Potwierdzam wyniki choć drugi mecz był z dupy bo poprzestawiało wszystko w składach i nie można było tego poprawić. Gratulacjekulekfcb pisze:Liverpool - PSG 2:2
PSG - Liverpool 1:0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 27 lis 2013, 23:41
Potwierdzam wyniki choć drugi mecz był z dupy bo poprzestawiało wszystko w składach i nie można było tego poprawić. Gratulacjekulekfcb pisze:Liverpool - PSG 2:2
PSG - Liverpool 1:0
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2013, 0:28
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 lis 2013, 0:36
Dokładnie tak było...Niewiem,co masz ze składami skoro ja ustawiłem towarzyski na skład własny czyli powinnien Ci twój domyślny wpaśćkulekfcb pisze:Barca - PSG 4:3
PSG - Barca 5:6
dobrze zapamiętałem?
znowu mi się jakiś dziwny skład załadował, ale mecze dreszczowce jak cholera:))
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2013, 0:40
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2013, 21:55
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 lis 2013, 21:56
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2013, 21:57
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 lis 2013, 22:44
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2013, 22:53
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lis 2013, 22:55
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 lis 2013, 23:01
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 lis 2013, 23:05
Ale z czym się nie zgadzasz? Co mamy zrobić? Mamy wywalić myhalka z turnieju? Bo nie rozumiem...Tomusmc pisze:Ja się nie zgadzam, nie chodzi o to, że przegrałem, ale jest regulamin więc trzeba go przestrzegać. Moje zdanie podziela Sesto, od początku było jasno powiedziane jak to wygląda i nie widziałem osobiście żadnych niejasności.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lis 2013, 23:07
Nie no broń Bożebartbuks pisze:Ale z czym się nie zgadzasz? Co mamy zrobić? Mamy wywalić myhalka z turnieju? Bo nie rozumiem...Tomusmc pisze:Ja się nie zgadzam, nie chodzi o to, że przegrałem, ale jest regulamin więc trzeba go przestrzegać. Moje zdanie podziela Sesto, od początku było jasno powiedziane jak to wygląda i nie widziałem osobiście żadnych niejasności.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 lis 2013, 23:10
Ale przecież wyraźnie bartbuks napisał,że każdy ma prawo do wyboru czy chce anulowanie swoich spotkań z myhalkiemTomusmc pisze:Nie no broń Bożebartbuks pisze:Ale z czym się nie zgadzasz? Co mamy zrobić? Mamy wywalić myhalka z turnieju? Bo nie rozumiem...Tomusmc pisze:Ja się nie zgadzam, nie chodzi o to, że przegrałem, ale jest regulamin więc trzeba go przestrzegać. Moje zdanie podziela Sesto, od początku było jasno powiedziane jak to wygląda i nie widziałem osobiście żadnych niejasności.tym bardziej nie chcę kłótni tutaj. Może źle napisałem, że się nie zgadzam tylko chodziło mi o trzymanie się regulaminu przed, którym na początku tak bardzo przestrzegaliście. Powtórzymy mecze, pogramy sobie trochę więcej, znowu dostanę baty i będzie po problemie
ave
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lis 2013, 23:12
Byłem po dwumeczu z kulkiem i być może jeszcze emocje mną targałyddemon pisze:Ale przecież wyraźnie bartbuks napisał,że każdy ma prawo do wyboru czy chce anulowanie swoich spotkań z myhalkiemMy nie jesteśmy wstanie ocenić,jaki on wystąpił składem - dajemy wolną rękę
A jeśli ktoś,kto szanuje swój czas,wie,że myhalek wystąpił z takim skłądem, a nie innym ale mimo wszystko szanuje swój czas to nie możemy wszystkich zmusić do rozegrania meczu!!
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio