Manchester United (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 05 cze 2004, 13:14

To też kostek, lecz ten pierwszy błąd był wyraźny, a w drugim nie było takiej pewności, że to był rzeczywiście błąd :)

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 05 cze 2004, 13:56

nie ma co msie zastanawiac na tamtymi bledami trzeba kiec nadzieje ze MU zagra dobrze w nastepnym sezonbie nie to co w tym

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 05 cze 2004, 14:08

I wsyzscy oczywiście mamy taką nadzieje, lecz czujemy się urażeni. Wiemy, że jakby nie ten sędzie to gralibyśmy może nawet w finale LM! A tak to pierwszy od dawna raz nie zakfalifikowaliśmy się do Ćwierćfinału.

Awatar użytkownika
raf799
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf799 » 26 cze 2004, 13:06

menchester united ma dbrych zawodników ale czasmi robia takie bledy ze az zal mi pupe sciska ... hehe ... dobry jest van nistelroy gigs sholes i umieja swietnie wykonczyc akcje ale czesto tez nie potrafia . chyba manchster jest najlepsza druzyna premiership jest przed arsenalem i chelsa które sie swietnie prezentowaly w Lidzie Mistrzów ale gór byla chelsa w sotkaniu z arsenalem .

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Re: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 29 cze 2004, 10:16

Według najświeższych doniesień napastnik Parmy Alberto Gilardino ma zaśilić szeregi Manchesteru United za 25 milionów euro.

Młodemu zawodnikowi przyglądają się największe kluby świata takie jak: Real Madryt, Ac Milan czy Juventus Turyn.Ta ostatnia drużyna była najbliżej pozyskania tego właśnie zawodnika dopuki do akcji nie wkroczył Manchester United.
Teraz to właśnie oni są najbliżej pozyskania tego młodego utalentowanego zawodnika.

ManUtd, które nie dawno sprowadziło Alana Smith'a jest głodne napastników. Ostatnio głośno tez się mówi o Rooney'u

Jeśli by Alberto Gilardino i Wayne Rooney zasilili ManUtd to w składzie było by ponad siedmiu napastników !!

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 01 lip 2004, 18:30

[edit]
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2005, 19:30 przez kostek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 01 lip 2004, 19:34

żródło http://www.mufc.pl
===============================================
Pique w MU!
Manchester United oficjalnie ogłosił kupno zawodnika Barcelony Gerarda Pique. Utalentowany, młody obrońca podpisał pięcioletni kontrakt po spotkaniu z sir Alexem Fergusonem.

Mimo, że opuszczenie Camp Nou było trudnym posunięciem dla postawnego obrońcy, jest on zafascynowany możliwościami jakie rozpościerają się przed nim na Old Trafford nie wyłączając możliwości rozwoju.

”To było wspaniałe siedem lat mojego życia z Barcą i nie zamieniłbym ich na nic innego na świecie” - powiedział dla El Mundo Deportivo.

”Teraz rozpoczyna się kolejny rozdział w moim życiu.”

”Dużo czasu zabrało mi podjęcie decyzji o opuszczeniu Barcy. Byłem bardzo szczęśliwy w klubie i nigdy nie myślałem o jego zmianie, ale po głębszym namyśle i konsultacjach z rodzicami i dziadkiem, który dużo mi pomógł, zdecydowałem, że odejście będzie dla mnie odpowiednie.”

Pique wierzy, że możliwość gry w pierwszym składzie, jest bardziej prawdopodobna w Anglii, ale żywi nadzieję na powrót do Barcelony pewnego dnia.

”Mam nadzieję, że drzwi powrotne zawsze będą stały dla mnie otworem. To by było niesamowite uczucie ponownie włożyć koszulkę Barcelony.”

”W Anglii wiek nie ma tak wielkiego znaczenia jak tu w Hiszpanii, gdzie panuje określona hierarchia.”

Dzidek Pique, Armador Bernabeu, znana postać w historii klubu był smutny z powodu odejścia wnuka, ale dał mu pełne poparcie.

”Moim marzeniem było oglądać Gerarda w Barcelonie.” - powiedział Bernabeu. ”Jako manager wnuka, chciałem, żeby kontynuował tradycję gry w tej drużynie, ale muszę zaakceptować to co przynosi życie.”

Liam Miller finalizuje transfer!
Młody pomocnik reprezentacji Irlandii oficjalnie podpisał dzisiaj kontrakt z Manchester United po tym jak jego umowa z Celticiem dobiegła końca.

Manchester będzie jego drugim klubem – w drużynie z Parkhead grał od dzieciństwa. Kontrakt podpisał tuż po wyleczeniu kontuzji.

Miller szykowany jest na partnera lub ewentualnego zastępcę Roy’a Keane’a zarówno w klubie jak i w reprezentacji. Z nowymi kolegami spotka się już niedługo, bo 12 lipca, na pierwszym z treningów przygotowawczych.

Liam jest trzecim zakupem United w tym oknie transferowym. Przybył na Old Trafford po Gabrielu Heinze i Alanie Smithie.
===============================================

No ładnie, ładnie Fergie buduje zespół ... oby z takim skutkiem jak pod koniec lat 90 tych :wink:
To morze wzmocnić obronę.jeżeli Sir Alexem Fergusonem będzie stawiał na tego zawodnika. :lol:

Awatar użytkownika
maciuzet
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciuzet » 09 lip 2004, 20:25

no ale Pique gra w U-17 ale czytalem ze Ferguson poweidzial ze jak bedzie sie dobrze spisywał to go wezmie do pierwszego skadu

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 09 lip 2004, 20:28

maciuzet pisze:no ale Pique gra w U-17 ale czytalem ze Ferguson poweidzial ze jak bedzie sie dobrze spisywał to go wezmie do pierwszego skadu
tak powiedział, że za pięć lat go do składu włączy...

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 10 lip 2004, 12:18

a o to nowe koszulki united

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 10 lip 2004, 16:45

Ciekawe czy MU bedzie musialo wyplacic to odszkodowanie za Pique. Mysle, ze cos sie za to Barcy nalezy. Ale tak czy inaczej to dobry transfer.

Awatar użytkownika
maciuzet
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciuzet » 11 lip 2004, 14:12

napewno będzie musiało...jakieś odszkodowanko ale myśle że Barcelona tak szybko tych pięniedzy nie dostanie....

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 12 lip 2004, 18:14

No.Barca chyba tych pieniędzy wogóle nie dostanie. :wink:

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Transfery

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 13 lip 2004, 17:37

Mark van Bommel, lider PSV Eindhoven i reprezentant Oranjes (wykluczony z udziału w tegorocznych Mistrzostwach Europy przez kontuzję) jest obecnie na sprzedaż. Jego cena, jak zdecydowało PSV oscyluje w granicach 4 mln euro, dlatego Borussia Dortmund trenowana przez Holendra, Berta van Marwijka nie sprowadzi go do siebie.

Bommel nadal ćwiczy pod okiem Hiddinka, jednak klub ciągle szuka zespołu do którego Holender mógłby trafić za 4 mln, choć nieoficjalnie mówi się iż cena mogłaby być obniżona nawet do 3 mln.

Awatar użytkownika
skibaj
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skibaj » 23 lip 2004, 22:13

Ja kocham ManU i chcialbymz eby przyszli VDV Sneijder albo Runi :D ktos z nich bo odrazu wszyscy to niee !!!
ManU w tym sezonie pokaze klase i w takim stylu wygra Premiership ze wszyscy beda przecierac oczy :D !!!!

Zablokowany

Wróć do „Anglia”