Golota vs. Brewster - Strona 2

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 maja 2005, 5:15

heh ten Andrew niczego się nie nauczył :? noc nieprzespana na marne :p

a mówiłem, że dostanie baty od Brewstera ale nikt mi nie wierzył!! nie zlicze ile osób się ze mną ostatnio kłuciło hehehe 8) :p

koniec Andrzeja Gołoty... zawalił na całej linii i na własne życzenie!! szkoda, bo już do końca życia nikt nie będzie traktował go poważnie. wielu zapamięta go jako tajemniczego Andrzeja G. :twisted:

to wszystko było do przewidzenia!! :p :roll:

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 22 maja 2005, 7:02

szkoda że Gołota przegrał a miałem nadzieję że w końcu wygra

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 22 maja 2005, 7:12

No szkoda, jednak on nie jest już młody i raczej już dlugo nie powalczy więc radzę mu zakończyć karierę i dać szansę młodym. Jest Adamek (wczoraj zdobył mistrza Świata) jest Agnieszka Rylik, jest Grzegorz Proksa i jeszcze wiele innych, choćby na przykład Żegan.

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 22 maja 2005, 7:34

Gołota już raczej nie zagra bo ten jego przełożono raczej szansy mu już nie będzie chciał dawać

Awatar użytkownika
raven
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raven » 22 maja 2005, 9:18

Ale mnie golota zalamal cala noc niespalem :evil: po co?? zeby zobaczyc 56 sekund walki :? na miejscu kibicow ktorzy kupili bilety domagal bym sie zwrotu pieniedzy :x

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 22 maja 2005, 9:27

Echhh Endrju znowu chciał się przywitać w ringu ze swoim przeciwnikiem, a on go bezpardonowo zaczął bić.
A teraz na serio szkoda mojej nieprzespanej nocy:/
Dobrze że chociaż Adamek ma mistrza :?

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 22 maja 2005, 9:29

(no comments)

Tomasz Adamek mistrzem świata !!!!!!!

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 22 maja 2005, 9:38

Myśle że ten gość ma luki w technice. Chodzi o Gołote. np garda. Nie wiem czy to zauważyliście ale rękawice trzyma blisko skroni a łokcie już nie. Są rozstawione bardzo szeroko. Tymczasem powinny być przy sobie. Bardzo czesto Golota dostawal prostego między tą garde :/

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 22 maja 2005, 10:46

Cos czytalem ze w ciagu minuty Golota lezal na dechach az trzy razy ... No coz, jak na 37-o latka to przyzwioty wynik :lol:

Chociaz taki Tyson ma juz 40 lat ale to nei zmienia faktu ze Andrew ma najlepsze lata za soba :cry:

POZDRO

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 11:31

Dlaczego noc uważacie za zmarnowaną? :P Przecież Adamek zaprezentował się bardzo dobrze i wygrał. Walczył moim zdaniem świetnie i choćby dla niego warto było nie spać dziś w nocy ;)

Co do Andrzeja... Historia lubi się powtarzać. Walka z Lewisem się przypomina od razu. Gołota zawsze jest spięty na początku, co potrafił wykorzystać jego przeciwnik.
Koniec jego kariery. I chyba dobrze, bo wiele już nie potrafi a na siłę pcha się na ring :?

Brawa dla Tomka Adamka! Przeżywajmy walki naszych młodych zawodników, którzy stanowią przyszłość naszego boksu ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2005, 11:36

cóż tu dużo pisać - krótka walka - krótki komentarz.
Andrzej się nie popisał (zakończył walkę w stylu Tigera)
Dlaczego zawsze, jak zamierzam ogldać Gołotę live (i czekam do rana)
on robi mi psikusa i alebo przegrywa w pierwszej minucie walki, albo ucieka po 2 rundzie :roll:

A Adamek nie jest znowu takim młodym zawodnikiem (chyba, że będzie walczył tak jak np. Gołota (zły przykład :?: :lol: ) do 37 lat)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 maja 2005, 11:38

Gołota znowu narobił wstydu sobie i Polsce.
53sekundy na ringu, ale jako sukces należy uznać to, że z niego nie uciekł.
Jego walkę to pewnie w całości pokażą w Teleexpresie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2005, 11:45

Corinthians pisze:Gołota znowu narobił wstydu sobie i Polsce.
53sekundy na ringu, ale jako sukces należy uznać to, że z niego nie uciekł.
Jego walkę to pewnie w całości pokażą w Teleexpresie.
chyba skecz Marcina Dańca oglądałeś - oGOŁOcili mnie :!:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 11:47

Dokładnie to samo pomyślałam o tym Teleexpresie :lol: :lol:
Gołota zawiódł na całej linii, cóż poradzić... Współczuję tym, którzy tylko dla niego poszli na tą walkę ;)

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 maja 2005, 12:09

Kotś tu pisał, że Zegan to dobry jest. Pozwole sobie stwierdzić, że on to się cofa (nawet do tyłu jak to by niektórzy odmiennie inteligentni napisali). Od walki o mistrzostwo wtedy co przegrał decyzją sędiów niesłusznie nie widziałem, żadnej jego walki na dobrym poziomie. Chodz wczoraj wygrał to trudo powiedzięć aby on tam był w jakiejś fenomenalnej formie. NIe widze w jego boksowaniu postępów - a wręcz regres.

Dobrzy młodzi POlscy bokserzy to Kostecki naprzykład. Wczoraj wałczył z Tanzańczykiem co to wcześniej bił się z nim i niemiłosiernie męczył Diabło Włodarczyk (który moim zdaniem niewiele umie, ale o tym to później), a "Cygan" w 5 rundzie KO i było po walce. Więc reasumując Kostecki to nasz największy talent. Za taki trudno uznać Adamka, który jak ktośjuż tutaj słusznie zauważył bynajmniej młody nie jest.

Co do gardy. Najlepszą gardę to trzyma saleta. Ten słynny lewy bark. Słusznie reklamuje IDEE bo na ringu to on raczej nieudolny jest. Jak wystartuje w końcu w K1 to możę pobić gołote i przegrać już w 20 sek.

Co do samej walki Gołoty to nie będę się wypowiadał. NIe oglądałem grzecznie sobie spałem wtedy. Z tego co się teraz dowiaduje to i tak nie ma o czym mówić. Przegrał nie nawiązał walki trudno. Koniec kariery i tyle. Co do wstydu dla Polski to nie wiem. Np takie Czechy to wogle nie mają kogoś kto by walczył o pasy mistrzowskie (chyba że ja jakiś ignorant jeśli chodzi o boks naszych południowych sąsiadów jestem). Więc nie przesadzał bym. Lenoks też miał tą walkę w Afryce jak dobrze pamiętam co to go "niby frajer" pobił.
Gołota miał wielki talent, ale trenera nie miał. trenera psychologa który by nim odpowiednio pokierował. Taki trener jak słynny pierwszy trener Bestii.

To tyle moich wywodów na temat boksu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”