Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 08 sty 2022, 22:28
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 08 sty 2022, 23:02
dobrePinturicchio pisze: ↑08 sty 2022, 22:23I dlatego was żegnam. To też wstaw sobie do złotych ust. Pajace.
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pinturicchio » 09 sty 2022, 10:36
Ok. Nie bede wypisywal glupot. Ale swoje zdanie mam na temat Rosyjskich ksiazek, czy starych filmow. Czy Rapu. To po prostu moje koniki, wiec jak ktos ze mnie kpi, zaczynam sie denerwowac. Ale chyba wiem o co ci chodzi. To dla mnie bedzie trening na wytrwalosc.piotrcies pisze: ↑08 sty 2022, 22:28Jak chcesz, to pisz, ale jeśli chcesz być traktowany poważnie, to tak się zachowuj.
Ja mam dużo zrozumienia dla Twoich problemów zdrowotnych, tylko pytanie, co chcesz osiągnąć? Żeby traktowano Cię z pobłażliwością? Chcesz być maskotką na forum? Chcesz normalnie rozmawiać z ludźmi? Jeśli to ostatnie, to nie rób wokół siebie zbędnego szumu, jeszcze w dodatku w najgorszy możliwy sposób, udając głupszego, niż jesteś. Jeśli chcesz, żeby traktowano Cię jak forumową maskotkę, to się nie dziw, że tak Ci ludzie odpisują. A ja nie wierzę, że Twoje problemy zdrowotne powodują, że musisz na każdym kroku robić z siebie ofiarę albo pisać jakieś prostackie teksty do kobiet/obrażać innych. Sorry, ale dotychczasowa twórczość nie wskazuje na to, żebyś miał się tu zadomowić.
Pinturicchio
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 mar 2022, 19:21
Delpiero14
Keres
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 22 mar 2022, 19:47
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 22 mar 2022, 19:48
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 mar 2023, 11:30
Piekie(L)ny pisze: ↑06 mar 2023, 11:29Aha ktoś mi zarzucał że pisałem o kibolach. Kibice Legii i Zagłębia to nie są kibiole. Kibol to śmieć, zwykły zadymiarz który nie przychodzi tam z milości do klubu a po to aby siać zamęt i zniszczenie.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 12 maja 2023, 13:16
czubatka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio