to cos sporo masz tych par nie powiem massz w czym wybieracNowakKamil pisze:ja w róznych btach gra/\/\ : gram w nike (total 90) halowe Adidasa korki adidasa korki pumy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 31 mar 2005, 20:18
to cos sporo masz tych par nie powiem massz w czym wybieracNowakKamil pisze:ja w róznych btach gra/\/\ : gram w nike (total 90) halowe Adidasa korki adidasa korki pumy
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 31 mar 2005, 20:22
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 mar 2005, 20:29
Mylisz sie .. nie jest to temat do nabijania postów tylko gadanie o butach pilkarskich. Jak chcesz byc tym jesnym wspanialym co nie przywiazuje wagi do butó pilkarskich i muci we wiernych trapkach to sobie gra. W moich obecnych butach mi sie gra o wiele lepiej niz w poprzednich ....LAZIO pisze:powiem wam ludzie jedno buty umiejetnosci nie dodaja wiec co za roznica w jakich kto butach gradla mnie to jest temat do nabijanai postów
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 31 mar 2005, 20:48
Zgadzam sie, buty nie dodadza wam umiejetnosci, jak ktos jest slaby to buty same grac nie bedaLAZIO pisze:powiem wam ludzie jedno buty umiejetnosci nie dodaja wiec co za roznica w jakich kto butach gra
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 31 mar 2005, 20:59
nie wiem czy kogos interesuje kto inny gra w jakich butach pff to jest dla mnie zwykjle chwalenie sieRoRo pisze:LAZIO pisze:A ty w czym grasz ??![]()
![]()
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 mar 2005, 22:08
No swieta prawda.. nie musza miec wiekiego znaku NIKE ... Powinny byc bardzo wygodne ... i to wystarczy .. dlatego nie zgadzam sie ze powinnismy grac w trampkachmimek pisze:Zgadzam sie, buty nie dodadza wam umiejetnosci, jak ktos jest slaby to buty same grac nie bedaLAZIO pisze:powiem wam ludzie jedno buty umiejetnosci nie dodaja wiec co za roznica w jakich kto butach gra?Mam przyklad, gralismy ostatnio sparing i w druzynie przeciwnej zawodnik mial ten nowy model nike niepamietam nazwy, ale grac nie potrafil i trener zdjal go po 15 minutach. Dla mnie to niema roznicy w czym gram, wazne zeby buty byly wygodne
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 mar 2005, 22:32
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 mar 2005, 22:36
Ej a ile Ci da klub mniejwiecej na korki ?? Tak z ciekawosci pytam ...Figo11 pisze:Mi dziś na treningu pękły moje Pumy...musze naciągnąc klub na nowe buty...w sobote już rusza u nas liga...Chyba zagram ejszcze w starych bo nowe zaczym rozbije to trzeba z 4 treningi
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 mar 2005, 22:48
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 31 mar 2005, 22:50

jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 01 kwie 2005, 14:21
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 01 kwie 2005, 14:33
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 01 kwie 2005, 14:47
tu sie z toba zgodze u mnie w druzynie jest taki koles co srednio co 1 miesiac se kupuje nowe kory i halowy nike albo adidasa a i tak caly cza grzeje lawemimek pisze:Zgadzam sie, buty nie dodadza wam umiejetnosci, jak ktos jest slaby to buty same grac nie bedaLAZIO pisze:powiem wam ludzie jedno buty umiejetnosci nie dodaja wiec co za roznica w jakich kto butach gra?Mam przyklad, gralismy ostatnio sparing i w druzynie przeciwnej zawodnik mial ten nowy model nike niepamietam nazwy, ale grac nie potrafil i trener zdjal go po 15 minutach. Dla mnie to niema roznicy w czym gram, wazne zeby buty byly wygodne
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 01 kwie 2005, 21:07
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 kwie 2005, 21:10
No z tym to sie nei zgodze .. jak byl juz u szczytu to dali mu przezciez nowe koreczkimagus pisze:Zgadzam się z mimkiem, gostek mimo iż by sobie nie kupił najlepszego modelu, koreczki nie będą same grać. Pele grał w najgorszych tramkach, a grał przecież fantastycznie.
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio