Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 07 sty 2005, 16:55

Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 07 sty 2005, 18:46
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 sty 2005, 19:32
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 07 sty 2005, 19:57
Niekoniecznie bo ja bardziej od Krzynowka lubie Berbatova i Placenteserek408 pisze:Ja nic odnosnie Herthy nie wiem. Co do Bayeru to wsrod Polskich kibicow pilkarskich wszystko dzieje sie wokol J.Krzynowka
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 sty 2005, 19:59
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 07 sty 2005, 20:22
Mikusinski pisze:Jakby Artur Wichniarek strzelał gole największym klubom Europy to by była u nas "Wichniarkomania". I każdy kibic piłkarski kibicowałby Hercie i Arturowi. Taka według mnie jest prawda.

Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 07 sty 2005, 21:50
ehhhhhhMikusinski pisze:Jakby Artur Wichniarek strzelał gole największym klubom Europy to by była u nas "Wichniarkomania". I każdy kibic piłkarski kibicowałby Hercie i Arturowi. Taka według mnie jest prawda.
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mk. » 07 sty 2005, 23:10
[/quote]mk.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 08 sty 2005, 0:34
Dzieki. Joz zagladam i sie wypowiadam...tzn na starym forum...ale co tam forum chyba te same bedziemk. pisze:Te słowa mi sie podobają. Mam nadzieję że Andreyew będziesz często zaglądał na forum nowej strony BAYERU.

Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alfabeth » 10 sty 2005, 11:20
alfabeth

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 sty 2005, 11:23
Joz zagral i wygral z Feyenoordem 4-2 a we wtorek 11 stycznia graja z Spartą Praga.alfabeth pisze:Kiedy B.Leverkusen zagra jakis sparingowy mecz
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 11 sty 2005, 16:01
zaczepista cola
www.bayer04.pl pisze:Bayer Leverkusen po raz kolejny okazał się drużyną drugiej połowy. Przegrywając do przerwy ze Spartą Praga 0:2, ostatecznie zwyciężył 3:2. Po 4 minutach piłka po raz pierwszy znalazła się w siatce po strzale Tomasa Juna. Wtedy było widać w nogach zawodników długi obóz przygotowawczy, byli zmęczeni, zdezorientowani.
Sparta, która wcześniej poniosła porażkę z Trondheim (2:3), tak naprawdę mogła liczyć już tylko na Karela Podborskyego, który najbardziej wyróżniał się na tle kolegów, ale nawet jego starania nie pomogły grającym w trójkę obrońcom: Jensowi Nowotnemu, Juanowi oraz Diego Placente. Po przerwie Bayer zaczął prezentować fantastyczne akcje, w 62 minucie, Paul Frezer, który zastapił Jacka Krzynówka, oddał strzał z 16 metrów i zdobył bramkę, następnie minutę później Dimitar Berbatov wykorzystał klasowe podanie Marco Babica ze środka pola. Klaus Augenthaler potrzebował świeżej, krzepkiej krwi, dlatego w 84. minucie wpuścił na boisko młodego Kenana Sahina, który zdobył przewagę dla Bayeru, strzelając trzecią bramkę. Od 1989 do 2001 roku Bayer uczestniczył w turnieju w Maspalomas po raz trzeci. "Aptekarze" odebrali premie w wysokości 10 000 Euro, którą przeznaczą na pomoc dla ofiar fal tsunami w Azji. Bayer 04: Butt, Juan, Nowotny, Placente, Bierofka, Castro, Ponte (75. Öztürk), Babic, Krzynowek (46. Freier), Voronin (60. Franca), Berbatov (78. Sahin)
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alfabeth » 19 sty 2005, 2:42
alfabeth
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 19 sty 2005, 9:30
Znam wiele osób, którzy buli kibicami Leverkusen jeszcze przed tym jak trafil tam Krzynówek. Możliwe, że przyjście Jacka tylko pogłebiło ich miłość do klubu.Mikusinski pisze:Jakby Artur Wichniarek strzelał gole największym klubom Europy to by była u nas "Wichniarkomania". I każdy kibic piłkarski kibicowałby Hercie i Arturowi. Taka według mnie jest prawda.
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 19 sty 2005, 10:05
Kaczormistrz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio