Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 15 sty 2005, 13:28
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 14 lut 2005, 13:42
Ja nie lubie boksu.Pomijając aspekt zdrowotny(to najbardziej szkodliwy sport)to po prostu nie widze nic ciekawego w ptrzeniu jak dwaj panowie leją sie po facjatach.To samo możnaby zaobserwować na jakiejś ulicy, ado tego za darmo.smitu pisze:boks to jeden z popularniejszych sportow na swiecie wiec tak sobie pomyslalem czymu by takiego tematu by tu nie zamiescic,
lubicie boks ?
macie jakis swoich ulubiencow ?
ogladacie walki ?
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 14 lut 2005, 17:31
Obserwator pisze:Ja nie lubie boksu.Pomijając aspekt zdrowotny(to najbardziej szkodliwy sport)to po prostu nie widze nic ciekawego w ptrzeniu jak dwaj panowie leją sie po facjatach.To samo możnaby zaobserwować na jakiejś ulicy, ado tego za darmo.smitu pisze:boks to jeden z popularniejszych sportow na swiecie wiec tak sobie pomyslalem czymu by takiego tematu by tu nie zamiescic,
lubicie boks ?
ogladacie walki ?
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 14 lut 2005, 17:59
Polemizowałbym z Tobą.Popatrz co stało sie z Muhamedem Ali-do czgo doprowadził go boks,do jakiego stanu.Rozmaiwałem również kiedys z lekrzem ,który stwierdził że każde nawet dośc lekkie uderzenie w głowe powoduje mikrourazy mózgu,które mogą sie ujawnioc nawet po wielu latach.Ale ok-jak Ci sie tn sport podoba-o gustach sie nie dyskutuje,niemniej z perpsektywy zawodnika to naprwde jest zabójcze dla zdrowia.smitu pisze:Obserwator pisze:Ja nie lubie boksu.Pomijając aspekt zdrowotny(to najbardziej szkodliwy sport)to po prostu nie widze nic ciekawego w ptrzeniu jak dwaj panowie leją sie po facjatach.To samo możnaby zaobserwować na jakiejś ulicy, ado tego za darmo.smitu pisze:boks to jeden z popularniejszych sportow na swiecie wiec tak sobie pomyslalem czymu by takiego tematu by tu nie zamiescic,
lubicie boks ?
ogladacie walki ?
nie powiedzialbym ze tak samo :? wcale to nie jest az tak szkodliwy sport wierz mi 8)
Obserwator
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 14 lut 2005, 20:00
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 27 lut 2005, 8:55
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 lut 2005, 11:09
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lut 2005, 13:29
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 27 lut 2005, 14:05
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 27 lut 2005, 14:40
Lazioman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lut 2005, 14:41
To miała być jego ostatnia walka. Swoją karierę chciał zakończyć zwycięstwem i mistrzowskim pasem. Jak będzie tak wracał i starał się wygrać to nigdy nie zakończy kariery.Lazioman pisze:Ja myśle że on wróci, będzie chciał zakończyć zwycięstwem!!!
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 27 lut 2005, 15:57
szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 27 lut 2005, 21:34
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 16 paź 2005, 0:11
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 paź 2005, 9:35
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin