Manchester City (zbiorczy) - Strona 7

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Czy City drugi rok z rzędu zrobi treble?

1. Tak, z palcem w tyłku
1
13%
2. Tak, tylko dzięki petrodolarom
0
Brak głosów
3. Nie mają na to najmniejszych szans
4
50%
4. Nie wygrają żadnego tytułu
3
38%
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester City ( zbiorczy )

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 wrz 2008, 16:29

Słowa Jose, na razie się sprawdzają :D
"Po Portugalii jadę pracować w Anglii. Potem Włochy. Potem znów Anglia. Skończę jako selekcjoner reprezentacji mojego kraju
Tak więc zobaczymy :lol:

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 166

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 04 wrz 2008, 16:33

Możemy im sprzedać po sezonie Figo :haha:

Oczywiście za kwotę adekwatną jak na laureata Złotej Piłki :mrgreen:

rar
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rar » 04 wrz 2008, 18:18

Niezdrowa atmosfera wytworzyła się wokół City. Proponuje każdemu wziąć głęboki oddech i odgonić złe emocje. Cieszcie się, że to do waszego ulubionego klubu nie przyszedł Arab i nie psuje teraz historii jak i reputacji klubu. Ja np. muszę z tym żyć. Jeśli mi nie wierzycie to poczytajcie komentarze na polskiej stronie City...

Mam tylko nadzieję, że Arabowi znudzi się szybko taka zabawa. Bo pieniądze niestety mu się nie skończą ...

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 04 wrz 2008, 19:44

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 04 wrz 2008, 19:49

Cały skłąd Manchesteru United? ciekawy pomysł, teraz już mnie nic nie zdziwi

rar
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rar » 04 wrz 2008, 22:07

No i jak widać większość takich "zamiarów" Araba to żarty dziennikarzy. A potem to czytacie i bierzecie na poważnie :]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 wrz 2008, 22:22

arab jasno powiedzial, ze bedzie chcial kupic tych pilkarzy, ktorych zazyczy sobie trener. taka wypowiedz gdzies czytalem, tylko nie moge sobie przypomniec gdzie.

wbrew pozorom to nie jest czlowiek, ktory stworzyl sobie wizje skladu i bedzie chcial kupowac same najwieksze gwiazdy bo taka ma ambicje.

aczkolwiek chcac stworzyc potege na pewno i bez takich staran sie nie obedzie.

rar
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rar » 04 wrz 2008, 22:44

RealFan pisze:arab jasno powiedzial, ze bedzie chcial kupic tych pilkarzy, ktorych zazyczy sobie trener. taka wypowiedz gdzies czytalem, tylko nie moge sobie przypomniec gdzie.

wbrew pozorom to nie jest czlowiek, ktory stworzyl sobie wizje skladu i bedzie chcial kupowac same najwieksze gwiazdy bo taka ma ambicje.

aczkolwiek chcac stworzyc potege na pewno i bez takich staran sie nie obedzie.

Dokładnie tak. Powiedział także że każdy taki piłkarz którego sobie trener zażyczy będzie oceniany przez współczynnik cena-jakość gry. Więc nie popadajmy w jakąś paranoję. Wstyd mi za tego gościa, ale chyba do końca jeszcze nie oszalał.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 04 wrz 2008, 22:48

Ten caly smieszny Arab na pewno ma liste 150 pilkarzy za,ktorych musialby wydac najwiecej kasy. Tylko takich na pewno bedzie brac pod uwage. No i moze emerytowane gwiazdy (Zidane,Beckham) albo podupadle (Ronaldo,Crespo). Mam cicha nadzieje,ze z City powstanie cyrk wedrowny,gdzie lasiczkami pelnymi zadzy mamony beda klowny w postaci Robinho i Savioli,a sam szejk bedzie glownym dyrygentem tego balaganu. Juz sie nie moge doczkeac,gdy przyjdzie kolejna gwiazda i Robson obruszy sie,ze dostaje mniej :( zacznie drapac pod stolem,jak piesek i szejk mu rzuci 2 miliony,zeby nie skamlal

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 05 wrz 2008, 7:53

Berik pisze:Ten caly smieszny Arab na pewno ma liste 150 pilkarzy za,ktorych musialby wydac najwiecej kasy. Tylko takich na pewno bedzie brac pod uwage. No i moze emerytowane gwiazdy (Zidane,Beckham) albo podupadle (Ronaldo,Crespo). Mam cicha nadzieje,ze z City powstanie cyrk wedrowny,gdzie lasiczkami pelnymi zadzy mamony beda klowny w postaci Robinho i Savioli,a sam szejk bedzie glownym dyrygentem tego balaganu. Juz sie nie moge doczkeac,gdy przyjdzie kolejna gwiazda i Robson obruszy sie,ze dostaje mniej :( zacznie drapac pod stolem,jak piesek i szejk mu rzuci 2 miliony,zeby nie skamlal

Rzeczywiście, Saviola tp piłkarz, któego w Realu trzymają raczej pieniądze, mam nadzieję że Arab się nim zainteresuje. Robinho nie odzyska już nigdy szacunku milinów fanó piłki, to fakt. może grać świetnie w klubie ale prawdziwym cyrkiem było jego zachowanie w Madrycie.

orech
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orech » 05 wrz 2008, 12:09

Fajnie by było... jak by również Arab zainteresował się Podolskim.. przecież on tylko siedzi w Bayernie na ławie... A taki zawodnik by się przydał... ale to tylko takie sobie gdybanie ..:)

Wydaje mi się również, że jesteści zbyt negatywnie nastawieni do City. Ja uważam, że ta drużyna jest w stanie w ciągu roku wejść do czwórki, a może i do pierwszej dwójki :)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 05 wrz 2008, 12:17

orech pisze:Fajnie by było... jak by również Arab zainteresował się Podolskim.. przecież on tylko siedzi w Bayernie na ławie...
25 mln euro i może sobie iśc do City :) a najlepiej ze 30-35, skoro tak szastaja kasą :P - starczy wtedy na Gomeza (którym City ponoć też się interesuje :? ).
rar pisze:Cieszcie się, że to do waszego ulubionego klubu nie przyszedł Arab i nie psuje teraz historii jak i reputacji klubu.
Ja tam się cieszę :) I wiem, że dopóki w Bayernie coś do powiedzenia będą mieli Hoeness, Rummenigge i spółka, to nigdy do takiej sytuacji nie dojdzie 8)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 wrz 2008, 12:29

Historii nie mozna zepsuc.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 05 wrz 2008, 14:05

Michał M pisze: 25 mln euro i może sobie iśc do City :) a najlepiej ze 30-35, skoro tak szastaja kasą :P - starczy wtedy na Gomeza (którym City ponoć też się interesuje :? ).
Teraz tabloidy za każdym razem będą pisać, że piłkarzem X interesuje się między innymi Manchester City :lol: O zgrozo, przecież i tak każdym zainteresowani są : Real, Barca, ManUtd i Chelsea :lol:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 wrz 2008, 17:31

I wiem, że dopóki w Bayernie coś do powiedzenia będą mieli Hoeness, Rummenigge i spółka, to nigdy do takiej sytuacji nie dojdzie
Nie tylko z ich powodu żadne Arab, czy kij wie kto tam, nie kupi żadnego klubu BL na własność. W przypadku klubów w Niemczech isteje prawo, wg którego jedna osoba prywatna, firma może mieć max 49 % udziałów w klubie. Nie wiecej. I nie da się tego obejść.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”