Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 maja 2014, 20:05
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarnylis » 14 maja 2014, 13:45
czarnylis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 cze 2014, 18:06

Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 12 cze 2014, 18:15
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 12 cze 2014, 18:17
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 cze 2014, 18:27
A ja właśnie w przeciwieństwie do większości za nimi nie przepadałem i cieszyłem się jak Thuram jak ich wyrzucił w półfinale. W meczu o trzecie miejsce byłem za Holendrami a najbardziej zapamiętałem to nieudane salto Zendena po strzelonym goluSammyy pisze:Ja dzisiaj zdecydowanie za Chorwatami. To jedna z moich ulubionych reprezentacji i życzę im jak najlepiej. Do dziś pamiętam jak w 98' mój ojciec szalał, gdy Suker i spółka pokonali holendrów w meczu o trzecie miejsce.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 12 cze 2014, 18:29
Nie było też Rakitica za którego grał Brozovic.Ciekawe jak sobie da radę Vrslajko, który jest prawonożny i teraz jakby nie mówić to został wsadzony na nową pozycję dla siebie.Sammyy pisze:Ten przewidywalny skład to jedenastka z meczu z Australią (minus Pranjić, który doznał kontuzji), więc byłbym ostrożny.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 12 cze 2014, 18:38
Jasne, Mandżukić to klasę czy dwie lepszy napastnik od reszty rodaków i gdyby był zdrowy to miałby pierwszy skład, ale szansa, że trafiłby z formą dnia jest tak samo prawdopodobna jak w przypadku innych. Żeby on w tej reprezentacji grał pierwsze skrzypce to bym się zgodził, ale Chorwaci ostatnio sporo na niego narzekali. W ostatnich sparingach wyglądał po prostu słabo. Nawet z Liechtensteinem niczego wielkiego nie pokazał.Morrow pisze:Akurat z Brazylijczykami taki Mandzukic by się IMO przydał. Ma to coś żeby wsadzić piłkę do bramki jak nadarzy się ta jedna okazja a przy Luizie może się taka trafić. No a przy tym jest konkretnym wsparciem dla destrukcji, która będzie dzisiaj kluczowa jeśli Chorwaci liczą na dobry wynik. Sam nie wiem kogo wolę dzisiaj zobaczyć w ataku Chorwatów, emeryta Olicia czy Jelavicia.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 12 cze 2014, 18:46
Anders

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 cze 2014, 19:22
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 12 cze 2014, 21:02
U Chorwatów jednak trochę niespodzianek bo jest i Brozovic i Rakitic, nie ma za to Kovavica, tak samo jak Kovac zrezygnował z Eduardo kosztem Olica.Z przodu Jelavic.Pletikosa; Srna, Corluka, Lovren, Vrsaijko; Brozovic, Modric, Rakitic; Perisic, Olic, Jelavic
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 cze 2014, 21:09
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 12 cze 2014, 21:10
Rakitić jeden z najlepszych piłkarzy w zespole wygrywającym LE to dla ciebie zaskoczenie?EnJoy pisze:Rakitic
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 cze 2014, 21:22

cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 cze 2014, 21:49
kaczy
Wróć do „Mundial 2014 Brazylia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio