Tak więc zobaczymy"Po Portugalii jadę pracować w Anglii. Potem Włochy. Potem znów Anglia. Skończę jako selekcjoner reprezentacji mojego kraju
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 wrz 2008, 16:29
Tak więc zobaczymy"Po Portugalii jadę pracować w Anglii. Potem Włochy. Potem znów Anglia. Skończę jako selekcjoner reprezentacji mojego kraju
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 04 wrz 2008, 16:33
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rar » 04 wrz 2008, 18:18
rar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 04 wrz 2008, 19:44
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 04 wrz 2008, 19:49
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rar » 04 wrz 2008, 22:07
rar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 wrz 2008, 22:22
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rar » 04 wrz 2008, 22:44
RealFan pisze:arab jasno powiedzial, ze bedzie chcial kupic tych pilkarzy, ktorych zazyczy sobie trener. taka wypowiedz gdzies czytalem, tylko nie moge sobie przypomniec gdzie.
wbrew pozorom to nie jest czlowiek, ktory stworzyl sobie wizje skladu i bedzie chcial kupowac same najwieksze gwiazdy bo taka ma ambicje.
aczkolwiek chcac stworzyc potege na pewno i bez takich staran sie nie obedzie.
rar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 04 wrz 2008, 22:48
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 05 wrz 2008, 7:53
Berik pisze:Ten caly smieszny Arab na pewno ma liste 150 pilkarzy za,ktorych musialby wydac najwiecej kasy. Tylko takich na pewno bedzie brac pod uwage. No i moze emerytowane gwiazdy (Zidane,Beckham) albo podupadle (Ronaldo,Crespo). Mam cicha nadzieje,ze z City powstanie cyrk wedrowny,gdzie lasiczkami pelnymi zadzy mamony beda klowny w postaci Robinho i Savioli,a sam szejk bedzie glownym dyrygentem tego balaganu. Juz sie nie moge doczkeac,gdy przyjdzie kolejna gwiazda i Robson obruszy sie,ze dostaje mniejzacznie drapac pod stolem,jak piesek i szejk mu rzuci 2 miliony,zeby nie skamlal
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orech » 05 wrz 2008, 12:09
orech
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 05 wrz 2008, 12:17
25 mln euro i może sobie iśc do Cityorech pisze:Fajnie by było... jak by również Arab zainteresował się Podolskim.. przecież on tylko siedzi w Bayernie na ławie...
Ja tam się cieszęrar pisze:Cieszcie się, że to do waszego ulubionego klubu nie przyszedł Arab i nie psuje teraz historii jak i reputacji klubu.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 wrz 2008, 12:29
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 05 wrz 2008, 14:05
Teraz tabloidy za każdym razem będą pisać, że piłkarzem X interesuje się między innymi Manchester CityMichał M pisze: 25 mln euro i może sobie iśc do Citya najlepiej ze 30-35, skoro tak szastaja kasą
- starczy wtedy na Gomeza (którym City ponoć też się interesuje
).
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 wrz 2008, 17:31
Nie tylko z ich powodu żadne Arab, czy kij wie kto tam, nie kupi żadnego klubu BL na własność. W przypadku klubów w Niemczech isteje prawo, wg którego jedna osoba prywatna, firma może mieć max 49 % udziałów w klubie. Nie wiecej. I nie da się tego obejść.I wiem, że dopóki w Bayernie coś do powiedzenia będą mieli Hoeness, Rummenigge i spółka, to nigdy do takiej sytuacji nie dojdzie
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio