Wsiadaj w pociąg i do Gdańska!ja tez chce tylko daleko mam
Lijek ostatnimi czasy także we Flensburgu nie najwięcej bramek strzelał. Ale licze, że to się wkrótce zmieni (w końcu mój ulubieniec
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 15 sty 2007, 22:24
Wsiadaj w pociąg i do Gdańska!ja tez chce tylko daleko mam
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 16 sty 2007, 17:30
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 16 sty 2007, 17:46
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 17 sty 2007, 16:22
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 sty 2007, 17:51
Nie przesadzajmy. Kazdy zawodnik zapytany po co jedzie na MS odpowie ze po mistrzostwomacko001 pisze:Polscy piłkarze ręczni celują w mistrzostwo świata
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 19 sty 2007, 15:19
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 19 sty 2007, 16:18
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 sty 2007, 20:44
Polacy graja jutro o ile sie nie myletiaga pisze:Dzisiaj pierwszy mecz
I dobrze i zle... Jak wygramy bedziemy w komfortowej sytuacji psychiocznej a jak przegramy to juz sie nie podniesiemy. Mysle jednak ze Polska spokojnie wygra z Argentyna o ile ich nie zlekcewazy. Na poprzednich MS zlekcewazyli ich Chorwaci co przelozylo sie na porazke Plavich. Nie moze tutaj byc innego wyniku jak wygrana Polskimacko001 pisze:no tak jutro gramy z Argentyńczykami mecz otwarcia, chyba dobrze ze na samym poczatku gramy z najslabsza druzyną
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 19 sty 2007, 20:48
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 sty 2007, 20:53
Niemcy czyli moi wspolrodacy (ale dalsi niz Polskatiaga pisze:Szczerze mówiąc po Niemcach spodziewałam się lepszej gry
Nawet jakbym mial PS to i tak wypadlo mi tak ze nie moglbym obejrzec meczutiaga pisze:To trzeba obejrzeć.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 19 sty 2007, 20:59
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 sty 2007, 21:09
Polacy powinni zagrac tak zeby wygrac, nie wazne w jakim stylu. Nie mozemy wszystkich sil wkladac w jeden mecza, jest to przeciez turniej. Nalezy uwazac szczegolnie na Bartka Jureckiego, oby mu nie przytrafila sie zadna kontuzja, bo takiego obrotowego to drugiego Polsce nie ma... Zreszta przekonali sie o tym Niemcy ktorzy jak najszybciej zakupili go przed sezonem z Chrobrego Glogowtiaga pisze:Liczę, że Polacy jutro pokażą piękną piłkę i nie pozwolą Argentyńczykom na zbyt wiele
Podobno najlepszą... Plustiaga pisze:Martinho jaką masz sieć?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 19 sty 2007, 21:14
Głównie to miałam na myśli.Tkaczyk mam nadzieje ze bedzie bombardowal bramke rywali atomowaymi strzalami, Lijewski nie bedzie ciagle deptal po spalonych i robil glupich strat na rozegraniu, Jurecki robil ladnie luka podczas pracy na kole i trafial swoje ulubione rzuty z pozycji kolowego a Szmal bronil rzuty karne tak jak najlepiej to potrafi Jezeli te warunki sie spelnia, to bedziemy spokojni o wynik meczu, moze i nawet z Niemcami
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 20 sty 2007, 21:39
macko001

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 20 sty 2007, 21:54
LookAsh
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio