Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 18 gru 2005, 18:01
gregoreg18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 sty 2006, 13:29
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 09 mar 2006, 16:32
Może Nowotny nie jest już taki młody, ale wymiata lepiej niż nawet taki 25-latek!! Nie można patrzeć tylko na wiek, trzeba wziąć pod uwagę doświadczenie i zachowanie na boisku .... poza tym ostateczne decyzje i tak należą do Klinsmana.Gomez pisze:Nowotny,Fehrenhorst -dom starcow to nie te drzwi...za nich zapewne zagraja Metze i Mertestacker. Do obroncow musowo trzeba dorzucic Jansena.
Myślę że obaj zawodnicy pokazują więcej niż taki Hanke w Wolfsburgu!! Brdarić prawie mecz w mecz strzela bramkę a Asamoah świetnie wrócił po kontuzji więc Klinsmann powinien postawić na nich!!Gomez pisze:Brdaric i Asamoah - moze zostana powolani ale dla mnie sa to grajkowie bardzo przecietni, zamiast nich wolalbym Hanke z WFL. albo takie szybkiego murzynka z Dortmundu...zapomnialem nazwiska.
franconaldo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 mar 2006, 18:45
Zacznijmy od bramki. Gdzie jest Lehman? Weidenfeler wcale nie jest lepszy od Jensa. Co do obrony to po co Nowotny? lepsze umiejetnosci prezentuje mlody Martersacker.W pomocy niepotrzebny jest Ricken, ktory chyba nie jest pomocnikiemgregoreg18 pisze:Bramkarze:Kahn,Hildebrand,Weidenfeler
Obrońcy:Friedrich,Hinkel,Nowotny,Fehrenhorst,Kehl,Lahm,Rau
Pomocnicy:Frings,Schneider,Deisler,Ballack,Ricken,Schwiensteiger,Hitzlsperger,Ha mann
Napastnicy:Kuranyi,Klose,Podolski,Brdarić,Asamoah,
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 mar 2006, 23:27
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maluszek » 22 kwie 2006, 4:17
Maluszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 23 kwie 2006, 12:19
Takich ludzi to leczyć.Maluszek pisze:Ja na Mundialu będę trzymał za wszytkie drużyny grające przeciw Niemcom - poprostu nie trawie ich stylu gry, mentalności w życiu jak i na boisku oraz ich lekceważenia w wypowiadaniu się o innych drużynach, narodach.
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maluszek » 24 kwie 2006, 3:54
Zapraszamy do doktorabrazzo pisze:Takich ludzi to leczyć.Maluszek pisze:Ja na Mundialu będę trzymał za wszytkie drużyny grające przeciw Niemcom - poprostu nie trawie ich stylu gry, mentalności w życiu jak i na boisku oraz ich lekceważenia w wypowiadaniu się o innych drużynach, narodach.
Maluszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaglebie Sosnowiec » 24 kwie 2006, 8:16
Chodzi o Odonkora?Bardzo slusznie,uwazam ze przydalby sie w kadrze Niemiec za Podolskiego(zdrajcaGomez pisze:albo takie szybkiego murzynka z Dortmundu...zapomnialem nazwiska.
Hildebrand?Timo byl dobry w poprzednim sezonie.On i kadra to by bylo wielkie nieporozumienieBramkarze:
Kahn, Lehmann, Hildebrand
Wole to pozostawic bez komentarzaRau
Zaglebie Sosnowiec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 24 kwie 2006, 16:00
Racjonalista bym powiedzial...procz tego wysmienity gracz...juz go wiidze w czerwonej koszulceZaglebie Sosnowiec pisze:Chodzi o Odonkora?Bardzo slusznie,uwazam ze przydalby sie w kadrze Niemiec za Podolskiego(zdrajcaGomez pisze:albo takie szybkiego murzynka z Dortmundu...zapomnialem nazwiska.![]()
)
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 24 kwie 2006, 16:43
Widzę, że dostałeś zaproszenie.Maluszek pisze:Zapraszamy do doktorabrazzo pisze:Takich ludzi to leczyć.Maluszek pisze:Ja na Mundialu będę trzymał za wszytkie drużyny grające przeciw Niemcom - poprostu nie trawie ich stylu gry, mentalności w życiu jak i na boisku oraz ich lekceważenia w wypowiadaniu się o innych drużynach, narodach.
brazzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 24 kwie 2006, 18:35
10 bramek i 9 asyst w slabym Koln, marnuje sie tam chlopak, potencjal w nim drzemie nie maly...wg mnie za jakies 2-3 lata Podolski to bedzie duzo lepsza wersja Pizzaro.brazzo pisze:
Ps. Gomez: mam nadzieję, że chodzi o czerwony trykot Koln, skąd ten entuzjazm cały, szukam dobrych argumentów...
Nie nabijaj i pisz na temat//maestro
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 25 kwie 2006, 8:06
Takie posty są skutkiem czyjejś wypociny...powiedz mi po co mam nabijać posty, he? jestem na tym forum od początku jego istnienia i mam setke z groszem postów? Trochę logiki następnym razem, pozdro.Sory, ale posty o treści: 'Takich ludzi to leczyć' lub 'Zapraszamy do doktora' zniechęcają same w sobie i dla mnie jest to nabijanie w biały dzieńOstrzegłem, a mogłem dać uzasadnione WP, więc nie wiem skąd Twoje oburzenie. Napisałem to niżej, bo ktoś mógłby nie dostrzec. Może powinienem odnieść to do powyższych postów, ale nie sądziłem, że ktoś mógłby mieć wątpliwości
Pozdrawiam.
brazzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 25 kwie 2006, 13:41
dokladniebrazzo pisze: pewnie przekonamy się o wszystkim w następnym sezonie
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 maja 2006, 20:09
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio