III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 5

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Re: III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 27 lis 2013, 23:41

kulekfcb pisze:Liverpool - PSG 2:2
PSG - Liverpool 1:0
Potwierdzam wyniki choć drugi mecz był z dupy bo poprzestawiało wszystko w składach i nie można było tego poprawić. Gratulacje :beer:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2013, 0:28

Barca - PSG 4:3
PSG - Barca 5:6

dobrze zapamiętałem?

znowu mi się jakiś dziwny skład załadował, ale mecze dreszczowce jak cholera:))

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 lis 2013, 0:36

kulekfcb pisze:Barca - PSG 4:3
PSG - Barca 5:6

dobrze zapamiętałem?

znowu mi się jakiś dziwny skład załadował, ale mecze dreszczowce jak cholera:))
Dokładnie tak było...Niewiem,co masz ze składami skoro ja ustawiłem towarzyski na skład własny czyli powinnien Ci twój domyślny wpaść :| Byłem zdziwiony,brakiem Ibry,Lucasa czy też Cavaniego - nie wiem z czego ty wynika...
Oba mecze jak wspomniał kulekfcb dreszczowce..W pierwszym meczu to zadecydowała skuteczność,choć to ja dyktowałem tempo kto wychodzi na prowadzenie natomiast w drugim meczu to był istny horror od 6-21 minuty padło 5 bramek :lol: Na początek 1-0 dla Paryża, potem 1-2 Barca,3-2 PSG...I gdy wydawało się w 85 minucie wyrównanie dla PSG po 5-5 decydujący cios w 89 strzelił Neymar dla którego to było 4 trafienie w tym meczu...
Cóż,meczyki dobre,obrony jak nie było tak nie ma - o ile Pique jest między nogami Shakiry,jestem zdziwiony brakiem szybkości i kondycji Mascherano normalnie gracze PSG robili znimi co chcieli :/ To niestety musi się zmienić jeśli nadal ma sens walka o podium(na zwycięstwo już nie liczę)...A debiutant kulekfcb jeszcze nie jednemu zawodnikowi urwie punkty :)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2013, 0:40

no właśnie coś jest nie tak, jutro to sprawdzę. Ten drugi mecz to masakryczny był, mnóstwo fajnych zagrań i akcja za akcją i od pierwszych minut myślałem, że będzie hokejowy wynik

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2013, 21:55

Man Utd - PSG 0:3
PSG - Man Utd 3:2.

dzięki Piotrcies.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 lis 2013, 21:56

MU - PSG 0:3
PSG - MU 3:2

Tylko się pociąć po takim dwumeczu, co najmniej remis powinienem wyrwać w obu meczach, patrząc na liczbę sytuacji, ale chyba dla moich piłkarzy trafić do siatki z pięciu metrów to za duże wyzwanie :?
Ale tak poza tym gratuluję dobrej gry, kulku. Lagowało, co utrudniało grę, ale mecze były chyba dość ciekawe :)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2013, 21:57

w pierwszym meczu sam się pukałem w czoło, bo miałeś chyba ze 3 słupki. no lagowało okropnie.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 lis 2013, 22:44

UWAGA!

Ogłoszenia parafialne!

Ostatnio mieliśmy zagwozdkę, bo myhalek zaktualizował sobie skład. Powstał problem, bo wg regulaminu Rami i Honda NIE MOGĄ grać w Milanie, gdyż formalnie zawodnikami ACM staną się 1 stycznia 2014 roku! Także, aby nie robić dymu i nie kłocić się jak dzieci (nie warto, bo i tak ddemon ze mną tutaj rządzi, więc szkoda Waszego czasu i zdrowia :D ), postanowiliśmy (po konsultacji z zainteresowanymi stronami), że:

- Rami i Honda nie mogą grać w dalszej części turnieju (od dziś!) pod groźbą straty pkt i dyskwalifikacji.
- Ci którzy czują się pokrzywdzeni i chcą być w 100% regulaminowi niech umówią się z myhalkiem na powtórzenie rozegranych już spotkań!
- Ci co mają to gdzieś (tak jak ja) niech zrobią coś pożytecznego, zamiast znów dostawać bęcki od Milanu.

Koniec ogłoszeń!

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2013, 22:53

Juve - PSG 5-0
PSG - Juve 0:2

Zabójcze jest z Tobą tempo Tomus, byłeś lepszy gratuluję:)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lis 2013, 22:55

Ja się nie zgadzam, nie chodzi o to, że przegrałem, ale jest regulamin więc trzeba go przestrzegać. Moje zdanie podziela Sesto, od początku było jasno powiedziane jak to wygląda i nie widziałem osobiście żadnych niejasności.

Juventus 5:0 PSG
PSG 0:2 Juventus

W drugim meczu było cholernie ciężko, ale się udało :) czerwona kartka Pirlo za moją głupotę i padający deszcz męczyły mnie niemiłosiernie co kulek w pełni wykorzystywał bo dupę uratował mi nie kto inny jak Buffon :) dzięki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 lis 2013, 23:01

Dokładnie tak jak napisał bartbuks,decyzja jest ostateczna...Każdy z tych osób które wymienię poniżej musi napisać w tym temacie jaka jest jego decyzja odnośnie w sprawie dwumeczu myhalkiem...

piotrcies ( Manchester United) -
Sesto_Elemento ( Liverpool) -
Tomusmc ( Juventus Turyn) - powtórka meczu = wynik dwumeczu zostanie anulowany

Chcemy aby ten turniej dalej przebiegał,w przyjaznej atmosferze,bez szumu,a jeśli ktoś czuje się pokrzywdzony ma okazję do rehabilitacji :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 lis 2013, 23:05

Tomusmc pisze:Ja się nie zgadzam, nie chodzi o to, że przegrałem, ale jest regulamin więc trzeba go przestrzegać. Moje zdanie podziela Sesto, od początku było jasno powiedziane jak to wygląda i nie widziałem osobiście żadnych niejasności.
Ale z czym się nie zgadzasz? Co mamy zrobić? Mamy wywalić myhalka z turnieju? Bo nie rozumiem...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lis 2013, 23:07

bartbuks pisze:
Tomusmc pisze:Ja się nie zgadzam, nie chodzi o to, że przegrałem, ale jest regulamin więc trzeba go przestrzegać. Moje zdanie podziela Sesto, od początku było jasno powiedziane jak to wygląda i nie widziałem osobiście żadnych niejasności.
Ale z czym się nie zgadzasz? Co mamy zrobić? Mamy wywalić myhalka z turnieju? Bo nie rozumiem...
Nie no broń Boże ;) tym bardziej nie chcę kłótni tutaj. Może źle napisałem, że się nie zgadzam tylko chodziło mi o trzymanie się regulaminu przed, którym na początku tak bardzo przestrzegaliście. Powtórzymy mecze, pogramy sobie trochę więcej, znowu dostanę baty i będzie po problemie :rotfl: ave

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 lis 2013, 23:10

Tomusmc pisze:
bartbuks pisze:
Nie no broń Boże ;) tym bardziej nie chcę kłótni tutaj. Może źle napisałem, że się nie zgadzam tylko chodziło mi o trzymanie się regulaminu przed, którym na początku tak bardzo przestrzegaliście. Powtórzymy mecze, pogramy sobie trochę więcej, znowu dostanę baty i będzie po problemie :rotfl: ave
Ale przecież wyraźnie bartbuks napisał,że każdy ma prawo do wyboru czy chce anulowanie swoich spotkań z myhalkiem :) My nie jesteśmy wstanie ocenić,jaki on wystąpił składem - dajemy wolną rękę :) A jeśli ktoś wie,że myhalek wystąpił z takim skłądem, a nie innym ale mimo wszystko szanuje swój czas to nie możemy wszystkich zmusić do rozegrania meczu!! :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lis 2013, 23:12

ddemon pisze:Ale przecież wyraźnie bartbuks napisał,że każdy ma prawo do wyboru czy chce anulowanie swoich spotkań z myhalkiem :) My nie jesteśmy wstanie ocenić,jaki on wystąpił składem - dajemy wolną rękę :) A jeśli ktoś,kto szanuje swój czas,wie,że myhalek wystąpił z takim skłądem, a nie innym ale mimo wszystko szanuje swój czas to nie możemy wszystkich zmusić do rozegrania meczu!! :)
Byłem po dwumeczu z kulkiem i być może jeszcze emocje mną targały ;) już wszystko rozumiem i swoje napisałem :) a teraz spadam spać więc spokojnej nocy Panowie!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”