Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bubba Sparxxx » 18 cze 2007, 20:27
Bubba Sparxxx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 18 cze 2007, 20:59
Ta informacja na pewno była podana w regulaminie promocji, wystarczyło przeczytać...Nie wiedziałem jednak że trzeba dokonać potrójnego obrotu tej sumu w moim przypadku 450 złotych żeby cokolwiek wypłacić.
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 18 cze 2007, 21:06
Tigertm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 22 mar 2008, 10:20
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 22 mar 2008, 13:12
Przez poczte kasa idzie nawet do 5 dni jak nie więcej. A druga sprawa to Expekt ma godziny wyznaczone do aktualizacji i może być nawet tak, że dopiero zaktualizują Ci je wieczorem bądź też jutro, chyba, że jeszcze nie doszłyKarmelinho15 pisze:Mam pytanie. Po ilu dniach wpływa kasa na konto Question
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: CzarnyB » 13 wrz 2008, 23:01
zapomniałeś jeszcze dodać, że Expekt jeszcze, aby utrudnić wypłatę dodało do swojego regulaminu, że średni kurs z złożonych typów musi wynosić więcej niż 1.5Bubba Sparxxx pisze:Od pewnego czasu jestem użytkownikiem Expectu, jako nowy gracz skorzystałem z promocji i wpłaciłem 150 PLN.Nie wiedziałem jednak że trzeba dokonać potrójnego obrotu tej sumu w moim przypadku 450 złotych żeby cokolwiek wypłacić. Preferuje oszczedny system obstawia (maxymalnie 50 złotych miesięcznie) więc daleko mi jeszcze żeby wydać na stawki wymaganą sume(dokładnie 240 PLN) lecz chciałbym odzyskac pieniądze. Jednak z tego co wiem regulamin tego zabrania i jestem w pułapce.Planowałem wydać całą kase jaką mam(w tym momencie 43 zł.) na obstawienie ewentualną wygraną dalej wydac na kupon dokonać wreszcie tego obrotu i wypłacić hajs.Droga do tego jest długa ale nie widze innej opcji ale co z tego skoro oferta ze wzgledu na wakacje jest raczej uboga i cieżko ryzykować wszystko na byle jakie mecze. Czy jest jakieś wyjście z tej sytuacjipostarajcie się coś mi doradzić
CzarnyB
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio