EXPEKT.COM - twój bukmacher internetowy - Strona 3

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.
Bubba Sparxxx

Ten przeklęty expect

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bubba Sparxxx » 18 cze 2007, 20:27

Od pewnego czasu jestem użytkownikiem Expectu, jako nowy gracz skorzystałem z promocji i wpłaciłem 150 PLN.Nie wiedziałem jednak że trzeba dokonać potrójnego obrotu tej sumu w moim przypadku 450 złotych żeby cokolwiek wypłacić. Preferuje oszczedny system obstawia (maxymalnie 50 złotych miesięcznie) więc daleko mi jeszcze żeby wydać na stawki wymaganą sume(dokładnie 240 PLN) lecz chciałbym odzyskac pieniądze. Jednak z tego co wiem regulamin tego zabrania i jestem w pułapce.Planowałem wydać całą kase jaką mam(w tym momencie 43 zł.) na obstawienie ewentualną wygraną dalej wydac na kupon dokonać wreszcie tego obrotu i wypłacić hajs.Droga do tego jest długa ale nie widze innej opcji ale co z tego skoro oferta ze wzgledu na wakacje jest raczej uboga i cieżko ryzykować wszystko na byle jakie mecze. Czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji :?: postarajcie się coś mi doradzić :)

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 18 cze 2007, 20:59

Ja ci mogę doradzić żebyś na przyszłość typował w bet-at-home, ja typuje tam dobre pół roku i na nic nie narzekam.
Nie wiedziałem jednak że trzeba dokonać potrójnego obrotu tej sumu w moim przypadku 450 złotych żeby cokolwiek wypłacić.
Ta informacja na pewno była podana w regulaminie promocji, wystarczyło przeczytać...

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 18 cze 2007, 21:06

Ja także polecam bet-at-home :] wszystko jest tam proste i czytelne

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 22 mar 2008, 10:20

Mam pytanie. Po ilu dniach wpływa kasa na konto :?: We wtorek wpłaciłem pieniądze na poczcie. Dzisiaj sobota i pieniędzy nie ma.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 22 mar 2008, 13:12

Karmelinho15 pisze:Mam pytanie. Po ilu dniach wpływa kasa na konto Question
Przez poczte kasa idzie nawet do 5 dni jak nie więcej. A druga sprawa to Expekt ma godziny wyznaczone do aktualizacji i może być nawet tak, że dopiero zaktualizują Ci je wieczorem bądź też jutro, chyba, że jeszcze nie doszły
:wink:

CzarnyB
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Re: Ten przeklęty expect

Post Wyświetl pojedynczy post autor: CzarnyB » 13 wrz 2008, 23:01

Bubba Sparxxx pisze:Od pewnego czasu jestem użytkownikiem Expectu, jako nowy gracz skorzystałem z promocji i wpłaciłem 150 PLN.Nie wiedziałem jednak że trzeba dokonać potrójnego obrotu tej sumu w moim przypadku 450 złotych żeby cokolwiek wypłacić. Preferuje oszczedny system obstawia (maxymalnie 50 złotych miesięcznie) więc daleko mi jeszcze żeby wydać na stawki wymaganą sume(dokładnie 240 PLN) lecz chciałbym odzyskac pieniądze. Jednak z tego co wiem regulamin tego zabrania i jestem w pułapce.Planowałem wydać całą kase jaką mam(w tym momencie 43 zł.) na obstawienie ewentualną wygraną dalej wydac na kupon dokonać wreszcie tego obrotu i wypłacić hajs.Droga do tego jest długa ale nie widze innej opcji ale co z tego skoro oferta ze wzgledu na wakacje jest raczej uboga i cieżko ryzykować wszystko na byle jakie mecze. Czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji :?: postarajcie się coś mi doradzić :)
zapomniałeś jeszcze dodać, że Expekt jeszcze, aby utrudnić wypłatę dodało do swojego regulaminu, że średni kurs z złożonych typów musi wynosić więcej niż 1.5
Taki stąd wniosek, że nic na tym świecie nie ma za darmo.

Promocja sprytnie przemyślana bo dużo użytkowników dopiero później czyta regulamin i dowiaduje się o jego wtyczkach...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”