W jakich gracie butach - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 31 mar 2005, 20:18

NowakKamil pisze:ja w róznych btach gra/\/\ : gram w nike (total 90) halowe Adidasa korki adidasa korki pumy
to cos sporo masz tych par nie powiem massz w czym wybierac

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 31 mar 2005, 20:22

powiem wam ludzie jedno buty umiejetnosci nie dodaja wiec co za roznica w jakich kto butach gra :roll: dla mnie to jest temat do nabijanai postów :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 mar 2005, 20:29

LAZIO pisze:powiem wam ludzie jedno buty umiejetnosci nie dodaja wiec co za roznica w jakich kto butach gra :roll: dla mnie to jest temat do nabijanai postów :wink:
Mylisz sie .. nie jest to temat do nabijania postów tylko gadanie o butach pilkarskich. Jak chcesz byc tym jesnym wspanialym co nie przywiazuje wagi do butó pilkarskich i muci we wiernych trapkach to sobie gra. W moich obecnych butach mi sie gra o wiele lepiej niz w poprzednich ....

A ty w czym grasz ?? :wink: :wink: :arrow:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 31 mar 2005, 20:48

LAZIO pisze:powiem wam ludzie jedno buty umiejetnosci nie dodaja wiec co za roznica w jakich kto butach gra :roll:
Zgadzam sie, buty nie dodadza wam umiejetnosci, jak ktos jest slaby to buty same grac nie beda :wink: ?Mam przyklad, gralismy ostatnio sparing i w druzynie przeciwnej zawodnik mial ten nowy model nike niepamietam nazwy, ale grac nie potrafil i trener zdjal go po 15 minutach. Dla mnie to niema roznicy w czym gram, wazne zeby buty byly wygodne :!:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 31 mar 2005, 20:59

RoRo pisze:
LAZIO pisze:A ty w czym grasz ?? :wink: :wink: :arrow:
nie wiem czy kogos interesuje kto inny gra w jakich butach pff to jest dla mnie zwykjle chwalenie sie
gram w nike 90 ten starszy model

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 mar 2005, 22:08

mimek pisze:
LAZIO pisze:powiem wam ludzie jedno buty umiejetnosci nie dodaja wiec co za roznica w jakich kto butach gra :roll:
Zgadzam sie, buty nie dodadza wam umiejetnosci, jak ktos jest slaby to buty same grac nie beda :wink: ?Mam przyklad, gralismy ostatnio sparing i w druzynie przeciwnej zawodnik mial ten nowy model nike niepamietam nazwy, ale grac nie potrafil i trener zdjal go po 15 minutach. Dla mnie to niema roznicy w czym gram, wazne zeby buty byly wygodne :!:
No swieta prawda.. nie musza miec wiekiego znaku NIKE ... Powinny byc bardzo wygodne ... i to wystarczy .. dlatego nie zgadzam sie ze powinnismy grac w trampkach :D Bo sa nie wygodne !!!!!!

Moje korki zdaly egzamin ... :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 mar 2005, 22:32

Mi dziś na treningu pękły moje Pumy...musze naciągnąc klub na nowe buty...w sobote już rusza u nas liga...Chyba zagram ejszcze w starych bo nowe zaczym rozbije to trzeba z 4 treningi :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 mar 2005, 22:36

Figo11 pisze:Mi dziś na treningu pękły moje Pumy...musze naciągnąc klub na nowe buty...w sobote już rusza u nas liga...Chyba zagram ejszcze w starych bo nowe zaczym rozbije to trzeba z 4 treningi :wink:
Ej a ile Ci da klub mniejwiecej na korki ?? Tak z ciekawosci pytam ... :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 mar 2005, 22:48

Klub jest biedny V liga... kasy nam ucieli jak to co roku robią...ale jak kupują korasy to w granicach 250-300zł mozna dołożyc i kupić lepsze...
To przez to ze spadliśmy z 4 ligi...a po pierwszej rundzie mieliśmy lidera...ale druzyna się rozpadła brak kasy...musiliśmy to jakoś dociągnąc do konca i spadliśmy...graliśmy juniorami...więc nas jechali co mecz...sam wtedy sie przebilem do pierwszego zespolu no i...zostalem do dziś...Teraz mamy 2 miejsce w V lidze ale na awans nie liczymy..gramy młodym skladem anwet jeśli bedziemy mieli mistzra nie wchodzimy do 4 ligi(brak kasy)a dajemy wejść innym którzy po roku spadną...

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 31 mar 2005, 22:50

Jak ktoś mówi że trampki a orginalne halówy to niewidać różnicy to sie grubo myli !! Prawda że buty same niegrają ale pomagają w grze !! Noga jest dopasowana do buta i dzięki temu piłka lepiej się trzyma buta ! Wygoda też jest bardzo ważna !

A co do tego że temat do nabijania postów to też nieprzemyślana wypowiedz
Tutaj można się dowiadywać i pytać o buty czy warte kasy czy nie i czy niesą tamdetą !

Mój brat ma Buty adidas bracara II IN i jest zadowolony dał 199 zeta i nienarzeka dużo szwów więc możemy być bardziej spokojni zę but sie niepodzrze !! Obrazek

Jeszcze mam pytanko .... Co sądzicie o butach Lotto i o butach "uniwersalnych na hale i trawe" czyli torfy...

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 01 kwie 2005, 14:21

Moim marzeniem są korki adidas model F50+ , kosztują około 600 zł, ale to są te najlepsze. Cena jest zależna od podeszfy i rodzaju koków. Nie orientuje się za bardzo ile kosztują te z gorszą podeszfą, ale takie za 300 zł bym kupił :D

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 01 kwie 2005, 14:33

Na treningi mam czarne diadory a na mecze Pumy z wymiennymi korkami (moge wkrecic sobie albo sztole albo specjalne do tych butow korki) :D :D :D Sa zarabiste :!:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 01 kwie 2005, 14:47

mimek pisze:
tu sie z toba zgodze u mnie w druzynie jest taki koles co srednio co 1 miesiac se kupuje nowe kory i halowy nike albo adidasa a i tak caly cza grzeje lawe

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 01 kwie 2005, 21:07

Zgadzam się z mimkiem, gostek mimo iż by sobie nie kupił najlepszego modelu, koreczki nie będą same grać. Pele grał w najgorszych tramkach, a grał przecież fantastycznie.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 kwie 2005, 21:10

magus pisze:Zgadzam się z mimkiem, gostek mimo iż by sobie nie kupił najlepszego modelu, koreczki nie będą same grać. Pele grał w najgorszych tramkach, a grał przecież fantastycznie.
No z tym to sie nei zgodze .. jak byl juz u szczytu to dali mu przezciez nowe koreczki :D:D:D

Myslisz z e dzieci z Brazyllii maja korki ? Myslisz ze maja buty ?? Myslisz ze maja pilki !!!! ??

Ps. Pele jest z Trynidadu i Tobago, kopal tam gola noga, a za pilki roily tam pomarancze ... naprawde

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”