Pozdrawiam.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 sie 2005, 19:31
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 19:36
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 27 sie 2005, 20:34
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 27 sie 2005, 21:54
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 sie 2005, 21:58
Karę jednego spotkania. Mido dostanie tylko jedno spotkanie, chyba, że arbiter uzna, że czerwonej kartki być nie powinno... wtedy ją anuluje, i Egipcjanin będzie mógł zagrać w meczu z Liverpoolem.DeViL DaM pisze:szkoda Mido, przez pochopna decyzje sedziego dostanie kare dwoch meczy(nie jestem pewien czy az tyle
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 23:18
Tak jest nic dodać nic ująć - jak w pierwszej kolejce Premiership Jenas wchodzi i Gilberto na deskach czerwnień w 30 minucie a po meczu w protokole żółta i sędzie pokazał klase ... przyznał sie do błędu. Inna sprawa że Jenas nie pokazał klasy tylko ....Anka pisze:Karę jednego spotkania. Mido dostanie tylko jedno spotkanie, chyba, że arbiter uzna, że czerwonej kartki być nie powinno... wtedy ją anuluje, i Egipcjanin będzie mógł zagrać w meczu z Liverpoolem.DeViL DaM pisze:szkoda Mido, przez pochopna decyzje sedziego dostanie kare dwoch meczy(nie jestem pewien czy az tyle
Również PozdrawiamPozdrawiam
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 sie 2005, 16:51
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 sie 2005, 17:03
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2005, 17:35
Lukaz pisze:Gdzie przeszedł Frederic Kanoute i za ile? A gdzie gra Jermain Jenas?
hurra, wszyscy cieszymy sie, ze udało ci sie rozwikłac te cholernie trunda zadadkeLukaz pisze:Już wiem! Frederik Kanoute przeszedł do Sevilli a Jenas trafił do Totenchamu!
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 31 sie 2005, 18:03
Dosmen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 31 sie 2005, 18:21
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 31 sie 2005, 19:23
W Fulham? nie jest to czasem forum na temat tottenhamuDosmen pisze:Odejscie Jenasa troszkę mnie zdziwiło. Jakby nie patrzeć Jermain był podstawowym zawodnikiem Newcastle. W Fulham od jakiś 3 at próbują zmontować baaardzo dobrą ekipę. No ale jakoś im to nie wychodzi na dobre... a nawet odbija sie czkwaką (trener Santini).
DeViL DaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 31 sie 2005, 21:14
Mój błąd jak najbardziej... Mam nadzieje, że zrozumiecie.DeViL DaM pisze:czy czasem nie Santini trenowal Tottenham a nie Fulham ?chociaz mozliwe ze ja sie myle to z pokorom przyznam sie do bledu
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 sie 2005, 21:31
Jak ktoś się bardziej interesuje innymi drużynami to nie musi znać wszystkich transferów!!! Niestety ze strony serwisu pilka.pl nie można się dowiedzieć wszystkiego o składach drużyn!!! Zamiast zrobić to po ludzku i żeby po kliknięciu na jakąś drużynę było widać kto przyszedł, odszedł i gdzie, a żeby jeszcze składy były aktualne to tu w taj sprawie nic nie można się dowiedzieć tylko trzeba szukać po innych stronach!!! Przykład: spróbujcie znależć Jenas'a w składzie drużyny Tottenham. Chyba wam się nie uda, a zamiast nad tym popracować to dają ci jeszcze jakieś ostrzeżenie!!! KICHA!!!fieldy pisze:Lukaz pisze:Gdzie przeszedł Frederic Kanoute i za ile? A gdzie gra Jermain Jenas?hurra, wszyscy cieszymy sie, ze udało ci sie rozwikłac te cholernie trunda zadadkeLukaz pisze:Już wiem! Frederik Kanoute przeszedł do Sevilli a Jenas trafił do Totenchamu!
i Ty mi zwracales uwage ze ja rzekomo nabijam? jeszcze jeden taki post i dostaneisz WP
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 31 sie 2005, 21:55
romantyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio