Czytaj dalej kibice.net daleko zajdzieszcloner pisze:Shocked czytalem o tym na kibice.net i w szoku jestem Shocked przeciez to nie sa kibice, dodatkowo przez caly mecz spiewali "naszym idolem jest Rudolf Hess" Confused

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 20 wrz 2006, 20:55
Czytaj dalej kibice.net daleko zajdzieszcloner pisze:Shocked czytalem o tym na kibice.net i w szoku jestem Shocked przeciez to nie sa kibice, dodatkowo przez caly mecz spiewali "naszym idolem jest Rudolf Hess" Confused
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 20 wrz 2006, 22:44
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 20 wrz 2006, 22:46
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 20 wrz 2006, 22:51
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 20 wrz 2006, 22:52
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 wrz 2006, 22:57
Deltinho dobrze Ci napisallimansky pisze: Czytaj dalej kibice.net daleko zajdziesz. Po pierwsze "Naszym wzorem jest Rudolf Hess", po drugie wiadomo która grupa wykonywała właśnie takie okrzyki. Nie uogólniaj i nie pisz bzdur tylko z niechęci do mojego klubu. Po trzecie: [*] za cały wpis.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 20 wrz 2006, 23:01
Właśnie o to chodzi, że nie napisałeś o grupie kibiców, którzy rzucają bananami, tylko o tych, którzy śpiewali swoje piosnki.cloner pisze:Nikt tutaj nie uogolnia, pisalem o grupie kibicow, ktorzy rzucali bananami, w koncu jesli Ty nie rzucales, to nie mozesz czuc sie urazony, ze napisalem, ze to nie sa kibice
I tu Cie popieram, świeczka dla nich: [*]cloner pisze:I na koniec, swieczke mozesz sobie stawiac swoim kolegom, rasistom, nie mnie
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 wrz 2006, 23:08
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 wrz 2006, 23:09
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 20 wrz 2006, 23:13
Dokładnie. Rzucali w większości zwykli kibice, siedzący na łuku lub też na prostej.cloner pisze:to macie tam wiecej >>bandytow<< na stadionie Question myslalem, ze Ci co rzucaja i spiewaja to jedni i Ci sami, a jednak nie Rolling Eyes
Jedni spiewaja, ze sie wzoruja na R.H., a inni rzucaja bananami Rolling Eyes
Nie to żę się cieszę, że nam stadion zamknęli, ale uważam iż jest to sluszna decyzja... Takie marginalne zachowanie trzeba tępić... Nie zgodzę się z Tobą co do punktów, bo dlaczego liga ma cierpieć za PP. Mam nadzieje że na karach finansowych i zamknięciu stadionu się skończy...cloner pisze:Nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze Wam stadion zamkneli, jesli chodzi o moje zdanie, to powinni Wam odjac 5pkt w lidze, wtedy moze Ci co tak szaleja na trybunach zorientowaliby sie, ze to jednak bez sensu, bo klub na tym tylko traci.
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 20 wrz 2006, 23:15
Wszycy mówią zeby tak było - ustawki, ale i tam policja wjeżdża. I tak żle i tak źle. Niby bez przypału a jednak.deltinho pisze:O to chodzi, żeby na stadionach był spokój. A poza - ja nie widzę problemów - jakaś polanka, parking pod laskiem i grupa na grupę, 20 na 20 czy jak tam się podoba. Ja bym wręcz ułatwiał takie "spotkania". W tym w ogóle bym nie przeszkadzał.t_JB pisze:Niewiem czemu non stop wszyscy się odwołują do Anglii, owszem na stadionach jest spokój, ale poza stadionami czasami tez jest ostro.
A co Ci nieodpowiada na tym forum ?limansky pisze:Czytaj dalej kibice.net daleko zajdziesz![]()
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 wrz 2006, 23:17
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 20 wrz 2006, 23:22
Może da co niektórym "kibicom" do myslenia, czy są prawdziwymi fanatykami czy debilami... Finansowo klub napewno duzo straci, pozatym ta cala sytuacja odstraszy potencjalnych sponsorów, których i tak jest strasznie cięzko do nas ściągnąć. Może nastąpi też jakaś większa mobilizacja, żeby tępić takie zachowanie, bo jak narazie jest tylko śmiech na meczu, a po krytykowanie na forum...cloner pisze:Tylko co to pomoze
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 wrz 2006, 0:06
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 wrz 2006, 11:16
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio