Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 02 lip 2010, 23:28
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 02 lip 2010, 23:29
prawiehenry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 02 lip 2010, 23:30
Sorry, ale to jest takie pierdolenie. To ON był w tej sytuacji nie ja, nie powinno Cię interesować moje zachowanie. Ja jestem kibicem lub po prostu widzem. Takie teksty są nie na miejscu. Jak suarez taki dobry, to czego nie wykorzystał sytuacji, które mu się nadarzyły podczas spotkania? NIe musiały wtedy ratować swojej drużyny "heroicznym" (aż łezka się w oku kręci, bo poświęcił się dla kraju - bleee, ludzie, otrząśnijcie się)robur pisze:A Ty co byś zrobił będąc na jego miejscu? Zachowanie jak najbardziej zrozumiałe, patrząc na minutę meczu i ewentualne konsekwencje. Ghana w tym momencie miała meczbola, którego nie wykorzystała...toporow pisze:Jednak najbardziej jestem wkurzony na bezczelnego Suareza, który w dziecinny sposób wybił piłkę z linii bramkowej
toporow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 lip 2010, 23:31
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 lip 2010, 23:32
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 lip 2010, 23:33
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 02 lip 2010, 23:34
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 lip 2010, 23:35
zmień sobie avka. Tyle.toporow pisze: Sorry, ale to jest takie pierdolenie. To ON był w tej sytuacji nie ja, nie powinno Cię interesować moje zachowanie. Ja jestem kibicem lub po prostu widzem. Takie teksty są nie na miejscu. Jak suarez taki dobry, to czego nie wykorzystał sytuacji, które mu się nadarzyły podczas spotkania? NIe musiały wtedy ratować swojej drużyny "heroicznym" (aż łezka się w oku kręci, bo poświęcił się dla kraju - bleee, ludzie, otrząśnijcie się)
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lip 2010, 23:36
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lip 2010, 23:39
16 lat temu [co do dnia] zabili Escobara. A dziś takie rzeczy. Najpierw Melo strzela swojaka i dostaje głupie czerwo, przez do Brazylia odpada, a teraz Gyan marnuje taaaaką okazję. Szkoda, że Muslera [czy jak mu tam] nie dostał pkt za karnegoMentor pisze:Szkoda Ghany, ale Urugwaju też by mi było szkoda. Najbardziej żal Gyana bo co z tego, że trafił w serii skoro mógł wprowadzić drużynę do półfinału karnym w ostatniej sekundzie dogrywkiDramat tego piłkarza.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 02 lip 2010, 23:44
Henry'ego szanuję za styl w jakim grał w Arsenalu. Nie za rękę, której Francuzom dał awans. A nigdy nie mówiłem, że kocham takie zachowania. Henry to oddzielna sytuacja, choć też w proporcjach chamstwa do tego co zrobił suarez.Jarzinho pisze:zmień sobie avka. Tyle.toporow pisze: Sorry, ale to jest takie pierdolenie. To ON był w tej sytuacji nie ja, nie powinno Cię interesować moje zachowanie. Ja jestem kibicem lub po prostu widzem. Takie teksty są nie na miejscu. Jak suarez taki dobry, to czego nie wykorzystał sytuacji, które mu się nadarzyły podczas spotkania? NIe musiały wtedy ratować swojej drużyny "heroicznym" (aż łezka się w oku kręci, bo poświęcił się dla kraju - bleee, ludzie, otrząśnijcie się)
W ogóle jak kapitan drużyny może w taki sposób uderzać w karnych, tego nie pojmuję. W dodatku młody zawodnik Milanu zrobił praktycznie to samofieldy pisze:] i wreszcie konkurs 11, gdzie chyba Mensah dał dupska po całości, jak z miejsca uderzał w środek bramki![]()
fajny meczyk.
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 lip 2010, 23:44
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 lip 2010, 23:47
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 02 lip 2010, 23:47
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 03 lip 2010, 0:38
W dzisiejszych czasach, kraj w którym jest jedno miasto powyżej 100 tys. mieszkanców takiej imprezy nie dostanie. Chyba, że zgłoszą się z Argentyną.Ebi pisze: Taki finał zdecydowanie przypomniałby światu jak wiele futbol zawdzięcza Urusom i pomógł w organizacji MŚ 2030.
Unista
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio