Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 01 kwie 2005, 20:47
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 01 kwie 2005, 20:51
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 01 kwie 2005, 20:52
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 kwie 2005, 20:53
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 kwie 2005, 20:53
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 01 kwie 2005, 21:09
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 02 kwie 2005, 16:30
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 kwie 2005, 20:19
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 20:49
Moze ty w tej rozmowie zauwazasz tylko ze nam dochodzi po jednym poscie. Te debile z UEFA chca jakies chipy do pilek wlozyc, dolozyc sedziow, kamerki na boisku i wogole takie swinstwa... oni moga zepsuc cale piekno pilki noznej .....Niggaz pisze:Oj ludzie dajcie sobie spokój z dyskusją na ten temat bo to na 100% ściema. Pisanie tutaj to tylko nabijanie więc po co?
Tak swoją drogą dobrze, że to ściema bo takie zmiany zabiły by piękno piłki jak dla mnie ale koniec tematu.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 kwie 2005, 20:56
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 02 kwie 2005, 21:00
Sławek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 kwie 2005, 21:07
Nie martw się RoRo, ja dostrzegam głębię tych wynurzeń o”debilach” z Uefa... eehhhRoRo pisze:Moze ty w tej rozmowie zauwazasz tylko ze nam dochodzi po jednym poscie. Te debile z UEFA chca jakies chipy do pilek wlozyc, dolozyc sedziow, kamerki na boisku i wogole takie swinstwa... oni moga zepsuc cale piekno pilki noznej .....Niggaz pisze:Oj ludzie dajcie sobie spokój z dyskusją na ten temat bo to na 100% ściema. Pisanie tutaj to tylko nabijanie więc po co?
Tak swoją drogą dobrze, że to ściema bo takie zmiany zabiły by piękno piłki jak dla mnie ale koniec tematu.
Mam ndaizieje ze wszystko zostanie na swoim miejscu.
Pozdro
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 21:10
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 kwie 2005, 21:19
Chyba to jednak nie będzie koniec tematuRoRo pisze:Moze ty w tej rozmowie zauwazasz tylko ze nam dochodzi po jednym poscie. Te debile z UEFA chca jakies chipy do pilek wlozyc, dolozyc sedziow, kamerki na boisku i wogole takie swinstwa... oni moga zepsuc cale piekno pilki noznej .....Niggaz pisze:Oj ludzie dajcie sobie spokój z dyskusją na ten temat bo to na 100% ściema. Pisanie tutaj to tylko nabijanie więc po co?
Mam ndaizieje ze wszystko zostanie na swoim miejscu.
Pozdro
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 02 kwie 2005, 21:30
jaget
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio