Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 05 cze 2004, 13:14
adingh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 05 cze 2004, 13:56
Sergeboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 05 cze 2004, 14:08
adingh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf799 » 26 cze 2004, 13:06
raf799

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 29 cze 2004, 10:16
KUBA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 01 lip 2004, 18:30
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 01 lip 2004, 19:34
To morze wzmocnić obronę.jeżeli Sir Alexem Fergusonem będzie stawiał na tego zawodnika.żródło http://www.mufc.pl
===============================================
Pique w MU!
Manchester United oficjalnie ogłosił kupno zawodnika Barcelony Gerarda Pique. Utalentowany, młody obrońca podpisał pięcioletni kontrakt po spotkaniu z sir Alexem Fergusonem.
Mimo, że opuszczenie Camp Nou było trudnym posunięciem dla postawnego obrońcy, jest on zafascynowany możliwościami jakie rozpościerają się przed nim na Old Trafford nie wyłączając możliwości rozwoju.
”To było wspaniałe siedem lat mojego życia z Barcą i nie zamieniłbym ich na nic innego na świecie” - powiedział dla El Mundo Deportivo.
”Teraz rozpoczyna się kolejny rozdział w moim życiu.”
”Dużo czasu zabrało mi podjęcie decyzji o opuszczeniu Barcy. Byłem bardzo szczęśliwy w klubie i nigdy nie myślałem o jego zmianie, ale po głębszym namyśle i konsultacjach z rodzicami i dziadkiem, który dużo mi pomógł, zdecydowałem, że odejście będzie dla mnie odpowiednie.”
Pique wierzy, że możliwość gry w pierwszym składzie, jest bardziej prawdopodobna w Anglii, ale żywi nadzieję na powrót do Barcelony pewnego dnia.
”Mam nadzieję, że drzwi powrotne zawsze będą stały dla mnie otworem. To by było niesamowite uczucie ponownie włożyć koszulkę Barcelony.”
”W Anglii wiek nie ma tak wielkiego znaczenia jak tu w Hiszpanii, gdzie panuje określona hierarchia.”
Dzidek Pique, Armador Bernabeu, znana postać w historii klubu był smutny z powodu odejścia wnuka, ale dał mu pełne poparcie.
”Moim marzeniem było oglądać Gerarda w Barcelonie.” - powiedział Bernabeu. ”Jako manager wnuka, chciałem, żeby kontynuował tradycję gry w tej drużynie, ale muszę zaakceptować to co przynosi życie.”
Liam Miller finalizuje transfer!
Młody pomocnik reprezentacji Irlandii oficjalnie podpisał dzisiaj kontrakt z Manchester United po tym jak jego umowa z Celticiem dobiegła końca.
Manchester będzie jego drugim klubem – w drużynie z Parkhead grał od dzieciństwa. Kontrakt podpisał tuż po wyleczeniu kontuzji.
Miller szykowany jest na partnera lub ewentualnego zastępcę Roy’a Keane’a zarówno w klubie jak i w reprezentacji. Z nowymi kolegami spotka się już niedługo, bo 12 lipca, na pierwszym z treningów przygotowawczych.
Liam jest trzecim zakupem United w tym oknie transferowym. Przybył na Old Trafford po Gabrielu Heinze i Alanie Smithie.
===============================================
No ładnie, ładnie Fergie buduje zespół ... oby z takim skutkiem jak pod koniec lat 90 tych
R@f@ł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciuzet » 09 lip 2004, 20:25
maciuzet
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 09 lip 2004, 20:28
tak powiedział, że za pięć lat go do składu włączy...maciuzet pisze:no ale Pique gra w U-17 ale czytalem ze Ferguson poweidzial ze jak bedzie sie dobrze spisywał to go wezmie do pierwszego skadu
kostek
KUBA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 10 lip 2004, 16:45
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciuzet » 11 lip 2004, 14:12
maciuzet
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 12 lip 2004, 18:14
R@f@ł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 13 lip 2004, 17:37
KUBA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: skibaj » 23 lip 2004, 22:13
skibaj