Bayer Leverkusen (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 07 sty 2005, 16:55

Problem moze lezec tez w tym ze Bayer nie osiagnal jeszcze zandych wielkich sukcesow oprocz zwycietwa w Pucharze UEFA w 1988, Pucharze Niemiec w 1993 i finalu w LM przegranym z Realem w 2002...nadszedl czas by Leverkusen wkoncu cos wygralo....moze Lige MistrzowObrazek

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 07 sty 2005, 18:46

a nie wiecie czy jest jakaś polska Herthy?bo mnie się wydaje że nie ma :cry: :(

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 sty 2005, 19:32

Ja nic odnosnie Herthy nie wiem. Co do Bayeru to wsrod Polskich kibicow pilkarskich wszystko dzieje sie wokol J.Krzynowka

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 07 sty 2005, 19:57

serek408 pisze:Ja nic odnosnie Herthy nie wiem. Co do Bayeru to wsrod Polskich kibicow pilkarskich wszystko dzieje sie wokol J.Krzynowka
Niekoniecznie bo ja bardziej od Krzynowka lubie Berbatova i Placente

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 sty 2005, 19:59

Jakby Artur Wichniarek strzelał gole największym klubom Europy to by była u nas "Wichniarkomania". I każdy kibic piłkarski kibicowałby Hercie i Arturowi. Taka według mnie jest prawda.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 07 sty 2005, 20:22

Mikusinski pisze:Jakby Artur Wichniarek strzelał gole największym klubom Europy to by była u nas "Wichniarkomania". I każdy kibic piłkarski kibicowałby Hercie i Arturowi. Taka według mnie jest prawda.

Powinienem to zostawic bez komentarza bo az zal za jaja sciska jak slysze takie komentarze...Wichniarkomania...ty sadzisz ze ludzie kochaja Leverkusen z powodu Krzynowka...Nie...mylisz sie ludzie kochaja Krzynowka, a gdzie on gra to sie nieliczy byle to byl dobry zespol...dla mnie gra Krzynowka w Bayerze jest kolejnym aspektem pozytywnym dzieki ktoremu jeszcze gorecej dopinguje ten zespol...zgodnie z twoja opinia Polacy powinni zaczac kochac Bayer jeszcze w czasach kiedy gral tam Rudolf Wójtowicz, Andrzej Buncol czy Marek Leśniak (dla wiadomosci lata 80te)..strzelali tam bramki ale to oni byli lubieni a nie Bayer. Ja osobiscie dopinguje Bayer od polowy lat 90tych i az sie we mnie gotuje jak slysze takie komentarze...tak samo mozna powiedziec ze ty kibicujesz Chelsea od czasu kiedy Abramowicz wykupil ten klub....poprostu bezsensowne spekulacje.

Obrazek

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 07 sty 2005, 21:50

Mikusinski pisze:Jakby Artur Wichniarek strzelał gole największym klubom Europy to by była u nas "Wichniarkomania". I każdy kibic piłkarski kibicowałby Hercie i Arturowi. Taka według mnie jest prawda.
ehhhhhh :roll: ..... moze by im "kibicowali" tacy "kibice" jak ty. ... ale prawdziwy kibic ma inne zasady .....

tragedia ze ludzie takie posty moga pisac..... :?

mk.
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mk. » 07 sty 2005, 23:10

Powinienem to zostawic bez komentarza bo az zal za jaja sciska jak slysze takie komentarze...Wichniarkomania...ty sadzisz ze ludzie kochaja Leverkusen z powodu Krzynowka...Nie...mylisz sie ludzie kochaja Krzynowka, a gdzie on gra to sie nieliczy byle to byl dobry zespol...dla mnie gra Krzynowka w Bayerze jest kolejnym aspektem pozytywnym dzieki ktoremu jeszcze gorecej dopinguje ten zespol...zgodnie z twoja opinia Polacy powinni zaczac kochac Bayer jeszcze w czasach kiedy gral tam Rudolf Wójtowicz, Andrzej Buncol czy Marek Leśniak (dla wiadomosci lata 80te)..strzelali tam bramki ale to oni byli lubieni a nie Bayer. Ja osobiscie dopinguje Bayer od polowy lat 90tych i az sie we mnie gotuje jak slysze takie komentarze...tak samo mozna powiedziec ze ty kibicujesz Chelsea od czasu kiedy Abramowicz wykupil ten klub....poprostu bezsensowne spekulacje.

Obrazek[/quote]

Te słowa mi sie podobają. Mam nadzieję że Andreyew będziesz często zaglądał na forum nowej strony BAYERU.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 08 sty 2005, 0:34

mk. pisze:Te słowa mi sie podobają. Mam nadzieję że Andreyew będziesz często zaglądał na forum nowej strony BAYERU.
Dzieki. Joz zagladam i sie wypowiadam...tzn na starym forum...ale co tam forum chyba te same bedzieObrazek

Awatar użytkownika
alfabeth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alfabeth » 10 sty 2005, 11:20

Kiedy B.Leverkusen zagra jakis sparingowy mecz :?:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 sty 2005, 11:23

alfabeth pisze:Kiedy B.Leverkusen zagra jakis sparingowy mecz :?:
Joz zagral i wygral z Feyenoordem 4-2 a we wtorek 11 stycznia graja z Spartą Praga.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 11 sty 2005, 16:01

Dzisiaj mecz ze Sparta Praga a ja DSFu nie mam by brameczki nagrac...lipa

Obrazek zaczepista cola

Bayer Levrkusen - Sparta Praga 3-2 Obrazek
www.bayer04.pl pisze:Bayer Leverkusen po raz kolejny okazał się drużyną drugiej połowy. Przegrywając do przerwy ze Spartą Praga 0:2, ostatecznie zwyciężył 3:2. Po 4 minutach piłka po raz pierwszy znalazła się w siatce po strzale Tomasa Juna. Wtedy było widać w nogach zawodników długi obóz przygotowawczy, byli zmęczeni, zdezorientowani.

Sparta, która wcześniej poniosła porażkę z Trondheim (2:3), tak naprawdę mogła liczyć już tylko na Karela Podborskyego, który najbardziej wyróżniał się na tle kolegów, ale nawet jego starania nie pomogły grającym w trójkę obrońcom: Jensowi Nowotnemu, Juanowi oraz Diego Placente. Po przerwie Bayer zaczął prezentować fantastyczne akcje, w 62 minucie, Paul Frezer, który zastapił Jacka Krzynówka, oddał strzał z 16 metrów i zdobył bramkę, następnie minutę później Dimitar Berbatov wykorzystał klasowe podanie Marco Babica ze środka pola. Klaus Augenthaler potrzebował świeżej, krzepkiej krwi, dlatego w 84. minucie wpuścił na boisko młodego Kenana Sahina, który zdobył przewagę dla Bayeru, strzelając trzecią bramkę. Od 1989 do 2001 roku Bayer uczestniczył w turnieju w Maspalomas po raz trzeci. "Aptekarze" odebrali premie w wysokości 10 000 Euro, którą przeznaczą na pomoc dla ofiar fal tsunami w Azji. Bayer 04: Butt, Juan, Nowotny, Placente, Bierofka, Castro, Ponte (75. Öztürk), Babic, Krzynowek (46. Freier), Voronin (60. Franca), Berbatov (78. Sahin)

Awatar użytkownika
alfabeth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alfabeth » 19 sty 2005, 2:42

No to ladnie wygral z Feyenoordem 3-2, niezle sie bayer koksuje przed poczatkiem drugiej rundy :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 19 sty 2005, 9:30

Znam wiele osób, którzy buli kibicami Leverkusen jeszcze przed tym jak trafil tam Krzynówek. Możliwe, że przyjście Jacka tylko pogłebiło ich miłość do klubu.

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 19 sty 2005, 10:05

gram u buka i czesto stawiam na jednym kuponie przegrana bayeru do polowy a na drugim ze wygra caly mecze i czesto wchodzi :D ale zgadzam sie z wami ze gdyby Wichniarek byl gwiazda Bundesligi to strony o Herthcie powstawaly by jak grzyby po deszczu i od razu by bylo wiecej fanow klubu ze stolicy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”