Mamy sporo dobrych zawodnikow
Wiadomo że bylby jednym z Lepszych pilkarzy w naszej kadrze . Ale wzbudzilo by to wiele niepotrzebnych kontrowersji
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 paź 2005, 19:41
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2005, 19:45
ale bzdura - a Olisadebe nie wzbudzał ? i wszyscy go na rękach nosili [no może nie w Lubinie]kaczy pisze:Wiadomo że bylby jednym z Lepszych pilkarzy w naszej kadrze . Ale wzbudzilo by to wiele niepotrzebnych kontrowersji Cool
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 18 paź 2005, 19:52
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 paź 2005, 19:55
fieldy pisze:ale bzdura - a Olisadebe nie wzbudzał ?
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 paź 2005, 19:56
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2005, 20:01
wątpię - grają na zupełnie innych pozycjach - inne zadania mają na boisku.Wlasnie mialby duzą presje , bo kazdy by chcial zeby byl takim 2 Olim .
nie wydaje mi się, każdy wie na co go stać i krytyka spadałaby taka jak teraz w Wiśle [o ile w ogóle by spadała].kaczy pisze:I gdyby gral nienajlepiej to by zlatywala na niego krytyka wieksza niz normalnie
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 paź 2005, 20:07
Ujmujac szeroooko srodek pola to mamy - Szymkowiaka, Sobolewskiego... a mnie troche noga ostatnio boli...kaczy pisze:Mamy sporo dobrych zawodnikow
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 18 paź 2005, 20:27
Dobrze prawi,lać mu wódki.Tylko co na to liga polskich rodzinKrzysztof Jarzyna pisze:Mauro jako zawodnik przewyzsza cala nasza lige i 80% reprezentacji. wiec jezeli chce grac, to czemu mowic nie? jak sie nie nada - nie bedzie powolywany. i final. po co wytaczac hasla narodowosciowe. to nie wojna, tutaj nie trzeba umierac za kraj w ktorym sie gra. wystarczy ochota. a jezeli Cantoro ja przejawia - tylko sie cieszyc.
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baranek » 18 paź 2005, 20:51
baranek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 paź 2005, 21:10
Ale nie planujemy akcji jak Katar, kasa za naturalizację. Zresztą precedens już mamy, kadra ma się narodowo w dalszym ciągu, nie widzę problemów.baranek pisze:Wolę, żebyśmy mieli taki poziom piłki jaki mamy niż połowę murzynów i zdobyć MŚ.
I nie było pikiet. Teraz też nie będzie.I bardzo dobrze, że by były pikiety.
Można to równie dobrze zastąpić słowem 'czystość', albo innym nacjonalistycznym hasłem. Jak mówię, należaloby zachować zdrowe proporcje.baranek pisze:Najważniejsza powinna być Polskość
Hipermarkety nie są polskie. Palimy, bojkotujemy, czy zachowujemy się jak inni? Uszy mają się do dyskusji tak samo jak hipermarkety, więc nie twórzmy osobnego wątkubaranek pisze:A gdyby inni obcieliby sobie uszy, też byście sobie obcieli?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 paź 2005, 23:53
Diamen23 pisze:nas do Francji
fieldy pisze:bo zmiennków dobrych na środe pomocy to my nie mamy
piwus pisze:bo wiekszość ma to głęboko
I myslisz ze zawodnik ktory z Polska zwiazany jest raptem od kilku lat bylby w stanie grac calym sercem dla jakby nie bylo obcej druzyny narodowej. Moze i by sie poswiecal na boisku, ale tez pewnie byloba to dla niego bardziej promocja niz gra patriotyczna. Nie znam go osobiscie i nie wiem czym sie gosc kieruje wiec do konca nie moge okreslic i wywrozyc tego cozby to mogl uczynic.piwus pisze:Poza tym Mauro będzie miał inne podejście od wszystkich Żewłakowów i Kosowskich, dla których równie istotna co gra dla kraju (o ile w ogóle kierują się taką ideologią) jest promocja do lepszego klubu.
Gdyby idz na grzyby...piwus pisze:gdyby Sobol
Spojrz jeszcze raz na historie Polski i porownaj ja z historia tych panstw. Jezeli wszystko odpowiednio zmixujesz, (dostaniesz telefon na karteAjgor pisze:To jak ktoś jest za ideą REPREZENTACJI NARODOWYCH o musi wiedzieć, że ona się już skończyła dawno. Wystarczy zobaczyć na liczbę Francuzów w ich reprezentacji w 1998 roku a teraz choćby na reprezentację Niemiec u-21. dlatego jestem jak najbardziej za, bo takich zawodników jak Mauro nie mamy za wielu i napewno 100% wzmocnieniem może być.
Krzysztof Jarzyna pisze:Mauro jako zawodnik przewyzsza cala nasza lige i 80% reprezentacji. wiec jezeli chce grac, to czemu mowic nie?
piwus pisze:bojkotujemy
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 paź 2005, 0:08
Myslę, że jak Mauro gra, to gra, a nie zastanawia się "Ciekawe jak jest w Anglii o tej porze roku, słyszałem, że tam pada". Gry patriotycznej nie miałem na myśli, tylko sumienne wypełnianie swoich obowiązków. Wkładanie w to serca gratis i mam nadzieję, że zobaczysz co mam na myśli na mundialu.Smithu pisze: I myslisz ze zawodnik ktory z Polska zwiazany jest raptem od kilku lat bylby w stanie grac calym sercem dla jakby nie bylo obcej druzyny narodowej. Moze i by sie poswiecal na boisku, ale tez pewnie byloba to dla niego bardziej promocja niz gra patriotyczna. Nie znam go osobiscie i nie wiem czym sie gosc kieruje wiec do konca nie moge okreslic i wywrozyc tego cozby to mogl uczynic.
Dobrze, ze przetłumaczyłeś, bo riposty typu "Eureka" nie bardzo rozumieSmithu pisze: Gdyby idz na grzyby...
Gdybanie nie ma sensu.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 paź 2005, 0:17
piwus pisze:bo riposty typu "Eureka" nie bardzo rozumie
piwus pisze:Gdybanie nie ma sensu,
piwus pisze: jest co najmniej interesująca
piwus pisze:a nie zastanawia się "Ciekawe jak jest w Anglii o tej porze roku, słyszałem, że tam pada".
Hmm, powiedzmy ze juz zagra na mistrzostwach, ale co pozniej? Znow sobie kogos znaturalizujemy jak nie bedziemy mieli zawodnika na odpowiednio wysokim poziomie na ktores pozycji?piwus pisze:tylko sumienne wypełnianie swoich obowiązków. Wkładanie w to serca gratis i mam nadzieję, że zobaczysz co mam na myśli na mundialu.
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2005, 10:48
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 paź 2005, 11:36
jak nie znasz to poco sie wypowiadasz? powiedz mi tez ole to juz naturalizowanych Polaków gra w reprezentacji skoro uwazasz ze szkoda robic kolejnego Polaka???nie znam nazwisk, ale napewno kogos zawsze mozna znalezc, nie trzeba robic kolejnego Polaka
luk1208
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio