Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 sie 2005, 19:31

No i porażka... :( 0:2. Sędzia ewidentnie faworyzował Chelsea, i ta czerwona kartka dla Mido. Nie wiadomo, za co. :shock: To się kwalifikowało na co najwyżej żółtą. To bardziej na czerwoną zasługiwał Essien, który sfaulował Davidsa i powinien dostać drugą żółtą. Abramovich widać, że zaczyna nie tylko kupować piłkarzy. :evil:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 19:36

Anka też sądziłem ze Mido nic nie zrobił ale jak widać łokieć był na wystawce i chyba miał podstawy jak nic. A Del Horno kilka minut temu mało co nie stracił świadomości i nie zabrali go na "B7" :lol:

No i inna sprawa że to zabiło gra a Tottenham nie potrafił już grać z nimi... Bramka na 1:0 gdzie obrońcu :shock:

Co do faulu Essiena zgadzam sie z Toba w 100% Pitt Bull wychodził sam na sam a ten jeszcze zaskoczony :>...

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 27 sie 2005, 20:34

to dla mnei zadne zaskoczenie ze sedziowie wspomagaja Chelsea. spodziewalem sie tego. wczesniej czy pozniej musialo to nastapic... w koncu Chelsea to potega finansowa

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 27 sie 2005, 21:54

abuuuuuu..... jaka szkoda tottenhamu ;( gdyby nie ta czerwona kartka to mysle ze remis bylby spokojnie :/ szkoda Mido, przez pochopna decyzje sedziego dostanie kare dwoch meczy(nie jestem pewien czy az tyle ;) :D)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 sie 2005, 21:58

DeViL DaM pisze:szkoda Mido, przez pochopna decyzje sedziego dostanie kare dwoch meczy(nie jestem pewien czy az tyle
Karę jednego spotkania. Mido dostanie tylko jedno spotkanie, chyba, że arbiter uzna, że czerwonej kartki być nie powinno... wtedy ją anuluje, i Egipcjanin będzie mógł zagrać w meczu z Liverpoolem.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 23:18

Anka pisze:
DeViL DaM pisze:szkoda Mido, przez pochopna decyzje sedziego dostanie kare dwoch meczy(nie jestem pewien czy az tyle
Karę jednego spotkania. Mido dostanie tylko jedno spotkanie, chyba, że arbiter uzna, że czerwonej kartki być nie powinno... wtedy ją anuluje, i Egipcjanin będzie mógł zagrać w meczu z Liverpoolem.
Tak jest nic dodać nic ująć - jak w pierwszej kolejce Premiership Jenas wchodzi i Gilberto na deskach czerwnień w 30 minucie a po meczu w protokole żółta i sędzie pokazał klase ... przyznał sie do błędu. Inna sprawa że Jenas nie pokazał klasy tylko .... :roll:
Pozdrawiam
Również Pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 sie 2005, 16:51

Gdzie przeszedł Frederic Kanoute i za ile? A gdzie gra Jermain Jenas?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 sie 2005, 17:03

Już wiem! Frederik Kanoute przeszedł do Sevilli a Jenas trafił do Totenchamu!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2005, 17:35

Lukaz pisze:Gdzie przeszedł Frederic Kanoute i za ile? A gdzie gra Jermain Jenas?
Lukaz pisze:Już wiem! Frederik Kanoute przeszedł do Sevilli a Jenas trafił do Totenchamu!
hurra, wszyscy cieszymy sie, ze udało ci sie rozwikłac te cholernie trunda zadadke :brawo:

i Ty mi zwracales uwage ze ja rzekomo nabijam? jeszcze jeden taki post i dostaneisz WP

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 31 sie 2005, 18:03

Odejscie Jenasa troszkę mnie zdziwiło. Jakby nie patrzeć Jermain był podstawowym zawodnikiem Newcastle. W Fulham od jakiś 3 at próbują zmontować baaardzo dobrą ekipę. No ale jakoś im to nie wychodzi na dobre... a nawet odbija sie czkwaką (trener Santini).

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 31 sie 2005, 18:21

Widać że kolejny sie zlisił na kontrakt dobrze wsumie że odszedł tylko że Tottenham z takich graczy nie do konca musi mieć pożytek.Sportowo koleś dobry jest ale za pół roku może znowu będzie chciał gdzieś iść no Arsenal :maruda:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 31 sie 2005, 19:23

Dosmen pisze:Odejscie Jenasa troszkę mnie zdziwiło. Jakby nie patrzeć Jermain był podstawowym zawodnikiem Newcastle. W Fulham od jakiś 3 at próbują zmontować baaardzo dobrą ekipę. No ale jakoś im to nie wychodzi na dobre... a nawet odbija sie czkwaką (trener Santini).
W Fulham? nie jest to czasem forum na temat tottenhamu :lol: i czy czasem nie Santini trenowal Tottenham a nie Fulham ? :> chociaz mozliwe ze ja sie myle to z pokorom przyznam sie do bledu ;)

ale niezwykle mi sie podoba polityka transferowa Tottenhamu, widac ze maja jaja, najpierw Davids, teraz Jenas... no no no, niezla paczka;) juz pomoc nie jest ich takim slabym punktem, puchar Uefa maja spokojnie, a nawet chcialbym aby mieli LM, i z calego sera im tego zycze bo lubie ten klub :) ale w moim sercu jest tylko MANU :)

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 31 sie 2005, 21:14

DeViL DaM pisze:czy czasem nie Santini trenowal Tottenham a nie Fulham ? :> chociaz mozliwe ze ja sie myle to z pokorom przyznam sie do bledu ;)
Mój błąd jak najbardziej... Mam nadzieje, że zrozumiecie. :wink: Koniec wakacji i mało kto ma "czyste" myśli... :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 sie 2005, 21:31

fieldy pisze:
Lukaz pisze:Gdzie przeszedł Frederic Kanoute i za ile? A gdzie gra Jermain Jenas?
Lukaz pisze:Już wiem! Frederik Kanoute przeszedł do Sevilli a Jenas trafił do Totenchamu!
hurra, wszyscy cieszymy sie, ze udało ci sie rozwikłac te cholernie trunda zadadke :brawo:

i Ty mi zwracales uwage ze ja rzekomo nabijam? jeszcze jeden taki post i dostaneisz WP
Jak ktoś się bardziej interesuje innymi drużynami to nie musi znać wszystkich transferów!!! Niestety ze strony serwisu pilka.pl nie można się dowiedzieć wszystkiego o składach drużyn!!! Zamiast zrobić to po ludzku i żeby po kliknięciu na jakąś drużynę było widać kto przyszedł, odszedł i gdzie, a żeby jeszcze składy były aktualne to tu w taj sprawie nic nie można się dowiedzieć tylko trzeba szukać po innych stronach!!! Przykład: spróbujcie znależć Jenas'a w składzie drużyny Tottenham. Chyba wam się nie uda, a zamiast nad tym popracować to dają ci jeszcze jakieś ostrzeżenie!!! KICHA!!!

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 31 sie 2005, 21:55

o co Ci chodzi chlopcze? ostrzezenia za to nei dostales!sklady sa na biezaco uaktualniane. widac, ze tylko Ty masz jakeis problemy. nikt Cie tu nei trzyma. moze juz nadszedł dla Ciebie: time to say goodbye

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”