Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 19:15
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 27 sie 2005, 19:39
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 sie 2005, 19:46
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 27 sie 2005, 19:54
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 19:55
czyli mam rozumieć, że każda ścieżka dziękowa gdzie jest przynajmniej jeden utwór KORN'a(u) jest the best? dobra spoko kapujefieldy pisze:ja bym polecił soundtrack do filmu Pulp Fiction [niby stare utworki] - ale jak je śsłyszę to zaraz mi się filmik przypomina - i to mi wystarczy![]()
co tam jeszcze![]()
Queen of the damned [królowa potępionych] muzykę robił m.in, Jonathan Davis z KORNA [wieć musi mi się podobać, czy teg che czy nie, ale oczywiście jest zaje.fajna] do tego muzykę robili jeszcze NIN, Manson etc.
Davis nawet zagrał w tym dilmie jakiegoś konika, bilety sprzedawałrola życia
Jeszcze jedna ścieżka mi się podobała - do filmu......Aniołki Charligo [tak, nie przesłyszeliście się]
Dlaczego? dlatego że wykorzystali utwór KORNA na początku filmu ["BLIND"]
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 sie 2005, 20:04
tak właśnie masz rozumiećbagg pisze:czyli mam rozumieć, że każda ścieżka dziękowa gdzie jest przynajmniej jeden utwór KORN'a(u) jest the best?
a co tu do kapowania - to jest oczywiste - nie mówie ze wszystkie utwory sa znakomite w Aniołkach... ale jeden napewnobagg pisze:dobra spoko kapuje
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sie 2005, 21:25
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 27 sie 2005, 21:53
Gem16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 sie 2005, 22:00
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 22:03
Gem16 pisze:a mi najbardziej sie podoba muzuyka Evangelisa
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 sie 2005, 22:22
no chyba pisze wyraźnie - szczerze - to nawet nie wiem co jeszcze było w soundtracku do tego filmu, obejrzałem film i zapamiętałem oczątek, gdzie korna dali [to i zapamiętałem,że ścieżka była dobrafieldy pisze:nie mówie ze wszystkie utwory sa znakomite w Aniołkach... ale jeden napewno
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 27 sie 2005, 22:54
sorki za blad , oczywiscie ze mi chodzilo o Vangelis'a. tak sie rozpedzilem z napisaniem tego postu i wyslaniem go za nie zprawdzilem jego poprawnosci. niestety literowka sie znalazla. sorki jeszcze raz.bagg pisze:Gem16 pisze:a mi najbardziej sie podoba muzuyka Evangelisa
chodzi Ci chyba o Vangelis'a ? jeśli tak to muszę przyznać rację. Każdy film z Jego muzyką jest dla mnie trafiony. Choćby nawet przez samą tą muzykę
Gem16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 27 sie 2005, 23:10
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 27 sie 2005, 23:48
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 28 sie 2005, 1:06
metol
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio