El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF - Strona 7

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Jakim wynikiem zakończą się najbliższe Gran Derby?

Zwycięstwem Barcelony
65
49%
Remisem
19
14%
Zwycięstwem Realu
48
36%
TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 74

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 mar 2007, 0:37

Jarzinho pisze:Rózga Czy naprawdę chcesz żebym już tu więcej nie pisał? Najbliżej mam do kompa Confused

aaaaa boli tylko nie po oczach bo tam gipsu nie klada ;p nie no wylajtujmy w koncu przed meczem to taki wynik by sie wzielo w ciemno mimo ze nie zwyciestwo to pokazalby i chyba pokazal ze real stac na duzo.a na jeszcze wiecej moim zdaniem i chyba wiekszosci socios po odejsciu fabio tylko ze zarzadu nie stac na zwolnienie capello.i tu ejst pies(real)pogrzebany.i zadne mourinhie van basteny czy camache nie pomoga.ja wam mowie DAN PETRESCU.taki zolnierski zart.del bosque na trenera a jak umrze to jego syn a potem wnuk i wnuczka i prawnuki i potomkowie nastepni bo oni sa stworzeni dla tego klyubu.i basta to ja powiedzialem bartus dziekuje

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 mar 2007, 0:37

Jarzinho pisze:Kartki wszystkie zasłuzone brakuje oczywiscie dla Diarry, ale zawsze musi byc jeden syn arbitra, kiedys był Emerson teraz Malijczyk
Jarzinho pisze:sedzia był bardzo konsekwentny
Jarzinho pisze:PS. Czy Diarra jest podobny do Mallenco, tylko ojciec tak chroni własne dzieci.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 11 mar 2007, 0:41

Bonso właśnie miałem podać te aluzje :)
Jarzi już taki jest. Dla niego piłka to jak NBA.....najważniejsze są statystyki, a nie ilość goli :)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2007, 0:43

To oznacza, ze zwalam wine na sedziego.... To juz jest powazny problem. Gdybym napisał, ze nalezał sie karny czy cos w tym stylu moze i byłoby co cytowac :roll:

To jest cos pieknego... Konsekwencja sedziego jakby co polegała na tym, ze za faul taktyczny przy wyprowadzaniu kontry, obiecujacej kontry Diarra dostał upomnienie, 20 sekund pozniej Xavi faulował taktycznie przy rozgrywaniu powolnej akci kogos z Realu za co dostał żołtko...

Diarra ewid3entnie mial dzisaij kilka fauli, ktore mozna było karac zółtkami, a nawet trzeba było. Tyle od siebie. Teraz jest jakas podstawa. Choc sedzia nei wypatrzył wyniku i nigdzie na niego winy nie zwalilem(czy czego, bo kolega sie nie pisał dosłownie).
Jednak ja nadal poczekam moze znajdziecie cos na wyzszym poziomie.

Załosne jednym zdaniem, czytanie ze zrozumieniem.

TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 74

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 mar 2007, 0:45

Jarzinho pisze:Choc sedzia nei wypatrzył wyniku

chyba wypaczyl (sorki ale jestes kibicem fcb musialem ci to wytknac ;ppp)

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 11 mar 2007, 0:47

o jest cos pieknego... Konsekwencja sedziego jakby co polegała na tym, ze za faul taktyczny przy wyprowadzaniu kontry, obiecujacej kontry Diarra dostał upomnienie, 20 sekund pozniej Xavi faulował taktycznie przy rozgrywaniu powolnej akci kogos z Realu za co dostał żołtko...
....... gdzieś tak ok 10 min 2 pol. Gago wyprowadza kontre, a fauluje go Xavi (ma już żółtko)

Diarra ewid3entnie mial dzisaij kilka fauli, ktore mozna było karac zółtkami, a nawet trzeba było. Tyle od siebie. Teraz jest jakas podstawa. Choc sedzia nei wypatrzył wyniku i nigdzie na niego winy nie zwalilem(czy czego, bo kolega sie nie pisał dosłownie).
Jednak ja nadal poczekam moze znajdziecie cos na wyzszym poziomie.
skoro myslisz, że nie dopatrzymy się w tym aluzji .....to faktycznie poszukaj kogoś na poziomie Oleguera :)

PS. Czy ty kiedyś zrozumiesz, że poziom sędziowania jest tak słaby. Niestety ty wszedzie weszysz spiski przeciwko blaugranie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 mar 2007, 0:48

TS borys IFC - Wylajtuję się po nocce. Wiesz jak jest, zanim pójdę spać muszę pozbyć się napięcia. Rano będzie git :p Przed meczem taki wynik w ciemno, to prawda, ale to jest takie pocieszanie się na siłę :roll: Bo już nawet po pierwszej połowie nie brałbym takiego wyniku na koniec, bo przecież Barca grała w osłabieniu :!: A potem...a potem to już bywały różne skoki nastroju, ale koniec mnie wk...zdenerwował :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2007, 0:51

Jarzinho pisze:Troche szkoda dziecinnych błedow obrony w pierwszych minutach.

Zwalam wine na obrncow...

Jarzinho pisze:Zobzczymy narazie sama Barca sobie strzela
Zwalam na wszystkich

Jarzinho pisze: Zmiana Eto'o na Sylvka to niewypał
Zwalam wine na zmiane zawodnikow

Jarzinho pisze:Ryjek mnie zawodzi bo taktyka 1-3-4-3 to morderstwo w obecnych czasach dla ofensywnego stylu
Zwalam wine na Ryjka.

Na kazdego sie zwalam :P

Napewno macie problemy z czytnaiem ze zrozumieniem.

Stwierdzasz, ze wine sedziego za wynik to daj jasne do tego argument, nie dziecinne na poziomie...(trudno mi znalezc taka grupe ludzi, zeby ich nie obrazic). Poczekam na ten przyklad choc jeden gdzie jasno dałem do zrozumenia, ze sedzia jest winny straty punktów.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 11 mar 2007, 0:54

Tak tak masz racje :) Nie jest z tobą dobrze skoro piszesz do siebie :) Pierwszym stadium pewnej choroby, jest wmawianie wszystkich, że inni mnie nie rozumieją :)

Dla mnie mimo 2 goli antybohaterem "drewniany" RvN. Nie mogę się doczekać kiedy zastąpi go na pozycji wysuniętego napastnika Higuain.
Poczekam na ten przyklad choc jeden gdzie jasno dałem do zrozumenia, ze sedzia jest winny straty punktów.
.... widzisz, a kto napisał, że winisz sedziego za strate pkt.? Ja napisałem, że zawsze szukasz winy sedziego.....o pkt nic nie wspominalem :)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2007, 0:57

Widzisz, prawda w oczy kole... Nie potrafisz odroznic białego od czarnego. Moze nawet białego od białego :lol: Powiedz teraz, ze w/w napisanym poscie ie pokazałem, ze takze zwalam wine na Ryjka, pilkarzy, taktyke itp. Moze nie, bo wkoncu okaze sie ze sobie wymysliles, ze zwalam na Mallenco.

grabek
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grabek » 11 mar 2007, 1:00

Remis był sprawiedliwy obie drużyny mogły wygrać żadna tego niezrobiła. Chciaż sędzia powienien dać Barcelonie rzut katny w końcuwce.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 11 mar 2007, 1:01

Dobra koniec napinki, bo do nieczego ona nie prowadzi. Ide ogladać Estudiantes vs. Boca, a ty dalej pisz sobie do siebie i doszukuj się powiązań rodzinnych pomiędzy Diarra, a sędzią. :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 mar 2007, 1:01

Jarzinho pisze:Napewno macie problemy z czytnaiem ze zrozumieniem
walne OT i pewnie wp dostane :) ale musze
Pierdol się z tym ...czytaniem ze zrozumieniem... bo piszesz to ciągle...ciągle...ciągle zygac mi sie na te twoje hasło chce :?

Oczywiście 2WP // Babel

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2007, 1:05

assurbanipal pisze:a ty dalej pisz sobie do siebie i doszukuj się powiązań rodzinnych pomiędzy Diarra, a sędzią.

A, wiec jednak jakies powiazania sa, mozna to tak rozumiec. Skoro ty jedno rozumiesz jak ci sie podoba to ja takze moge...
Rossi pisze:Pierdol się z tym ...czytaniem ze zrozumieniem... bo piszesz to ciągle...ciągle...ciągle zygac mi sie na te twoje hasło chce
Pewnie jeszcze o tym, nie słyszałes.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 mar 2007, 1:06

Rossi pisze:Pierdol się z tym ...czytaniem ze zrozumieniem... bo piszesz to ciągle...ciągle...ciągle zygac mi sie na te twoje hasło chce Confused
:haha: Dobre nie powiem. Fakt towarzysz J. przegina i to bardzo :brawo:

Ciekawe co powie Capello po meczu...jakoś po jednym "dobrym" meczu brak komentarzy o odejsciu Fabio...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”