Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 20 sie 2011, 20:29
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 sie 2011, 20:40
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 20 sie 2011, 20:52
guru pisze:jaja sobie robisz?sigane pepe pisze: zwazywszy na to ze od arsenalu na 100% obecnie mocniejsze sa oba manchestery, chelsea i liverpool.Liverpool jest na poziomie Arsenalu. Tak wiem, dzisiaj wygrali, tylko jakie u nas byly oslabienia, a jakie u was. Nie to, że zganiam tylko na absencje, ale stawienie LFC wyżej od Arsenalu jest dla mnie śmieszne.
sigane pepe pisze: wspolczuje kibicom arsenalu, tak zalosnej gry nie widzialem nigdy w historii tego klubu.
Ja bardziej wspolczuje wam. Wydac ponad 50 mln euro na transfery (nie licze juz zimowego okienka) i grac piach.
Xabier17
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 sie 2011, 20:54
Nie wiem, ale walkowera to bralbym w ciemno.MGiggs pisze:Ciekawe z czym Wenger przyjedzie na OT.
Xabier17 pisze:
Ale ty jestes pizgnięty! W LFC nie grał Glen i Gerro! A jak my gralismy ostatnie mecze z City czy United to wygralismy? tak wygralismy rezerwą! Prawda jest taka, ze Arsenal zakońzy sezon w koncowce pierwszej 10! Jak pamietam wasze mecze z tamtego sezonu to "ja pier..."w koncowce dac sb wyrwac pkt!
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sie 2011, 21:13
jaka jest prawda, to będziemy wiedzieli na końcu sezonu. Pamiętasz może ile pkt na koncie miał Liverpool w poprzednim sezonie po 2 kolejkach ?Xabier17 pisze:Prawda jest taka, ze Arsenal zakońzy sezon w koncowce pierwszej 10! Jak pamietam wasze mecze z tamtego sezonu to "ja pier..."w koncowce dac sb wyrwac pkt!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 20 sie 2011, 21:16
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 sie 2011, 21:21
MGiggs pisze:Delikatnie mówiąc drużyna się rozwala na naszych oczach.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 21 sie 2011, 1:50
moja_stopa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio