Jarzinho pisze:Rózga Czy naprawdę chcesz żebym już tu więcej nie pisał? Najbliżej mam do kompa Confused
aaaaa boli tylko nie po oczach bo tam gipsu nie klada

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 mar 2007, 0:37
Jarzinho pisze:Rózga Czy naprawdę chcesz żebym już tu więcej nie pisał? Najbliżej mam do kompa Confused
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 mar 2007, 0:37
Jarzinho pisze:Kartki wszystkie zasłuzone brakuje oczywiscie dla Diarry, ale zawsze musi byc jeden syn arbitra, kiedys był Emerson teraz Malijczyk
Jarzinho pisze:sedzia był bardzo konsekwentny
Jarzinho pisze:PS. Czy Diarra jest podobny do Mallenco, tylko ojciec tak chroni własne dzieci.
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 11 mar 2007, 0:41
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2007, 0:43
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 mar 2007, 0:45
Jarzinho pisze:Choc sedzia nei wypatrzył wyniku
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 11 mar 2007, 0:47
....... gdzieś tak ok 10 min 2 pol. Gago wyprowadza kontre, a fauluje go Xavi (ma już żółtko)o jest cos pieknego... Konsekwencja sedziego jakby co polegała na tym, ze za faul taktyczny przy wyprowadzaniu kontry, obiecujacej kontry Diarra dostał upomnienie, 20 sekund pozniej Xavi faulował taktycznie przy rozgrywaniu powolnej akci kogos z Realu za co dostał żołtko...
skoro myslisz, że nie dopatrzymy się w tym aluzji .....to faktycznie poszukaj kogoś na poziomie OlegueraDiarra ewid3entnie mial dzisaij kilka fauli, ktore mozna było karac zółtkami, a nawet trzeba było. Tyle od siebie. Teraz jest jakas podstawa. Choc sedzia nei wypatrzył wyniku i nigdzie na niego winy nie zwalilem(czy czego, bo kolega sie nie pisał dosłownie).
Jednak ja nadal poczekam moze znajdziecie cos na wyzszym poziomie.
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 mar 2007, 0:48
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2007, 0:51
Jarzinho pisze:Troche szkoda dziecinnych błedow obrony w pierwszych minutach.
Zwalam na wszystkichJarzinho pisze:Zobzczymy narazie sama Barca sobie strzela
Zwalam wine na zmiane zawodnikowJarzinho pisze: Zmiana Eto'o na Sylvka to niewypał
Zwalam wine na Ryjka.Jarzinho pisze:Ryjek mnie zawodzi bo taktyka 1-3-4-3 to morderstwo w obecnych czasach dla ofensywnego stylu
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 11 mar 2007, 0:54
.... widzisz, a kto napisał, że winisz sedziego za strate pkt.? Ja napisałem, że zawsze szukasz winy sedziego.....o pkt nic nie wspominalemPoczekam na ten przyklad choc jeden gdzie jasno dałem do zrozumenia, ze sedzia jest winny straty punktów.
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2007, 0:57
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: grabek » 11 mar 2007, 1:00
grabek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 11 mar 2007, 1:01
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 mar 2007, 1:01
walne OT i pewnie wp dostaneJarzinho pisze:Napewno macie problemy z czytnaiem ze zrozumieniem
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2007, 1:05
assurbanipal pisze:a ty dalej pisz sobie do siebie i doszukuj się powiązań rodzinnych pomiędzy Diarra, a sędzią.
Pewnie jeszcze o tym, nie słyszałes.Rossi pisze:Pierdol się z tym ...czytaniem ze zrozumieniem... bo piszesz to ciągle...ciągle...ciągle zygac mi sie na te twoje hasło chce
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 mar 2007, 1:06
Rossi pisze:Pierdol się z tym ...czytaniem ze zrozumieniem... bo piszesz to ciągle...ciągle...ciągle zygac mi sie na te twoje hasło chce Confused
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio