Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 maja 2019, 11:14
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 maja 2019, 11:20
red85 pisze: ↑04 maja 2019, 10:48Pan z arsenalu chyba już zapomniał jak Rio i spółka raz po raz pokazywali dzieciom wenegera jak grają prawdziwi mężczyźni.
Ps i zanim odbębnisz jaki duet tracił ile bramek to sprawdź najpierw kto ile ze sobą grał, bo w United za Fergiego nie brakowało rotacji. Nie mówiąc już o urazach.
Rio, United orz Fergie napisane wielką literą.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 maja 2019, 11:23
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 maja 2019, 11:25
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 04 maja 2019, 11:33
h1893230
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 maja 2019, 11:37
Ależ ja nie protestuje przeciwko temu, że dostałem warna. Dostałem, trudno. Takie zasady tutaj panują.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 maja 2019, 11:48
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 maja 2019, 12:13
To jak żee wygrali z Arsenalem to jest zasługa wielu czynników, MU miała lepszą kadrę, Ronaldo, Fergiego ,. Nie dziwi mnie że najlepsza wtedy ekipa Anglii wygrywała z zespołem który miał gorszych graczy.
To że ktoś wygrał wiele trofeów nie znaczy że jest lepszy. Park wygrał więcej LM niż Totti, rozumiem że jest lepszy
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 maja 2019, 12:26
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 maja 2019, 12:30
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 maja 2019, 12:39
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 maja 2019, 12:44
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 maja 2019, 17:40
PODSUMUJMY:Morrow pisze: ↑12 mar 2019, 13:28
Nie wygląda to zbyt korzystnie dla MU w kontekście walki o top4. Nie dość, że mamy najgorszy terminarz, to jeszcze musimy gonić i mamy najgorszy bilans bramek. Za to patrząc na sam kalendarz, Arsenal powinien być na wyraźnym pole position w tych ostatnich 8 kolejkach.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 maja 2019, 18:41
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 maja 2019, 13:32
Cardiff wczoraj przegrało więc nic co powyżej już nie ma miejsca. Brighton, które mogło rozdawać karty w wyścigu o mistrzostwo i top4 w meczach z Arsenalem i City, może teraz odetchnąć z ulgą, bo zostali w PL bez wychodzenia z domu dzięki Crystal Palace. Ciężko teraz podejrzewać, że Brighton zdoła urwać jakieś punkty City albo Arsenalowi, które nie mogą sobie pozwolić na błędy.Morrow pisze: ↑28 kwie 2019, 17:13Pozornie ciekawa sytuacja na dole tabeli. Cardiff ma 4 punkty straty do Brighton i gorszy bilans bramek czyli ekipa z Walii musiałaby wygrać dwa mecze i liczyć na to, że Brighton zdobędzie tylko 1 punkt w ostatnich dwóch kolejkach. W teorii bardzo mało prawdopodobne ale smaczku dodaje fakt, że Brighton ostatnie dwa mecze gra z Arsenalem na Emirates 5 maja i z City u siebie 12 maja. Z kolei Cardiff gra 4 maja z Crystal Palace u siebie i 12 maja na Old Trafford z Manchesterem United.
Jeśli Cardiff 4 maja wygra z Crystal Palace, to gracze Brighton będą mieli niezłe ciśnienie przed meczem z Kanonierami. Zwłaszcza, że w ostatniej kolejce obie ekipy grają z Manchesterami i o ile City może potrzebować tych 3 punktów do tytułu, tak United może już mieć po sezonie i Solskjaer może dostać okazję by odkupić swoje grzechy z przygody z Cardiff. Oczywiście jeśli Walijczycy nie wygrają z Crystal Palace to lecą z ligi i Brighton się utrzymuje w lidze z pozycji kanapy.
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio