho, Kleberson i wielu wielu innych wspanialych piłkarzy mogących z powodzeniem grac w innych krajach...
Słyszlame kiedyś że piłkarze tacy jak Dede, Ailton chcieli przyjąc katarskie obywatelstwo :) nie wiem ile w tym prawdy ale to naparwde okazja do pokazania sie na arenie miedzynarodowej...no i większa rywalizacja na MŚ Brazil VS Brazil (Katar) hehe fajnie by było.....

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 8:31

Alkoholiko pisze:
RoRo pisze:

Julio Cesar
Adriano - Robinho

rezerwowi

GUSTAVO NERY zagrał ba CA wysmienicie, był jednym z najlepszych lewych obronców na tej imprezie - drugi po Sorinie!

Vagner Love to nie golkiper?
Vegner Love to napastnik, gra w CSKA Moskwa i ostatnio strzelil bramke w PUefa....

ja go nei lubie . nie iem czemu :P

pozdro

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 kwie 2005, 20:14

magus pisze:Starzy piłkarze zazwyczaj wyjeżdżają pograć sobie w Kuwejcie za trzy razy większą kasę niż w Europie. Vampeta przypominał, że grał na MŚ 2002 :wink:
no do kuwejtu jak do kuwejtu ale do kataru to juz sie bija i wala drzwiami i oknami

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 20:18

Figo11 pisze: Słyszlame kiedyś że piłkarze tacy jak Dede, Ailton chcieli przyjąc katarskie obywatelstwo :) nie wiem ile w tym prawdy ale to naparwde okazja do pokazania sie na arenie miedzynarodowej...no i większa rywalizacja na MŚ Brazil VS Brazil (Katar) hehe fajnie by było.....
Też o tym słyszałem, ale inne obywatelstwo można przyjąć tylko wtedy jak przez ileś tam lat mieszka się w danym kraju lub ma się tam jakieś korzenie np. babka była z Kataru to wtedy można

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”